rathi-dragon Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 wraios..eisai dhl sto team.....twra gia ta alla as ta afhsoume.....to mellon tha deiksei
polaki Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 thn kanonikh..afto to link pou edwses den einai me ta extended... to ksero oti den einai me ta extended, apla to egrapsa edo gia na doume mia sigekrimeni imerominia pou tha kukloforisoune ola mazi! Oso gia ta vivlia, ego pantos ta diavasa otan imoun 12 xronon kai tora eimai 24 Alla oute pou ta thimamai kai den me apasxolei kiolas, xalaroste re paidia, ergo einai!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 to ergo me endiaferei gia na to vlepw me tous filous mou...ta vivlia me endiaferoun gia mena always kollhmenos me Tolkien...
Nantia(R) Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 ti na sou pw' date=' egw ayta eida-akousa-ema8a... pantws o 8anatos toy Sarouman paizei standar eidwmen[/color'] Gia osous exoun aporeies as diavasoun kai ligo to vivlio.. merika apo ayta pou egrapses den isxioun...kai apokleietai h tolkien enterprise na afhsei ton Jackson na ksefigei toso poly apo to vivlio.... :!: οκ εγω φταιω που εψαξα για να το ποσταρω... κ στην τελικη ο Jackson ΗΔΗ εχει ξεφυγει... παραλειποντας βασικους χαρακτηρες ή αλλοιωντας τους ηδη υπαρχοντες. ελεος δλδ μη μιλας για τα βιβλια σα να απευθυνεσαι σε παιδακια, τον αρχοντα κ τα περισσ βιβλια του τα εχω διαβασει χρονια τωρα. Τωρα αν θελει ο Jackson να αλλαξει κ αλλο το στορυ ποιος θα τον εμποδισει? γιατι δεν το εκανε ηδη που αφησε τον Τom εξω? τεσπα δε φταιω εγω για το τι γραφεται, δε μπορω να παω στη new line cinema και να ξερω σκηνες κλπ ραδιο-αρβυλα γινεται! ισως κ να ισχυουν αυτα, who knows?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 pragmati who knows...pantws kata 99% auta pou grafw sta prwta mou posts 8a mpoun
Nantia(R) Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 25 Μαιου κυκλοφορει το διπλο αλλα.... οσοι το 8ελετε ΑΜΕΣΩΣ καλο θα ηταν να το προπαραγγειλετε γιατι μετα θα το βρειτε ΜΟΝΟ για ενοικιαση στα videoclub να προλαβουν να φανε κ αυτοι το κατιτι τους!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 ee siga auto uparxei sto net apo to fevrouario 8.5gb me ta menu kanonikotata mono to 2o dvd 8a htan ok na doume apo enoikiash
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 ti na sou pw' date=' egw ayta eida-akousa-ema8a... pantws o 8anatos toy Sarouman paizei standar eidwmen[/color'] Gia osous exoun aporeies as diavasoun kai ligo to vivlio.. merika apo ayta pou egrapses den isxioun...kai apokleietai h tolkien enterprise na afhsei ton Jackson na ksefigei toso poly apo to vivlio.... :!: οκ εγω φταιω που εψαξα για να το ποσταρω... κ στην τελικη ο Jackson ΗΔΗ εχει ξεφυγει... παραλειποντας βασικους χαρακτηρες ή αλλοιωντας τους ηδη υπαρχοντες. ελεος δλδ μη μιλας για τα βιβλια σα να απευθυνεσαι σε παιδακια, τον αρχοντα κ τα περισσ βιβλια του τα εχω διαβασει χρονια τωρα. Τωρα αν θελει ο Jackson να αλλαξει κ αλλο το στορυ ποιος θα τον εμποδισει? γιατι δεν το εκανε ηδη που αφησε τον Τom εξω? τεσπα δε φταιω εγω για το τι γραφεται, δε μπορω να παω στη new line cinema και να ξερω σκηνες κλπ ραδιο-αρβυλα γινεται! ισως κ να ισχυουν αυτα, who knows? Aπορώ που κάποιοι έχουν ακόμα κολλήσει σε αυτό το χιλιοειπωμένο θέμα. Ακόμα και οι πιο φανατικοί, δύστροποι και κολλημένοι έχουν αποδεχτεί πλήρως και χειροκροτήσει την όλη προσπάθεια από το PJ. Ανατρέχοντας κανεις, δε, στις σελίδες του βιβλίου, θα δει πως παρόλο που σε ορισμένα σημεία υπάρχουν διαφορές, σε σημεία "ζωτικής" σημασίας διαβάζοντας το κείμενο είναι σαν να βλέπεις ξανά την ταινία μπροστά σου, και αυτά είναι άπειρα (και δεν μιλάω για "το ποιος πήγε που" ή "το ποιος είπε τι" ή για το "που ακριβώς έγινε τι" αλλά για διαλόγους, περιγραφές, εικόνες, συναισθήματα). Τόσο πιστή μεταφορά έχει γίνει!!! Επί του θέματος, το dvd το έχω ήδη παραγγείλει στο videoclub της γειτονιάς μου, νομίζω 26 κυκλοφορε (η cinema έκδοση, γιατί η extended αργεί).
polaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Σήμερα είναι εδώ και καλα.. Εγω απο χτές το είχα δεσμέυσει απτο videoclub μου... Για να δουμε.....
aragorn Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Βγήκε κανονικά, τόσο για πώληση όσο και για ενοικίαση. Τιμή 27,5 ευρώ το βρήκα εγώ σε 2-3 βιντεοκλάμπ που δεν φημίζονται και για τις φτηνές τιμές τους. Αλλά φαντάζομαι εκεί γύρω παίζει.
cronos Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Κάτι λίγο άσχετο. Ξέρει κανείς για τα easter eggs των δύο πρώτων extended dvds?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 nai...asfalws alla an 8es psa3e sto google gia dvd easter eggs...8a ta vreis sigoura...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Για να 'αναστήσουμε' λίγο το topic - και να βάλετε λεφτά στην άκρη ιδού: Σχετικό άρθρο (*** ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS μέσα στο άρθρο ***): The Return Of The King: Special DVD Edition Revealed Το άρθρο λέει ότι δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά απλά ο Δεκέμβριος 2004. Καθώς και ότι στην ταινία θα περιλαμβάνονται 50 λεπτά νέου υλικού. Να και μια ωραία φωτογραφία του box set σε πλήρη... ανάπτυξη όπου φαίνεται και μια μικρογραφία (σε γλυπτό) της Minas Tirith (για την Collector's Edition): >http://mediaviewer.ign.com/ignMediaPage.jsp?media_id=2251820&article_id=533531&channel_id=72&page_title=The+Return+of+the+King%3A+Special+DVD+Edition+Revealed&adtag=network%3Dign%26size%3D468x60%26channel%3Ddvd%26site%3Ddvd_hub%26channel%3Dnews%26type%3Dpartner Enjoy! Πηγή: AV forum
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 edw kai kairo to exei gia pre order to play.com opws eipe kai o paredwse 50 lepta extra skhnes kai panw apo 20 wres bonus material klasika exei na ginei Lotr marathon ton dekembrio spiti mou :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.