Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/2/2025 στις 8:04 ΜΜ, rodosf1 είπε

Τερματισμός του Stray στο Switch με καθυστέρηση από την έκδοση του. 

Εξαιρετικό και πανέμορφο από την κίνηση της γάτας, από τους διαλόγους που είναι περιορισμένοι όπως είναι λογικό και κυρίως από.... 

cyberpunk κόσμο,

σενάριο ΚΑΙ

gameplay! 

Μαγευτικό, ποικίλο και έξυπνο το gameplay, σε κάνει να σκέφτεσαι χωρίς να σε πολυζοριζει, τόσο ώστε να απολαύσεις τον τριγύρω κόσμο και τα σώματα, τα αντικείμενα κλπ όσο θέλεις. 

Σενάριο όπως πάντα τέτοιο που σε κάνει να θέλεις να σφίξεις το χέρι των δημιουργών για την εμπειρία που σου χάρισαν. 

Θα το έπαιζα ξανά για τα collectibles ίσως, για να ξαναδώ την ομορφιά του. 

Έβαλα στην λίστα και άλλα αντίστοιχα να πιάσω και το θεωρώ από τις πολύ όμορφες εμπειρίες, όχι απλά ενα cat emulator, δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα το ότι έλεγχα μια γάτα πέρα από την αρχή που είναι χαριτωμένη.

Στο τέλος σε κάνει να σκέφτεσαι... ανθρώπινα. IMG_20250201_151707.jpg.808d2dd86d39234937c1b4bba09dc92d.jpg

Εξαιρετικό και το Stray, θυμάμαι να το παίζω πολύ κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του και μου είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις, και στο χειρισμό της γατούλας και στο τεχνικό κομμάτι, ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Με έκανες να θέλω να το ξαναεπισκεφτώ, φίλε μου, όπως λες ίσως για collectibles και πλατίνα!

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Επιστρέφω σε ένα θέμα που είχα ανοίξει πιο πριν, σχετικά με την εξέλιξη του Red Dead Redemption 1 . Εν τέλει το κατάφερα και έπεισα τον εαυτό μου, να το τελειώσει.

Θα ακολουθήσουν σποιλερς, μην συνέχισετε την ανάγνωση όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει.

------SPOILERS--------

------   ----------   ----------

Πραγματικά, ήμουν σε σημείο να το σταματήσω, ιδίως όταν μετά το Μεξικό, επέστρεψα ξανά Βόρεια και μπήκα ξανά μανά να κυνηγάω τα γελαδια... Βαρέθηκα αυτήν την κατάληξη τρελά...

Δεν μπορούσα αυτό το γκάζι φρένο στο παιχνίδι, με είχε ανακατωσει πλέον. Εκεί που ξεκινήσουμε το ζουμί, να πάλι αποστολές και μάλιστα κυρίως, με γελαδες και άλογα,με αποτέλεσμα το pace του παιχνιδιού να είναι σαν ηλεκτροκαρδιογράφημα. 

Το σενάριο του , όσο ήταν ενεργό πάντως με δράση (γιατί είχε δράση να μην είμαι άδικος) ήταν να το πιεις στο ποτήρι και ιδίως με την κατάληξη του John Marston.

Αλλά μετά τι??? 

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι λίγο πριν το τέλος, λίγο πριν πάμε στον επίλογο θα έχουμε πάλι γελαδια, αρκούδες και κυνήγι κορακιων που τρώνε το καλαμπόκι μας...

Μετά πάλι γκάζι και μια πανέμορφη μάχη στο τέλος με ότι ακολούθησε και ξαφνικά τέλος άνευ credits! 

Βρε πόση ώρα να ψάχνω αν κόλλησε. Τίποτα στον χάρτη... Και εκεί που ήμουν έτοιμος να πατήσω διαγραφή χωρίς να δω τέλος, εντελώς τυχαία μίλησα σε κάποιον και προχώρησε. Ούτε Dark Souls τόσο κρυμμένα μυστικά....

Τί να πω , πολύ χλιαρή εμπειρία και με το τέλος αυτού του παιχνιδιού έχω να τους δώσω ένα μεγάλο μπράβο για το πόσο βελτιώθηκαν στο RDR2....

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...