nk_surfer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Loipon meta apo psaksimo diapistwsa ta e3hs: To paketo extended trilogy yparxei kai se alla sites, to opoio shmainei oti den einai memonomenh prosfora tou play.com. Vgainei epishmws stis 10 Dekemvriou, ara den einai anexarthth prwtovoulia. H timh toy pantws einai poly deleastikh....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 xmmm pragmati la8os mou...telika to exei kai sto "official" shop tou site tou Lotr... ee nai arketa kalh timh alla hdh exoume ta prohgoumena
aragorn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 ΒΓΗΚΕ!! Τα λέμε σε μερικές...μέρες, πάω να κλείσω πόρτες,παράθυρα,παντζούρια, να ανοίξω το προβόλι και να το δω 10 φορές στη σειρά. Φέρτε μου φαί να μην πεθάνω της πείνας
pseira Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Συγνώμη αλλά εγω 80€ δεν δίνω για να πάρω το gift set... 40 ομως δίνω για αυτο και το πήρα έστω και σε R1....
georgeadams Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Στο PMW στην Πανεπιστημίου είχε μέχρι πριν μια ώρα ένα μόνο GiftSet (στα 75.99 ευρώ). Τώρα δεν το έχει πιά...
sotris99 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Στο PMW στην Πανεπιστημίου είχε μέχρι πριν μια ώρα ένα μόνο GiftSet (στα 75.99 ευρώ). Τώρα δεν το έχει πιά... Δεν πειράζει... Το έχει το μετρόπολις στα 73.70 ευρώ. Το αγόρασα εχθές. Δεν το έχω δει ακόμη όμως BTW το απλό πακέτο με τα 4 dvd έχει γύρω στα 44.00
Dreamstorm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Το αγόρασα και εγώ , η συλλογή ολοκληρώθηκε Πάντως να γράψω το εξής: Τα δύο προηγούμενα extended σαφώς έδιναν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα στον θεατή για το τι έχει γίνει και σίγουρα σε κάποιον που δεν είχε διαβάσει τα βιβλία. Κλασικό παράδειγμα η σκηνή με τα δώρα στο πρώτο μέρος που υπήρχε στο extended ενώ στην theatrical έμενε κάποιος με την απορία πως βρέθηκαν στα χέρια της συντροφιάς. Αντίθετα, theatrical και extended στο return δεν έχουν και πολύ διαφορά, οι σκηνές που προστέθηκαν δεν είναι και τίποτα, για μένα φυσικά. Αλλά όπως και να΄ναι είναι κάτι που αξίζει να έχει κανείς.
predator Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 poso 8a exei h trilogia me extended? tin eide kaneis pou8ena se magazi stin ellada?
avenger Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Στο site του Παπασωτηρίου αναφέρουν ημερομηνία κυκλοφορίας την 15/12/2004.Και τιμή 109 ευρώ.Ενώ το Play 72?Καλά τι γίνεται ρε παιδιά για κορόιδα ψάχνουν?Επίσης,το rotk extented,το είδα μέχρι και 60 ευρώ κάπου.Ρε δε πάμε καλά μου φαίνεται...
georgeadams Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Αντίθετα, theatrical και extended στο return δεν έχουν και πολύ διαφορά, οι σκηνές που προστέθηκαν δεν είναι και τίποτα, για μένα φυσικά. Κι εγώ την ίδια εντύπωση είχα
Vaghelas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 poso 8a exei h trilogia me extended?tin eide kaneis pou8ena se magazi stin ellada? Την έχουν φέρει στα HONDO'S CENTER. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμα γιατί φεύγει πολύ γρήγορα. Από εκεί την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα στα 50 ευρώ. Συνολική διάρκεια ταινίας 3 ώρες και 50 λεπτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 tsou...einai 240 lepta...ara 4 wres...pantws oute kai emena me entypwsiase gmt...
aragorn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Απλώς έχουμε πάθει ανοσία, αυτό είναι όλο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 mpa...apla exoume diavasei arketes fores to book poly prin thn tainia kai exoume diamorfwsei mia sygkekrimenh apopsh kai oti allo vlepoume apla mas apogohteuei...an den to eixame diavasei sigoura 8a htan arketa entypwsiako...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.