antreas71980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα μετα απο λαθος του αδερφου μου εχασα τα δικαιωματα διαχειριστη στα windows και εγινα τυπικος χρηστης. Τοθεμα ειναι οτι ποια δεν μπορω να κανω τιποτα οπως εγκατασταση προγραμματων αφου μου λεει οτι δεν εχω δικαιωματα διαχειριστη.Υπαρχει τροπος να γινω ξανα administrator? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Να σε κάνει αυτος που ειναι admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Εισαι με τοπικο λογαριασμο, πχ mitsos σκετο, ή με microsoft account, πχ mitsos @ outlook . com? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas71980 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικα οτι και αν εκανα ψαχνοντας και στο ιντερνετ και στο youtube δεν πετυχε με αποτελεσμα format Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από antreas71980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μόνος σου δύσκολα θα έκανες κάτι. Σου είπε ο Nikos να σε ξανακάνει administrator ο αδερφός σου από την διαχείριση λογαριασμών χρηστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Στις 25/10/2020 στις 4:42 ΜΜ, antreas71980 είπε καλησπερα μετα απο λαθος του αδερφου μου εχασα τα δικαιωματα διαχειριστη στα windows και εγινα τυπικος χρηστης. Τοθεμα ειναι οτι ποια δεν μπορω να κανω τιποτα οπως εγκατασταση προγραμματων αφου μου λεει οτι δεν εχω δικαιωματα διαχειριστη.Υπαρχει τροπος να γινω ξανα administrator? Δες εδώ και πράξε αναλόγως... (αν είσαι σε domain μην επιχειρήσεις κάτι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα