dhmhtrhs666666 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους , αποθηκεύω ταινίες ξένες σε Google Drive , από laptop . , τις οποίες συνήθως βλέπω στο κινητό ή σε τάμπλετ.Μεχρι πριν λίγες μέρες μεταφόρτωση στο laptopτους υπότιτλους χωρίς πρόβλημα , πρόσφατα δεν μου τους μεταφορτώνει στο laptop , (τις κατεβάζω , μαζί με την ταινία στον ίδιο φάκελο , πατάω τις 3 κάθετες τελείες , επιλέγω cc Μεταφόρτωση υποτίτλων , βρίσκω το αρχείο το διαβάζει και μόλις πατάω το μπλε κουτί , ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ , κάνει πως τους μεταφορτώνει και μετά 5 με 6 δευτερόλεπτα ξαναεπανερχεται στην αρχική θέση , μπλε κουτάκι ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ....,Χωρίς να τους μεταφορτώνει ,???? Α)ξέρει κανείς σε τι οφείλεται αυτό στο laptop ? , και Β) στο apps Google Drive ,σε android 9 , όταν πατάω τις 3 τέλειες να επιλέξω το :"cc Μεταφωρτωση υποτίτλων " , έχει όλες τις επιλογές των windows ,ΠΛΗΝ της "cc Μεταφωρτωση υποτίτλων " , γιατί ? ,Θα με βόλευε πολύ να τους φόρτωμα και από android ,(έχω διαβάσει όλα τα ενημερωτικά της google για το drive της , άκρη δεν βρήκα , Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, όποιον μου αφιερώσει λίγο χρόνο και βοήθεια , καλό απόγευμα σε όλους ,!!!!
dhmhtrhs666666 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Ευτυχώς το έλυσα μόνος μου , γιατί αν περίμενα απάντηση .....
jim_p Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Αν καποιος ηξερε, θα σου ειχε απαντησει ειτε σε αυτο, ειτε στο αλλο θεμα που ανοιξες την αμεσως επομενη μερα, ειτε στο αλλο θεμα στα νεα που εινια εντελως ασχετο με το προβλημα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις