NinjACake Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα. Εχω καποια λεφτα στην ακρη κ θελω να αγορασω ενα αμαξι. Αυτο που αναφερεται στον τιτλο. Θα ηθελα απο καποιον κατοχο ή καποιον που γνωριζει να μου πει τι εξοδα θα εχω μιας κ ειναι 1800 αλλα εχει κ αεριο. Κ γενικα πως ειναι σαν αμαξι αν αξιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων
LongTom Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, NinjACake είπε Καλησπερα. Εχω καποια λεφτα στην ακρη κ θελω να αγορασω ενα αμαξι. Αυτο που αναφερεται στον τιτλο. Θα ηθελα απο καποιον κατοχο ή καποιον που γνωριζει να μου πει τι εξοδα θα εχω μιας κ ειναι 1800 αλλα εχει κ αεριο. Κ γενικα πως ειναι σαν αμαξι αν αξιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων Μιλάμε για premium μάρκα και 15-20 ετών αμάξι, συνήθως με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χλμ στο σασί/μηχανικά μέρη με μέσο κόστος αγοράς από ότι βλέπω γύρω στα 3-5Κ€ (εάν κατάλαβα καλά τι ζητάς). Θα πρέπει να περιμένεις έξτρα μεγάλο μέρος/ποσοστό της (σχετικά πολύ μικρής για premium) επένδυσης σε έξοδα, ιδίως ανταλλακτικά και διόρθωση πιθανών βλαβών. Κυρίως εάν ο προηγούμενος/οι ήταν τσαπατσούληδες στην μεταχείριση ή/και σέρβις. | Αέριο έχει το συγκεκριμένο που είδες ή γενικά θέλεις να βάλεις; | Το εάν αξίζει το ξέρεις εσύ. Αξίζει να αγοράσεις και να πληρώνεις τέτοιας ηλικίας αμάξι για να λες ότι κυκλοφορείς μερτσεντέ; Προσωπικά το βρίσκω κακή επένδυση, εφόσον από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ιδιαίτερα μεγάλο bugdet για αγορά/χρήση αμαξιού. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, NinjACake είπε Καλησπερα. Εχω καποια λεφτα στην ακρη κ θελω να αγορασω ενα αμαξι. Αυτο που αναφερεται στον τιτλο. Θα ηθελα απο καποιον κατοχο ή καποιον που γνωριζει να μου πει τι εξοδα θα εχω μιας κ ειναι 1800 αλλα εχει κ αεριο. Κ γενικα πως ειναι σαν αμαξι αν αξιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων Το αν αξίζει εσύ το ξέρεις.Αυτο έβγαινε 2000-2008,μετά έγινε CLC.Κοιταξε όσο γίνεται πιο καινούριο. Ρώτησε στο www.mbclub.gr, το είχαν/έχουν πολλοί εκεί μέσα αυτό το αμάξι. Προσωπικά έχω 17 χρονια ένα παρόμοιο coupe,το CLK230,εντάξει άλλη κατηγορία,και δεν μου έχει βγάλει ποτέ μα ποτέ βλάβη.Ουτε μηχανικά ούτε ηλεκτρονικά. Το σημαντικότερο είναι πως το συντηρούσε ο προκάτοχός.Επισης θεωρώ τα 143 άλογα που έχει σχετικά λίγα για το σκάφος του.
NinjACake Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @LongTom ενα που ειδα(οχι απο κοντα) εχει αεριο και 280 χιλιαδες χλμ. Φαινοταν παρα πολυ καλα κ εξωτερικα κ εσωτερικα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από NinjACake
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, NinjACake είπε @LongTom ενα που ειδα(οχι απο κοντα) εχει αεριο και 280 χιλιαδες χλμ. Φαινοταν παρα πολυ καλα κ εξωτερικα κ εσωτερικα. το παιχνίδι των πιθανοτήτων είναι κατά των μεταχειρισμένων. Είναι σίγουρο πχ ότι θα ζητήσει αναλώσιμα όπως αμορτισέρ και άλλα πράγματα λόγω φυσιολογικής φθοράς , ο νο1 λόγος που κάποιος πουλάει το καινούριο του αυτοκίνητο μετά από μερικά χρόνια ή που το πουλάει μετά από πάρα πολλά χρόνια γιατί ακριβώς προέκυψαν έξοδα μεγαλύτερα από την τιμή πώλησης ειδικά σε premium μάρκες. Πολλοί που είδαν το όνειρο μιας φτηνής μερσεντες , δεν πρόσεξαν το κόστος χρήσης, και τελικά κατέλειξε σε κάποιο χωράφι. Για το συγκεκριμένο αμάξι , θεωρώ ότι τα 1000 + ή - 300 ευρώ για service τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα μόνο για να το κοιτάς και να το έχεις πένα είναι το προαπαιτούμενο και όχι πόσα λεφτά θα το αγοράσεις. Ένα καλό γυάλισμα θέλει 100 ευρώ , ή ένα detailing 130 ωρών το κάνει το αμάξι καλύτερο και από καινούριο , δεν θες να μάθεις πόσο κοστίζει το detailing
thanasisxask Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, NinjACake είπε Καλησπερα. Εχω καποια λεφτα στην ακρη κ θελω να αγορασω ενα αμαξι. Αυτο που αναφερεται στον τιτλο. Θα ηθελα απο καποιον κατοχο ή καποιον που γνωριζει να μου πει τι εξοδα θα εχω μιας κ ειναι 1800 αλλα εχει κ αεριο. Κ γενικα πως ειναι σαν αμαξι αν αξιζει. Ευχαριστω εκ των προτερων Ποια χρονολογία έχεις δει;
NinjACake Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 @thanasisxask του 2007 @Dantε αμα δεν εχεις κατι σοβαρο να γραψεις, ασε τα "χαχα". @Dantε καθυστερηση το ηξερα οτι υπαρχει. Οχι ομως τοσο πολυ.
Salvation81 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, NinjACake είπε @LongTom ενα που ειδα(οχι απο κοντα) εχει αεριο και 280 χιλιαδες χλμ. Φαινοταν παρα πολυ καλα κ εξωτερικα κ εσωτερικα. Τα φαινομενα απατουν, εξαλλου τα θεματακια του θα τα εχει σε μερη που δεν φαινονται με γυμνο ματι. 1 1
LongTom Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, NinjACake είπε @LongTom ενα που ειδα(οχι απο κοντα) εχει αεριο και 280 χιλιαδες χλμ. Φαινοταν παρα πολυ καλα κ εξωτερικα κ εσωτερικα. Από μακριά όλα φαίνονται ωραία επειδή τα πραγματικά προβλήματα δεν φαίνονται με φωτογραφίες. Πρέπει να το πας σε καλό συνεργείο/φαναρτζή για έλεγχο και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος. Ιδιαίτερα όταν έχει το αμάξι aftermarket αέριο, εκεί πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ. Περισσότερα σε άλλο νήμα που τα συζητούν λεπτομερώς. | Όπως έγραψα πριν, καλή αγορά δεν θα το έλεγα. Το ότι είναι ~300Κχλμ με αέριο ήρθε και έδεσε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δώσεις τουλάχιστον +50% του αρχικού ποσού σε επισκευές, εάν είσαι τυχερός και δεν έχει τεράστια προβλήματα. Στην χειρότερη θα είναι μόνο για χυτήριο ή μόνιμα παρκαρισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα