Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ξαφνικα πως να ανοιξω στο πορτπαγκαζ και πεφτει και βλεπω οτι εχει ξεκολλησει η βιδα που κρατει το αμορτισερ του πορτπαγκαζ. 

Προς το παρον εχω βαλει ενα ξυλο και το στηριζω αλλα δεν ειναι πρακτικο και ομορφο αν και κανω την δουλεια μου προς το παρον. Η τρυπα που κραταει την βιδα δεν ανοιγει να βρω το βιδακι να το βιδωσω και δεν εχω βρει καποιον τροπο . Τι θα με συμβουλευατε; . 

Δημοσ.

Πάνε σε φανοποιό , θα σου βρει ανταλλακτικά και θα στο φτιάξει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα ξαφνικα πως να ανοιξω στο πορτπαγκαζ και πεφτει και βλεπω οτι εχει ξεκολλησει η βιδα που κρατει το αμορτισερ του πορτπαγκαζ. 

Προς το παρον εχω βαλει ενα ξυλο και το στηριζω αλλα δεν ειναι πρακτικο και ομορφο αν και κανω την δουλεια μου προς το παρον. Η τρυπα που κραταει την βιδα δεν ανοιγει να βρω το βιδακι να το βιδωσω και δεν εχω βρει καποιον τροπο . Τι θα με συμβουλευατε; . 

Θα σε συμβούλευα να δώσεις καλύτερη περιγραφή του προβλήματος, ίσως και με φωτογραφίες.

Αλλιώς το πας σε φανοποιό να στο φτιάξει.

Δημοσ.

Εγώ από όλο το αρχικό ποστ διάβασα "κάτι έπαθε το πορτ μπαγκάζ, πως να το φτιάξω?"

Για μερικά προβλήματα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα χωρίς φωτογραφίες για να καταλάβουμε το πρόβλημα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ από όλο το αρχικό ποστ διάβασα "κάτι έπαθε το πορτ μπαγκάζ, πως να το φτιάξω?"

Για μερικά προβλήματα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα χωρίς φωτογραφίες για να καταλάβουμε το πρόβλημα.

ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση θα ανεβασω φωτογραφιες οταν μπορεσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/10/2020 στις 9:40 ΜΜ, stathisp είπε

σε ευχαριστω παρα πολυ , την βιδα εσωτερικα το παξιμαδι δεν ειναι σταθερο για το να το στηριξω δες την τελευταια φωτογραφια , το παξιμαδι που βιδωνει η βιδα ειναι μεσα και εχει φυγει απο την τρυπα οποτε δεν μπορω να το βιδωσω. Ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει και το αμορτισερ δουλευει σωστα και το στηριγμα του καπω ειναι μια χαρα . 

IMG-20201031-143132.jpg
IMG-20201031-143126.jpg
IMG-20201031-143117.jpg
IMG-20201031-143108.jpg
IMG-20201031-142959.jpg
IMG-20201031-142949.jpg 

Επεξ/σία από johnmegarythmos
Δημοσ.
9 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε

Αν κατάλαβα καλά, έχει πέσει το παξιμάδι μέσα στην πόρτα;

οχι μεσα στην πορτα αλλα πισω απο την τρυπα που βλεπεις στην δεξια πλευρα του αμαξιου.

Δημοσ.

ΔΕν μπορούν να κολλήσουν παξιμάδι απο την έξω μεριά της πόρτας;Θα βγαίνει πιο έξω ο πείρος αλλά δεν νομίζω να κάνει διαφορά.Αλλιώς με helicoil? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

οχι μεσα στην πορτα αλλα πισω απο την τρυπα που βλεπεις στην δεξια πλευρα του αμαξιου.

Μάλλον εννοείς στην κολώνα, εκεί που κουμπώνει η άλλη άκρη του αμορτισέρ.

Η λύση είναι να το πας σε οποιονδήποτε φανοποιό να στο φτιάξει, θα κολλήσει ένα άλλο παξιμάδι εκεί που ήταν το παλιό.

Μόνος σου δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον εννοείς στην κολώνα, εκεί που κουμπώνει η άλλη άκρη του αμορτισέρ.

Η λύση είναι να το πας σε οποιονδήποτε φανοποιό να στο φτιάξει, θα κολλήσει ένα άλλο παξιμάδι εκεί που ήταν το παλιό.

Μόνος σου δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Όπου έχει φύγει ο πείρος........

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Όπου έχει φύγει ο πείρος........

Ποιος πείρος? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει για τι ακριβώς μιλάμε εδώ, το σύστημα στήριξης αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει πείρους...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πως το λένε; Ξέρω πως είναι το σύστημα , στρογγυλό κεφάλι που κουμπώνει η άκρη του αμορτισέρ και μετά μπαίνει και μια ασφαλεια.

Αυτό το εξάρτημα που έχει στρογγυλό κεφάλι το λένε στήριγμα, όχι πείρο, και από την άλλη μεριά έχει σπείρωμα (μάλλον M8) ώστε να βιδώνει πάνω στο σασί ή στην πόρτα:

4pcs Rear Trunk Front Bonnet Gas Struts Spring Lift Support Damper Rod  Shocks M8 Screw for Jeep for Nissan for Toyota most Car|Strut Bars| -  AliExpress

Το στήριγμα πάντως δεν είναι πρόβλημα, και να χαλάσει η χαθεί παίρνεις ένα άλλο, πάμφθηνα είναι. Το πρόβλημα είναι ότι έχει ξεκολλήσει από τη λαμαρίνα το παξιμάδι πάνω στο οποίο βιδώνει αυτό το στήριγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...