Brashida Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καταρχάς καλησπέρα,έχω μια τηλεόραση σχεδόν 10ετιας δεν θυμάμαι πότε την πήρα.Τον τελευταίο καιρό αρκετά συχνά όταν πάω να την ανοίξω ενώ ανάβει η ένδειξη δεν ανοίγει μαυρίζει η οθόνη.Πρεπει να βαλω-βγαζω το γενικό καλώδιο από το ρεύμα και μετά από πόσες φορές ούτε ξέρω θα ανοίξει.Αλλοτε ανοίγει και με την πρώτη αλλά συχνά πρέπει να βαζω-βγαζω.Τι μπορώ να κάνω
theblacktownmate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 χαχαχα μηπως ειναι acer? τροφοδοτικο θεμα εχει φιλε Ελατωματικη ειναι
afm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Όπως λέει και ο theblacktownmate είναι τροφοδοτικό, πιθανότατα οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές ανόρθωσης. Αντικατάσταση των πυκνωτών. Φθηνή βλάβη και εύκολη. Αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Αλλιώς τεχνικός για επισκευή. 1 με 2 ευρώ υλικά (άντε αν αλλάξεις όλους τους πυκνωτές 5 - 6) και η δουλειά του τεχνικού.
lazarnik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Ήχο βγαζει? Αν ναι, τότε ίσως θέλουν αλλαγές οι λάμπες, έτυχε σε τηλεόραση γνωστού μου. Διαφορετικά αυτό που είπαν πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα