Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Αναζητώ κάποια όσο γίνεται τίμια tv πρόταση για τον πατέρα μου. 

- Τιμή: ~290-300€ Μαξ. Όχι παραπάνω. 

- Μέγεθος: Ιντσες μέχρι 43"

- Χρήση: Ταινίες, σειρές, παρακολούθηση αγώνων ποδοσφαίρου / Formula 1 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εκ μέρους του 

Υ.Γ. Κάναμε συζήτηση ώστε να περιμένει μέχρι τη BlackFriday αλλά " τι τέλος του Νοεμβρίου?, βρε παιδί μου και τι θα κάνω ενα ολόκληρο μήνα χωρίς να βλέπω κάτι; "

Επεξ/σία από 7nisiotis
Edit. Αλλαγή των αρχικών πλάνων, update στο τελευταίο ποστ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Κάτι μεταχειρισμένο; Υπάρχουν αρκετές καλές Sony με τιμές κάτω του 100άρικου (32 ίντσες).

Δεν θέλει μεταχειρισμένα λέει, εκτός και είναι αυτοκίνητο ( ακριβώς έτσι το πε χαχα :P )

Την προηγούμενη τηλεόραση του την είχε κοντά 10 χρόνια να φανταστείς, μια 30κατι ιντσών Phillips ήταν νομίζω, του χάλασε προχθές. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

το οποίο να το εξοφλήσει σε δόσεις ( χωρίς να μπλέκει με τράπεζες, εννοεί όχι πιστωτική ή δάνειο - έχει άσχημη φοβία εδώ κ χρόνια τι να του κάνω - ) και επιμένει να σκάσει μύτη στο Κωτσόβολο.

Και πως θα το κάνει αυτό στον Κωτσόβολο? 

Επεξ/σία από WireFire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/10/2020 στις 9:50 ΠΜ, WireFire είπε

Και πως θα το κάνει αυτό στον Κωτσόβολο? 

Δε ξέρω πώς γίνεται ακριβώς. Δεν αγοράζω με δόσεις σε δικές μου αγορές. Πάντως κάποια διαφήμιση παίζει να είδε ή άκουσε για το εξής: "Πλάνο δόσεων"

( το οποίο πρέπει να διαβάσω τι είναι και να του εξηγήσω έπειτα )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/10/2020 στις 10:08 ΠΜ, WireFire είπε

Απ' όσο ξέρω κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι, δάνειο από τράπεζα σου βγάζει

Ναι απ'ότι κατάλαβα θέλει κάτι σε δόσεις που να πηγαίνει στο κατάστημα να την εξοφλεί κάθε μήνα πχ 6 δόσεις από Χ€.

Edit: Μόλις μιλήσαμε στο τηλέφωνο αυτό μου ανέφερε. UPDATED στα τελευταία ποστ

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Υπόψιν ότι το πλάνο δόσεων του κώτσου είναι +30 ευρώ και αυτή τη στιγμή οι δόσεις είναι με τόκο. Αυτή που έβαλες πχ δεν θα βγει 239 αλλά-με 12 δόσεις- 289

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, marius.t είπε

Υπόψιν ότι το πλάνο δόσεων του κώτσου είναι +30 ευρώ και αυτή τη στιγμή οι δόσεις είναι με τόκο. Αυτή που έβαλες πχ δεν θα βγει 239 αλλά-με 12 δόσεις- 289

Το ξέρω, του τα εξήγησα να έχει μια ιδέα και συμφώνησε με αυτό. Ίσως πάω μαζί του για να μη του πλασάρουν ως υποχρεωτική την εγγύηση τους και πληρώσει αλλά εξτρα "κερατιατικα". Αυτή που ανέφερα πλέον δεν υπάρχει και κοιτάω ή κάτι φθηνότερο από 200 ή θα του κάνω δώρο ένα 50αρικο να πάμε στα 300. Τουλάχιστον να βρει καμια πιο επώνυμη γιατί βλέπω εταιρείες που το όνομα τους θα ταίριαζε πολύ περισσότερο σαν ψευδώνυμο κακού από παιδικό των 90s παρά σε κατασκευαστή 🤣

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Update.

Του έκανα δώρο 80 ευρώ και παραγγείλαμε την παρακάτω γιατί δε πιστεύω ότι άξιζαν κάτι 32αρες στα 180-200+ που βλέπαμε. 

Ξεχασα να αναφέρω ότι ο χώρος / η απόσταση που θα τοποθετηθεί η τηλεόραση απέναντι από τον θεατή είναι γύρω στα ~ 2.3 μέτρα.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/219027-philips-43pus7805-43 (# 299€ ) + 30 το έξτρα λόγω των δόσεων κοκ από τόκο. 

πολυ καλη επιλογη, θα τρελαθει ο γερος με τα led απο πισω

να την βαλεις στον τοιχο...ακομα καλυτερα

Επεξ/σία από OliverTwist1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε

πολυ καλη επιλογη, θα τρελαθει ο γερος με τα led απο πισω

να την βαλεις στον τοιχο...ακομα καλυτερα

Γέρο δεν τον λες για 55 ετών πάντως ( κι ούτε φαίνεται :P )

Στον τοίχο υπάρχει βάση την οποία έφτιαξε μόνος του καθώς έχει γνώσεις λόγω δουλειάς. Θα τον υπερκαλύψει για ταινίες, φόρμουλα ένα που βλέπει, μπάλα κτλπ 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Γέρο δεν τον λες για 55 ετών πάντως.

Στον τοίχο έχει βάση φτιάξει μόνος του καθώς έχει γνώσεις λόγω δουλειάς.

α οκ γιατι ετσι οπως τον περιεγραψες, μου θυμισε κατι στριμενους 80ριδες χαχαχα

ειναι πολυ καλα τα LED ειδικα αν ο τοιχος ειναι λευκος!! 

παντως ρε παιδια , 300 ευρω για 4κ και επωνυμη και SMART!!!!...ειναι κλεψια!!

Επεξ/σία από OliverTwist1985
Δημοσ.

Χαχα ναι φάνηκε κάπως. Αν δεν έδινε δόσεις θα έβγαινε πιο καθαρό το ποσό, αλλά δεν βγαίνω να του έκανα δώρο τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων ώστε να καθαριζε με μια αντικαταβολή κατευθείαν ή να μπορούσε να κάνει υπομονή μέχρι τη βδομάδα του Black Friday.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, μιας και με τις δόσεις θα του έβγαινε 406 ευρώ μαζί με"εγγύηση" Κωτσου, τον έπεισα να μην τη πάρει με δοσεις και θα του την αγοράσω εγώ ως δώρο. 

Οπότε ή πάω αύριο τα σκάω μετρητα και έτοιμος ή κοιτάω κάτι άλλο αντίστοιχο από άλλο κατάστημα.

Πχ: 1) Η Phillips που είπαμε 

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/219027-philips-43pus7805-43 (299€)

2) HITACHI 44HK5601

www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-hitachi-43-ultra-hd-4k-led-smart-43hk5601/prod10942531pp/ (249€)

3) F&u FLA4320UH https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-f-u-43-4k-uhd-android-9-0-smart-tv-dvb-t (269€)

Τέλος προσφοράς 4) TOSHIBA 4K Smart TV 43U2963DG 43''

https://www.germanos.gr/product/toshiba-4k-smart-tv-43u2963dg-43/20386806/?fname=&fvalue= (299€)

5) Κάποια άλλη από μαγαζιά όπως eshop.gr , public, mediamarkt, you, kotso, plaisio

Btw είχαν αρκετό στοκ στο κατάστημα της Κέρκυρας για την Phillips (6-7 κουτιά) αλλά πουθενά να τη δούμε ζωντανά. Επίσης τραγικές τιμές και προώθηση σε σάπιες hd ready tv με χαλια εικόνα.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...