SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Στις 31/10/2020 στις 9:38 ΠΜ, Boubis1411 είπε Τι εννοείς πρόβλημα; Και καλά επειδή ανακυκλώνει τον αέρα στον χώρο. Google it 1
DownUNDERground Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, aristidis540 είπε και ακόμη πιο κοντινό είναι το ηλ.καλοριφέρ λαδιού,για πιο λόγο να πάρει μια σκέτη αντίσταση στον αέρα? Αυτό το κρίνει και το αποφασίζει ο καθένας βάζοντας κάτω τα δεδομένα. Η ερώτηση εδώ έγινε για θερμοπομπό vs air condition. Ούτε για καλοριφέρ λαδιού, ούτε για σόμπα, ούτε για αντλία θερμότητας, ούτε για γεωθερμία. Δεν προσφέρεται το τόπικ για να ανοίξουμε την κουβέντα επί όλων. 39 λεπτά πριν, aristidis540 είπε όποιος μπορεί να βάλει κλιματιστικό πάει εκεί,όλα τα άλλα είναι 3-4-5 φορές πάνω σε κατανάλωση. Γράφτηκαν ήδη αυτά. Από εκεί και πέρα το air condition δεν είναι μόνο θέμα να αντέχει η τσέπη σου να το αγοράσεις. Εγώ ας πούμε που έχω δοκιμάσει θέρμανση με τέτοιο τρόπο -χωρίς να εξαρτώμαι από αυτή- δε με βολεύει καθόλου μετά από κάποια ώρα. Βαβούρα και περίεργη αίσθηση ζέστης (σαν "ψεύτικη"). 1
Boubis1411 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Αυτό το κρίνει και το αποφασίζει ο καθένας βάζοντας κάτω τα δεδομένα. Η ερώτηση εδώ έγινε για θερμοπομπό vs air condition. Ούτε για καλοριφέρ λαδιού, ούτε για σόμπα, ούτε για αντλία θερμότητας, ούτε για γεωθερμία. Δεν προσφέρεται το τόπικ για να ανοίξουμε την κουβέντα επί όλων. Γράφτηκαν ήδη αυτά. Από εκεί και πέρα το air condition δεν είναι μόνο θέμα να αντέχει η τσέπη σου να το αγοράσεις. Εγώ ας πούμε που έχω δοκιμάσει θέρμανση με τέτοιο τρόπο -χωρίς να εξαρτώμαι από αυτή- δε με βολεύει καθόλου μετά από κάποια ώρα. Βαβούρα και περίεργη αίσθηση ζέστης (σαν "ψεύτικη"). Επειδή έχω ήδη έναν atlantic 1000αρι θα πω ότι κανει δουλειά αλλά περιορισμένα. Από ρεύμα ρουφάει και τα λέει εννοείται... Το κλίμα μερικούς τους ζαλίσει κιόλας, όπως εμένα. Αλλά είναι οικονομικό αυτό είναι το θετικό του. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από Boubis1411 1
DownUNDERground Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Επειδή έχω ήδη έναν atlantic 1000αρι θα πω ότι κανει δουλειά αλλά περιορισμένα. 1000ρι είναι μικρό. Με 2000 θα έκανε δουλειά.
Boubis1411 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, DownUNDERground είπε 1000ρι είναι μικρό. Με 2000 θα έκανε δουλειά. Το ξέρω... Γιαυτό σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμα μεγάλο.. Να πάρω αυτόν;
DownUNDERground Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ε κοίτα τρελές προσφορές δεν πετυχαίνεις στους θερμοπομπούς. Αν πετύχεις κάποια καλή μάρκα στα χαμηλά των τιμών της (όπως εδώ), είσαι σε ανάγκη και ξέρεις τι εστί θερμοπομπός το χτυπάς νομίζω. Τα υπόλοιπα ειπώθηκαν και νωρίτερα. Επίσης, όποιος δεν το θέλει για επιτοίχιο πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά τα ροδάκια σε Nobo και Atlantic απ' όσο ξέρω. 1
Boubis1411 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ε κοίτα τρελές προσφορές δεν πετυχαίνεις στους θερμοπομπούς. Αν πετύχεις κάποια καλή μάρκα στα χαμηλά των τιμών της (όπως εδώ), είσαι σε ανάγκη και ξέρεις τι εστί θερμοπομπός το χτυπάς νομίζω. Τα υπόλοιπα ειπώθηκαν και νωρίτερα. Επίσης, όποιος δεν το θέλει για επιτοίχιο πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά τα ροδάκια σε Nobo και Atlantic απ' όσο ξέρω. Ναι 10 ευρώ είχα δώσει... Χάλασαν βέβαια τα ροδάκια και τώρα ψάχνομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα