Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Λοιπόν, μιας και με τις δόσεις θα του έβγαινε 406 ευρώ μαζί με"εγγύηση" Κωτσου, τον έπεισα να μην τη πάρει με δοσεις και θα του την αγοράσω εγώ ως δώρο. 

Οπότε ή πάω αύριο τα σκάω μετρητα και έτοιμος ή κοιτάω κάτι άλλο αντίστοιχο από άλλο κατάστημα.

Δεν εχεις πιστωτικη να την παρεις απο Κωτσο με ατοκες δοσεις?  Η εγγυηση που δινει ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικη να την αγορασεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, WireFire είπε

Δεν εχεις πιστωτικη να την παρεις απο Κωτσο με ατοκες δοσεις?  Η εγγυηση που δινει ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικη να την αγορασεις

Όχι, δεν έχω πιστωτική. Τέλος πάντων τώρα αρκεί να βρούμε κάτι εκεί γύρω 250 μέχρι 300 αξιοπρεπές. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Νομίζω οτι ο μπαμπάς θέλει ευχρηστία και να δουλεύει εύκολα αυτά τα σύγχρονα διαόλια με τα κουμπιουτερζ.

https://www.skroutz.gr/s/23251200/LG-43UM7050PLC-Smart-4K-UHD-43.html

https://www.skroutz.gr/s/24163925/Samsung-UE43TU7172-Smart-4K-UHD-43.html

Τις είδα τις συγκεκριμένες, βέβαια ΔΕΝ έγραφαν ακριβώς ποιο μοντέλο είναι. H Sammy φαινόταν να ξεχώριζε πάντως.

Και ένα σχόλιο για τη μετακόμιση του Κωτσόβολου της Κέρκυρας σε άλλο κτήριο: Φτωχότερο κατά πολύ το νέο κατάστημα στο νησί σε σχέση με το παλιό όπου είχαν εκθεσιακές πάρα πολλές να παίζουν ντεμο ( τρέιλερ ταινιών ή τοπία ) για να αποφασίσεις - δεν είχε ούτε τα μισά μοντέλα. Μάλιστα επιλεγμένες τις έχουν καλιμπραρει ψιλοεπιτηδες  και φαινόταν ότι ήταν στημένη η έκθεση με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να "γλυκαθει" το μάτι σου αν είσαι geek και να αδειάσεις το πορτοφόλι σου( ομολογουμένως δεν είχα ξαναδει OLED οθόνη από κοντά και έμεινα  κόκαλο από το οπτικό αποτέλεσμα! ). Κωμικοτραγικές τιμές  επίσης σε 32-HD ready μοντέλα που έτυχε από περιέργεια να ρίξω μια ματιά, φουσκωμα μάλλον για να επιστρέψουν σε φυσιολογικά επίπεδα την Black Friday βδομάδα.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...