Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα σε όλους,

΄έχω στα χέρια μου ένα διαγνωστικό εργαλείο  για τη Mercedes το daimler chrysler star diagnosis compact 3 (επισυνάπτω τη φωτογραφία). Το απέκτησα από ένα θείο μου στη Γερμανία, ο οποίος σταμάτησε να το χρησιμοποιεί. Βρήκα τον τρόπο να το συνδέω στο όχημα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πολλά περισσότερα.  Θα μου ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε πληροφορία. Παρατηρώ ότι έχει διάφορες εφαρμογές, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι η καθεμία. Έχω επίσης ένα CD στα χέρια μου το οποίο οταν το βάζω σέ ένα άλλο λάπτοπ μου εμφανίζει αυτά τα δύο αρχεία στην εικόνα που σας επισυνάπτω παρακάτω. Άνοιξα την εφαρμογή XENTRY και μου εμφάνισε ένα μύνημα ότι δεν έχω κωδικό πρόσβασης, οπότε αντιλαμβάνομαι ότι απαιτεί και κάποιου είδους κωδικό. Πως θα μπορούσα να βρω ένα τέτοιο πρέπει να πληρώσω ή μπορώ να το κατεβάσω και από κάπου δωρεάν. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Σας ευχαριστώ.2028768422_20201023_085834(3).jpg.45375097e41d3802deef62c341832773.jpg

image004.jpg

Screenshot 2020-10-25 00.39.46.png

Επεξ/σία από Petranos1
Δημοσ.

Ειναι επαγγλματικο διαγνωστικο και εργαλειο αναβαθμισης εγκαφαλου. Ειναι παλια αυτα, τα εχουν αντικαταστησει με Panasonic toughbook και Windows 10.

Το Xentry λογισμικο αναβαθμιζεται με DVD που το εστελνε η εταιρεία και χρειάζεται αγορα USB dvd rom. Τα αρχεια εγκεφαλου τα κατεβαζε μεσω internet.

Τα καινούργια αναβαθμιζονται τοπικα απο ενα storage server που τρεχει στο συνεργείο.

Η φυσσα συνδέεται με το laptop μεσω wifi.

Εαν δεν εχεις εμπειρία τι να κανεις με αυτο σου ειναι αχρηστο. 

Δημοσ.

Δωρεάν δε προκειται να το βρεις κ να δουλέψει το συγκεκριμένο (ο κλώνος δουλεύει με σπασμένο προγραμμα). Είναι ένα παλιό μοντέλο διαγνωστικου όπως ήδη ειπώθηκε. Επίσης δουλεύει μόνο με Mercedes & Smart. Πρακτικά αν δε ξέρεις τι είναι/πως να το χειριστείς σου είναι όντως άχρηστο 😕 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...