antwnhszr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα.πριν λιγες μερες ηρθε ενα tablet που αγορασα πολυ φθηνο απο κινα.το ονομα του ειναι: mediatek MT6797 model:P10 CPU mediatek helio x20 ram 8gb internal storage:128gb δυστηχως ο χωρος αποθηκευσης ενω δεν εχω βαλει μεσα πολλες εφαρμογες η οτιδηποτε αλλο , δειχνει κιολας οτι εχει ακομα διαθεσιμα 1.71.gb ........γιατι γινεται αυτο?καποιος να με κατευθυνει σε καποια λυση........ 1
ppaio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Διοτι προκειται για απατη...την ειχα πατησει και εγω με ενα τετοιο...δυστυχως... 1
GREGORYMO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Στις 25/10/2020 στις 2:27 ΜΜ, antwnhszr είπε καλησπερα.πριν λιγες μερες ηρθε ενα tablet που αγορασα πολυ φθηνο απο κινα.το ονομα του ειναι: mediatek MT6797 model:P10 CPU mediatek helio x20 ram 8gb internal storage:128gb δυστηχως ο χωρος αποθηκευσης ενω δεν εχω βαλει μεσα πολλες εφαρμογες η οτιδηποτε αλλο , δειχνει κιολας οτι εχει ακομα διαθεσιμα 1.71.gb ........γιατι γινεται αυτο?καποιος να με κατευθυνει σε καποια λυση........ Τι άλλη λύση !! Το γυρίζεις πίσω.
Crybal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μήπως ελεγε 8gb internal,επεκτάσιμη έως 128 (με sd)? Μπορείς να γραψεις το λινκ απο εκει που το πηρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα