Προς το περιεχόμενο

Δισκος με λειτουργικό win7

NikosKallithea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ

Εχω ενα δισκο με win7 και καποια αρχεια μεσα, αυτός ειναι bootable, τον βαζω σε usb αλλα τα win10 λενε ειναι δεσμευμένος ή κατι τετοιο.

Στο linux εμφανίζονται ολα μια χαρα, τι αρχεία πρεπει να σβήσω ή τι να κάνω να τον δουν τα 10αρια σαν κανονικό εξωτερικό usb δισκο

.

Τα αρχεία που περιέχει είναι τα παρακάτω

Ευχαριστώ

hdold.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 10άρια σου βγάζουν αυτό το μήνυμα όταν πας να δεις τα περιεχόμενα ή όταν τον συνδέεις; Οι δίσκοι με λειτουργικό έχουν και κάποια κρυφά partitions τα οποία δεν τα βλέπεις σε κανονική λειτουργία. Μήπως προσπαθείς να ανοίξεις αυτά τα partitions;

Οταν συνδέω το δισκο με τα 7αρια σαν εξωτερικό στα 10αρια. Ναι μου βγαζει δυο παρτισιον ενα που δεν ανοίγει με τιποτα, και αυτο που εχω στην φώτο αλλα και παλι δεν μπορω να το ανοίξω γιατι προφανώς εχει κρατήσει τα δικαιώματα των χρηστών απο τα 7αρια

Μεχρι σημερα το έλυνα με το λινουξ, αλλα το pc δεν ειναι δικο μου και ο φιλος το θέλει σαν εξωτερικό, για να μπορεί μονος του να διαχειριστεί τα αρχεία του

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οταν συνδέω το δισκο με τα 7αρια σαν εξωτερικό στα 10αρια. Ναι μου βγαζει δυο παρτισιον ενα που δεν ανοίγει με τιποτα, και αυτο που εχω στην φώτο αλλα και παλι δεν μπορω να το ανοίξω γιατι προφανώς εχει κρατήσει τα δικαιώματα των χρηστών απο τα 7αρια

Μεχρι σημερα το έλυνα με το λινουξ, αλλα το pc δεν ειναι δικο μου και ο φιλος το θέλει σαν εξωτερικό, για να μπορεί μονος του να διαχειριστεί τα αρχεία του

Ε τότε γράψε ΑΚΡΙΒΩΣ το μήνυμα που σου βγάζει. Τόσο δύσκολο είναι;

46 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Ε τότε γράψε ΑΚΡΙΒΩΣ το μήνυμα που σου βγάζει. Τόσο δύσκολο είναι;

Δεν βγαζει κανενα μήνυμα μετα κανένα 10λεπτο αναμονής

10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Απ αυτόν μπορεις να μπουταρεις  η λογο υλικού δεν γίνεται ? Πάρε τα αρχεία μέσω linux σε άλλον δίσκο και κανε διαμόρφωση του εν λόγο Βαλτον σε μια θηκη  usb και τέλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

δεν μπορω να το ανοίξω γιατι προφανώς εχει κρατήσει τα δικαιώματα των χρηστών απο τα 7αρια

Δεν κρατάει ο δίσκος στο σύνολο του δικαιώματα χρηστών. Μόνο τα προφίλ είναι  προστατευμένα.

Οπότε ή ο δίσκος είναι κλειδωμένος με κάποιον τρόπο από τα 7άρια, ή έχει πρόβλημα ο δίσκος ή έχει πρόβλημα η θήκη. Οπότε πάμε σε δοκιμές...!

1. Δοκίμασες να συνδέσεις το usb σε άλλη θύρα; Προτίμησε τις πίσω.

2. Αν το καλώδιο της θήκης έχει δύο usb από την μία και ένα από την άλλη δοκίμασε να συνδέσεις και τα δύο usb σε δύο θύρες.

3. Το δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή και δουλεύει; Αν όχι πρέπει να το δοκιμάσεις

Αν δουλεύει ο δίσκος σε άλλο υπολογιστή (win/linux/mac) κατέβασε το qdir (η portable έκδοση είναι μια χαρά) και αποσυμπίεσε ή εγκατέστησε το. Τρέξε το εκτελέσιμο με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής. Δες αν μέσα από το qdir μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του δίσκου. Αν ναι, μπες στο/στα προφίλ του χρήστη/των χρηστών και πάρε ότι αρχεία χρειάζεστε και διέγραψε όλα τα partitions μέσα από την διαχείριση δίσκων και δημιούργησε ένα νέο τόμο φορμαρισμένο σε ntfs με γρήγορη διαμόρφωση. Μη βάλεις την αργή/κανονική γιατί θα σου φάει πολλές ώρες.

Επεξ/σία από micos000

3 ώρες πριν, micos000 είπε

κατέβασε το qdir (η portable έκδοση είναι μια χαρά)

Ανέφερες το μαγικο πρόγραμμα, ανοίγει τα παντα👍👍👍

Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...