Peugeot206love Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Έχω στο αυτοκίνητο μου το εργοστασιακό ραδιόφωνο της clarion το οποίο πια δεν δουλεύει σωστά: Μαγγώνει τα cd, προσπερνάει πολλούς σταθμούς και πιάνει μόνο 1 άντε 2. Θέλω να το αλλάξω με άλλο με Bluetooth, audio jack, usb. Το υπάρχουν συνδέεται με τηλεχειριστήριο στο τιμόνι και με την οθόνη στο πάνω μέρος. Θέλω να δουλεύουν και τα 2 καθώς δεν μπορώ να κοιτάω κάτω χαμηλά ποιο σταθμό έχω.
jimzak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Για τα χειριστήρια στο τιμόνι υπάρχουν ανταπτορες για να μπορέσεις να συνεχίσεις να τα χρησιμοποιείς με after market μονάδα, για την κεντρική οθόνη του ταμπλό δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι, θα βλέπεις όλες τις πληροφορίες που έβλεπες μέχρι τώρα, εκτός του ότι έχει να κάνει με το ηχοσύστημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να επισκευάσεις την υπαρχουσα μονάδα υπάρχει σαν επιλογή ; ακόμα και πιο ακριβά να βγαίνει , θα έχεις όλα τα άλλα που θες ΥΓ άκυρο θες και άλλα που δεν έχει. Υπάρχουν μονάδες που κάνουν την δουλειά σου , απλά θέλει ψάξιμο και ίσως και σε παλιότερα μοντέλα , αφού το αυτοκίνητο είναι και κομματάκι παλιό Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από Επισκέπτης
Peugeot206love Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SchinasN είπε Να επισκευάσεις την υπαρχουσα μονάδα υπάρχει σαν επιλογή ; ακόμα και πιο ακριβά να βγαίνει , θα έχεις όλα τα άλλα που θες ΥΓ άκυρο θες και άλλα που δεν έχει. Υπάρχουν μονάδες που κάνουν την δουλειά σου , απλά θέλει ψάξιμο και ίσως και σε παλιότερα μοντέλα , αφού το αυτοκίνητο είναι και κομματάκι παλιό Για να αγοράσω νέα την ίδια καινούργια θέλω 150€!! από την αντιπροσωπεία, για μεταχειρισμένη ~50€. Η υπάρχουσα μονάδα δεν επισκευάζεται. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από Peugeot206love
alexiko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Εγώ με το ίδιο όχημα θα πάω σε 2DIN Kenwood με αναγκαστική μετατροπή του frame για να χωρέσει. Αν δε θες κάτι τόσο ακριβό/πολύπλοκο, βρες ένα οικονομικό με 30-50€ + αντάπτορα (καμία 70άρα) και το μόνο που θα υπάρχει σαν διαφορά είναι ότι στην πάνω οθόνη δεν θα έχεις τις μουσικές πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα