Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα του Forum.

Ελπίζω να μην κάνω και εγώ spam γράφωντας σε λάθος κατηγορία. Απλά την επέλεξα γιατί θεωρώ οτί το θέμα έχει να κάνει με τα ads των smartphones, ξέρετε αυτά τα ads που εμφανίζονται ξαφνικα την ώρα που πας να επιλέξεις ένα τηλέφωνο για παράδειγμα (συμβαίνει πότε-πότε με την εφαρμογή που έχώ για την διαχείριση των επαφών μου - Contacts+, 'η με την εφαρμογή που έχω για να φτιάχνω pdf απο σκαναρίσματα) 

Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής: Τον τελευταίο μήνα με έχουν σκοτίσει στα τηλέφωνα 2 εταιρίες (προς το παρόν). Μου λένε ότι με καλούν επειδή εγώ έχω γραφτεί στο site τους (δεν το έχω κάνει ουδέποτε) και θέλουν να με ενημερώσουν για Forex και για άλλα μαγικά. Γνωρίζουν τουλάχιστον ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email. Καλούσαν στην αρχή απο Ελληνικό νούμερο, και τώρα έχουν βάλει κάτι ξενα voip νούμερα - για να νιώθω οτί μου κάνουν την μέγιστη τιμή που με καλούν από την Ελβετία (αν και αυτοί νομίζουν οτι το νούμερο είναι απο Αυστρία 😂).

Τους έχω πει - ευγενικά - 10 φορές να με βγάλουν απο την λίστα και να μην με καλούν αλλά τπτ.. ερήμην. Τέσπα μετά από τόσες φορές που έχουν γίνει οι ίδιοι ή παρόμοιοι διάλογοι, έχουν αρχίσει να ανάβουν τα λαμπάκια. Δεν φταίνε οι τηλεφωνητές/τριες καταλαβαίνω.

Πείτε μου παρακαλώ 2 πράγματα, για την ανταλλαγή απόψεων.

1. Έχει τύχει και σε άλλους?
  2. Πως θα μπορούσα να βρω με ποιό τρόπο έχουν αποκτήσει τα στοιχεία μου κατά την γνώμη σας?
  • bonus lol... Τι άλλο σκέφτεστε σχετικά με το θέμα?

Ευχαριστώ,

Βαγγέλης

Επεξ/σία από dave69
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dave69 είπε

Χαιρετώ την παρέα του Forum.

Ελπίζω να μην κάνω και εγώ spam γράφωντας σε λάθος κατηγορία. Απλά την επέλεξα γιατί θεωρώ οτί το θέμα έχει να κάνει με τα ads των smartphones, ξέρετε αυτά τα ads που εμφανίζονται ξαφνικα την ώρα που πας να επιλέξεις ένα τηλέφωνο για παράδειγμα (συμβαίνει πότε-πότε με την εφαρμογή που έχώ για την διαχείριση των επαφών μου - Contacts+, 'η με την εφαρμογή που έχω για να φτιάχνω pdf απο σκαναρίσματα) 

Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής: Τον τελευταίο μήνα με έχουν σκοτίσει στα τηλέφωνα 2 εταιρίες (προς το παρόν). Μου λένε ότι με καλούν επειδή εγώ έχω γραφτεί στο site τους (δεν το έχω κάνει ουδέποτε) και θέλουν να με ενημερώσουν για Forex και για άλλα μαγικά. Γνωρίζουν τουλάχιστον ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email. Καλούσαν στην αρχή απο Ελληνικό νούμερο, και τώρα έχουν βάλει κάτι ξενα voip νούμερα - για να νιώθω οτί μου κάνουν την μέγιστη τιμή που με καλούν από την Ελβετία (αν και αυτοί νομίζουν οτι το νούμερο είναι απο Αυστρία 😂).

Τους έχω πει - ευγενικά - 10 φορές να με βγάλουν απο την λίστα και να μην με καλούν αλλά τπτ.. ερήμην. Τέσπα μετά από τόσες φορές που έχουν γίνει οι ίδιοι ή παρόμοιοι διάλογοι, έχουν αρχίσει να ανάβουν τα λαμπάκια. Δεν φταίνε οι τηλεφωνητές/τριες καταλαβαίνω.

Πείτε μου παρακαλώ 2 πράγματα, για την ανταλλαγή απόψεων.

1. Έχει τύχει και σε άλλους?
  2. Πως θα μπορούσα να βρω με ποιό τρόπο έχουν αποκτήσει τα στοιχεία μου κατά την γνώμη σας?
  • bonus lol... Τι άλλο σκέφτεστε σχετικά με το θέμα?

Ευχαριστώ,

Βαγγέλης

Μάλλον η εφαρμογές που χρησιμοποιουσες φταίνε . Ειδικά αν μου λες ότι πέταγε διαφημίσεις μέσα στις επαφές σου!

Σβηστες και τις δύο που λες...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Ευχαριστω για τον κόπο να μου απαντήσετε. Ναι, την μία εφαρμογή για σκανάρισμα την έχω σβήσει ήδη. Την δεύτερη, το Contacts+ δηλαδή, πρέπει να σιγουρευτώ πρώτα απ' όλα οτι θα έχω όλες τις επαφές και μηνύματα σε back-up και μετά... στο πυρ το εξώτερον. Εκεί, που ελπίζω να μην αργήσει να πάει και το android με το προσωπικό μου τηλέφωνο δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...