Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην  κοινοτητα , εχω ενα ερωτημα σχετικα με την ενοποιηση  δικτυων της vodafone .

Ειμαι πρωην χρηστης cyta και κατοχος του μαυρου ADB που εδινε η cyta στις VDSL συνδεσεις . Απολυτα ικανοποιημενος απο το ρουτερ το οποιο δουλευει αψογα στην γραμμη μου σε αντιθεση με ενα ZTE που μου ειχαν στειλει οταν γυρισα σε ADSL απο VDSL .

Τελικα μετα απο τεστ της cyta μου επετρεψαν να κρατησω το ADB .

Τωρα η vodafone μου εστειλε ενα ZXHN H267N και ενα σωρο μηνυματα οτι πρεπει να το συνδεσω πριν τις 27-10-20 .

Το πειραμα με το προηγουμενο ΖΤΕ ηταν μια σκετη αποτυχια ( πανω απο 30% διαφορα στην αποδοση ) . Οσοι εχετε δουλεψει το ZXHN H267N θεωρειτε οτι αξιζει σαν ρουτερ σε σχεση με το ADB ;

Εναλλακτικες να αγορασω ρουτερ η να φυγω απο vodafone ;

Δημοσ.

πιθανοτατα αμα δεν το αλλαξεις να υπαρχει κανα θεμα με την τηλεφωνια που λογικα ειναι voip. 

η vodafone δεν δινει τα στοιχεια του voip για να τα βαλεις σε αλλο ρουτερ αν και νομιζω καποιος σηκωσε ενα script για να τα παρεις. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, papayios είπε

Καλησπερα στην  κοινοτητα , εχω ενα ερωτημα σχετικα με την ενοποιηση  δικτυων της vodafone .

Ειμαι πρωην χρηστης cyta και κατοχος του μαυρου ADB που εδινε η cyta στις VDSL συνδεσεις . Απολυτα ικανοποιημενος απο το ρουτερ το οποιο δουλευει αψογα στην γραμμη μου σε αντιθεση με ενα ZTE που μου ειχαν στειλει οταν γυρισα σε ADSL απο VDSL .

Τελικα μετα απο τεστ της cyta μου επετρεψαν να κρατησω το ADB .

Τωρα η vodafone μου εστειλε ενα ZXHN H267N και ενα σωρο μηνυματα οτι πρεπει να το συνδεσω πριν τις 27-10-20 .

Το πειραμα με το προηγουμενο ΖΤΕ ηταν μια σκετη αποτυχια ( πανω απο 30% διαφορα στην αποδοση ) . Οσοι εχετε δουλεψει το ZXHN H267N θεωρειτε οτι αξιζει σαν ρουτερ σε σχεση με το ADB ;

Εναλλακτικες να αγορασω ρουτερ η να φυγω απο vodafone ;

Το τηλέφωνο είναι voip δεν παίζει άλλο router (και εδώ πρώην κάτοχος cyta νυν vodafone),δοκίμασέ το τι έχεις να χάσεις εγώ δεν έχω VDSL έχω ADSL και έτσι για την ιστορία με το νέο router της vodafone έχω λίγο καλύτερη απόδοση.

Δημοσ.

Ενα ZTE που μου ειχαν στειλει κλειδωνε μετα βιας 14 , το ADB  σταθερα 20+ .

Επισης διαβαζω για προβληματα του ZXHN H267N .

Απο οτι καταλαβα θα αλλαξουν τα μενου . Απο τεχνικη υπηρεσια μου ειπαν οτι πρεπει να βαλω το ΖΤΕ πριν την διαδικασια .

Το θεμα ειναι το ρισκαρω να κρατησω το ADB μηπως δουλευει κανονικα ; Τεχνολογια 15ετιας  , αναβαθμισεις και κουραφεξαλα ;)

Μια χαρα δουλευει ο βετερανος , τι τα σκαλιζουν ..

Η αληθεια ειναι οτι κι αυτα τα ΖΤΕ  στον λαιμο μου καθονται :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε το zte μια μέρα και μετά άλλαξε το με όποιο ρουτερ θέλεις. 

Έχω βάλει ένα fritzbox πάνω γιατί μου είχαν στείλει το Η 300 που δεν είναι καλό. 

Χθες μιλούσα με τεχνική υποστήριξη για κάποιες αποσυνδέσεις (λύθηκαν) και τους είπα ότι έχω άλλο ρουτερ εκτός από το δικό τους στην γραμμή. Δεν είπαν τίποτα. 

Το θέμα που έχουν είναι ότι για να δουν τα προβλήματα θέλουν το δικό τους ρουτερ να πάρουν τις μετρήσεις, έτσι το έβαλα για λίγο και μετά έβαλα ξανά το δικό μου. 

Επεξ/σία από tasos-e
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά το h300s κανονικά πρέπει μόλος το παραλάβεις στην ανακύκλωση αμέσως να πάει

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

εγω ειμαι απο εποχη hol και προσφατα αλλαξα ρουτερ  και μου εστειλαν το 267N ,δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα μεχρι τωρα

Δημοσ.

Άκου εδώ. 

ΑΝ μπορέσεις να τους πεις να σου στείλουν το H300 αντί για αυτό που έχεις, υπάρχει τρόπος που έχει ποσταριστεί εδώ μέσα απ τον φίλο Daniel, το οποίο σου επιτρέπει να τραβήξεις αυτούς τους κωδικούς και να τους βάλεις σε δικό σου ρούτερ (αρκεί να υποστηρίζει voip, θα το δεις απο πίσω αν έχει υποδοχή που να λέει PHONE 1 κλπ) 

Αν έχει, είσαι μια χαρά.

12 ώρες πριν, tasos-e είπε

Έχω βάλει ένα fritzbox πάνω γιατί μου είχαν στείλει το Η 300 που δεν είναι καλό. 

Χθες μιλούσα με τεχνική υποστήριξη για κάποιες αποσυνδέσεις (λύθηκαν) και τους είπα ότι έχω άλλο ρουτερ εκτός από το δικό τους στην γραμμή. Δεν είπαν τίποτα. 

Δεν λένε κάτι που έχεις άλλο ρούτερ, είναι δικαίωμα μας να βάλουμε ότι ρούτερ γουστάρουμε πάνω, το ίδιο μου είπε και ο agent που μίλησα τις προάλλες.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bill27 είπε

εγω ειμαι απο εποχη hol και προσφατα αλλαξα ρουτερ  και μου εστειλαν το 267N ,δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα μεχρι τωρα

Και εγώ με Vodafone από εποχή HOL, με το NETFASTER IAD. Με 24άρα που με το ζόρι κλείδωνα 14-15. Μίλησα με chat και μου είπαν ότι μπορούν να κάνουν μια "ρύθμιση" επί τόπου και μετά από restart θα πήγαινα 2-4Mbps ταχύτερα. Και όντως κλειδώνω στα 17-18. Αλλά λέτε να ζητήσω αλλαγή router? Θα το δίνουν δωρέαν?

Δημοσ.

Είσαι σε περιοχή που είναι σε φάση migration των DSLAM της Cyta στο δίκτυο κορμού της Voda. Αναγκαστικά πρέπει να βάλεις το ΖΤΕ. Το ADB δεν θα ξαναλειτουργήσει μετά το  migration (θα έχεις μόνο internet, όχι τηλεφωνία). Πρέπει να βάλεις το ΖΤΕ για να το “ματσάρουν” αρχικά στα υπάρχοντα συστήματα της Cyta και να πάρεις υπηρεσίες, την ημέρα του migration θα πάρει το νέο firmware της Voda και μετά θα σηκώσει υπηρεσίες στο “νέο” πλέον δίκτυο κορμού. To H300s σε αυτή την φάση που είσαι, δεν πρόκειται να στο στείλουν. Μετά το migration, ίσως, αν και υπάρχει και το TP-Link...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Είσαι σε περιοχή που είναι σε φάση migration των DSLAM της Cyta στο δίκτυο κορμού της Voda. Αναγκαστικά πρέπει να βάλεις το ΖΤΕ. Το ADB δεν θα ξαναλειτουργήσει μετά το  migration (θα έχεις μόνο internet, όχι τηλεφωνία). Πρέπει να βάλεις το ΖΤΕ για να το “ματσάρουν” αρχικά στα υπάρχοντα συστήματα της Cyta και να πάρεις υπηρεσίες, την ημέρα του migration θα πάρει το νέο firmware της Voda και μετά θα σηκώσει υπηρεσίες στο “νέο” πλέον δίκτυο κορμού. To H300s σε αυτή την φάση που είσαι, δεν πρόκειται να στο στείλουν. Μετά το migration, ίσως, αν και υπάρχει και το TP-Link...

Οπώς ακριβως τα εγραψες . Απο σήμερα έχω μια υπέροχη αναβαθμισμένη γραμμή χωρίς τηλέφωνο . Με πηραν τηλεφωνο μάλιστα  στο κινητο να με ενημερώσουν οτι αν κρατήσω το adb δεν θα έχω τηλέφωνο .

Θα βάλω κάποια στιγμη το zte παροτι δεν βολευει ουτε η τοποθετηση που εχει τα κουμπια κυρίως για να δω που κλειδώνει .

Αν δω οτι δεν ...θα ξαναβαλω το adb . Σταθερο πολυ σπάνια χρησιμοποιώ .

Επεξ/σία από papayios
Δημοσ.

Προς ενημερωση εβαλα το ZTE .

Σαν νουμερο  κλειδωνει 1Μbps  λιγοτερο αλλα στην πραξη αποδιδει αρκετα χειροτερα  .

Το κυριοτερο θεμα που φαινεται να εχει ομως ειναι το wifi . Χανεται κατα διαστηματα απο τις συσκευες μου .

Δοκιμασα χειροκινητα να βαλω καποιο καναλι χωρις μεγαλη κινηση χωρις καποια διαφορα .

Γνωριζετε καποιο αλλο μοντελο που να ειναι συμβατο με την vodafone ωστε να δουλευει και η τηλεφωνια ;

Δημοσ.
Στις 25/10/2020 στις 10:33 ΜΜ, ribo7 είπε

Και εγώ με Vodafone από εποχή HOL, με το NETFASTER IAD. Με 24άρα που με το ζόρι κλείδωνα 14-15. Μίλησα με chat και μου είπαν ότι μπορούν να κάνουν μια "ρύθμιση" επί τόπου και μετά από restart θα πήγαινα 2-4Mbps ταχύτερα. Και όντως κλειδώνω στα 17-18. Αλλά λέτε να ζητήσω αλλαγή router? Θα το δίνουν δωρέαν?

@ribo7λογικα σου κατεβασανε το SNR στο 6,ναι θα σου το αλλαξουν το ρουτερ δωρεαν (επειδη εχεις voip) αν τους πεις οτι χαλασε μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι router δίνουν τώρα? Λογικά καλύτερο θα είναι από το NETFASTER IAD που έχω τόσα χρόνια. Θα έχει όμως κάποιο "ενοίκιο"? Εννοώ να αυξηθεί π.χ. το πάγιο.
Το SNR ρυθμίζεται δλδ? Είχα την εντύπωση εξαρτάται από τη δικτύωση.

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Τι router δίνουν τώρα? Λογικά καλύτερο θα είναι από το NETFASTER IAD που έχω τόσα χρόνια. Θα έχει όμως κάποιο "ενοίκιο"? Εννοώ να αυξηθεί π.χ. το πάγιο.
Το SNR ρυθμίζεται δλδ? Είχαν την εντύπωση εξαρτάται από τη δικτύωση.

Οποίο και νά σού δώσουν θά είναι σίγουρα ποίο εξελιγμένο και ποίο νέο απ'το νετφαστερ.Δεν αυξανετε το πάγιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...