Bakaneko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις έφτασε στα χέρια μου το νέο μου κινητό, ένα Poco X3, και επιτέλους θα αφήσω πίσω μου το παλιό πλέον Redmi Note 4 (mtk). Η ερώτησή μου είναι πως κάνω την μεταφορά των αρχείων μου από το παλιό στο νέο; Επαφές, σημειώσεις, εφαρμογές (με τα δεδομένα τους), downloads, είναι μόνο λίγα από αυτά που σκέφτομαι ότι θέλω να μεταφέρω. Επίσης υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι φωτογραφίες που έχω βγάλει με το παλιό και να διατηρήσουν την κατανομή ανά ημερομηνία λήψης στο καινούργιο; Όχι σε ξεχωριστό φάκελο, αλλά στο φάκελο που θα μπαίνουν οι νέες λήψεις Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από Bakaneko
meletis_m Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Bakaneko είπε Μόλις έφτασε στα χέρια μου το νέο μου κινητό, ένα Poco X3, και επιτέλους θα αφήσω πίσω μου το παλιό πλέον Redmi Note 4 (mtk). Η ερώτησή μου είναι πως κάνω την μεταφορά των αρχείων μου από το παλιό στο νέο; Επαφές, σημειώσεις, εφαρμογές (με τα δεδομένα τους), downloads, είναι μόνο λίγα από αυτά που σκέφτομαι ότι θέλω να μεταφέρω. Επίσης υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι φωτογραφίες που έχω βγάλει με το παλιό και να διατηρήσουν την κατανομή ανά ημερομηνία λήψης στο καινούργιο; Όχι σε ξεχωριστό φάκελο, αλλά στο φάκελο που θα μπαίνουν οι νέες λήψεις Τουλάχιστον για επαφές και εφαρμογές σε παρόμοια περίπτωση , ειχα κρατησει ήδη αντίγραφα απο το παλιό τηλέφωνο και μόλις έβαλα τα στοιχεια λογαριασμου στο νεο τηλέφωνο έκανα ανάτηση
koutsis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Bakaneko είπε Μόλις έφτασε στα χέρια μου το νέο μου κινητό, ένα Poco X3, και επιτέλους θα αφήσω πίσω μου το παλιό πλέον Redmi Note 4 (mtk). Η ερώτησή μου είναι πως κάνω την μεταφορά των αρχείων μου από το παλιό στο νέο; Επαφές, σημειώσεις, εφαρμογές (με τα δεδομένα τους), downloads, είναι μόνο λίγα από αυτά που σκέφτομαι ότι θέλω να μεταφέρω. Επίσης υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι φωτογραφίες που έχω βγάλει με το παλιό και να διατηρήσουν την κατανομή ανά ημερομηνία λήψης στο καινούργιο; Όχι σε ξεχωριστό φάκελο, αλλά στο φάκελο που θα μπαίνουν οι νέες λήψεις Και τα δύο xiaomi δεν είναι; νομίζω μέσω του λογαριασμού σου xiaomi κάνεις τα πάντα backup και μετά βάζοντας τον λογαριασμό στο καινούργιο κινητό περνάνε εκεί Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από koutsis
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δεν τα έχεις στο google λογαριασμό σου;
actorgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω χρησιμοποιησα το app CLONEit απο το HUAWEI 10 στο ΜΙ 9 lite με αριστα αποτελεσματα Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από actorgr
Bakaneko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Τελικά κάπως το ψιλοκαταφερα. Αρχικά χρησιμοποίησα τον λογαριασμό μου google. Οι εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο κινητό περάστηκαν μια χαρά αλλά όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα τους χάθηκαν. Οι επαφές περάστηκαν κατά τα 2/3. Αναγκαστικά έκανα export από το προηγούμενο κινητό και import το αρχείο στο νέο για να τις πάρω όλες. Το ιστορικό των κλήσεων δεν ανέγραφε τη δραστηριότητα των τελευταίων 6 μηνών. Το cloneit έδωσε τη λύση. Τα SMS δεν περάστηκαν καθόλου. Κι εδώ το cloneit έκανε το θαύμα του. Ακόμη δεν έχω βρει πως να πάρω τα favorites του Mi browser. Δυστυχώς το Mi cloud έχει γεμίσει προ καιρού και κάθε φορά που πάω να σβήσω κάτι από εκεί μου βγάζει μήνυμα ότι θα διαγραφεί και από το κινητό μου. Ίδωμεν...
kinhthra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2020 στις 9:24 ΠΜ, Bakaneko είπε Ακόμη δεν έχω βρει πως να πάρω τα favorites του Mi browser. Δυστυχώς το Mi cloud έχει γεμίσει προ καιρού και κάθε φορά που πάω να σβήσω κάτι από εκεί μου βγάζει μήνυμα ότι θα διαγραφεί και από το κινητό μου. Ίδωμεν... Μέσω του λογαριασμού του xiaomi δεν μπορείς όπως κάνεις με το λογαριασμό της google; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από kinhthra
Homecinemakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/10/2020 στις 9:24 ΠΜ, Bakaneko είπε Τελικά κάπως το ψιλοκαταφερα. Αρχικά χρησιμοποίησα τον λογαριασμό μου google. Οι εφαρμογές που είχα στο προηγούμενο κινητό περάστηκαν μια χαρά αλλά όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα τους χάθηκαν. Οι επαφές περάστηκαν κατά τα 2/3. Αναγκαστικά έκανα export από το προηγούμενο κινητό και import το αρχείο στο νέο για να τις πάρω όλες. Το ιστορικό των κλήσεων δεν ανέγραφε τη δραστηριότητα των τελευταίων 6 μηνών. Το cloneit έδωσε τη λύση. Τα SMS δεν περάστηκαν καθόλου. Κι εδώ το cloneit έκανε το θαύμα του. Ακόμη δεν έχω βρει πως να πάρω τα favorites του Mi browser. Δυστυχώς το Mi cloud έχει γεμίσει προ καιρού και κάθε φορά που πάω να σβήσω κάτι από εκεί μου βγάζει μήνυμα ότι θα διαγραφεί και από το κινητό μου. Ίδωμεν... Εγώ πήρα Poco x2pro και μετέφερα τα αρχεία που είχα στο samsung s10. Δυστυχώς τα sms πέρασαν έως τις 12 Ιανουαρίου!!!!! Δηλαδή απο τότε έως και τώρα, τους 9 τελευταίους μήνες δηλαδή δεν τους πέρασε. Και στο αρχείο κλήσεων έχω κενό. Το trucaller χρησιμοποιώ. μου έφαγε 1 ολόκληρο μήνα. Τον τελευταίο και άρα σημαντικότερο. Αυτές οι αστοχίες είναι που δεν μ'αρέσουν όταν μεταβαίνω σε νέο κινητό και πάντα φοβάμαι. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από Homecinemakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα