Mr_Terror Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Παιχνιδαρα το Little Nightmares 2 μακαρι να βγει και 3. Εγω τελειωσα το immortals fenyx rising.Ωραιο παιχνιδι αλλα οι γριφοι που πρεπει να λυσεις ειναι να τρελαίνεσαι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τερματίστηκε το Scorn λοιπόν, στο series x. Ξεκινάμε καταρχήν από τα εύκολα..η διάρκεια του είναι σχετικά μικρή αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι για το είδος του και για κάποια στοιχεία που θα αναφέρω παρακάτω είναι μια χαρά. Παραπάνω διάρκεια θεωρώ πως θα το έκανε κουραστικό. Επίσης τα γραφικά. Και δεν μιλάω για το art direction που είναι καταπληκτικό. Γενικά το παιχνίδι οπτικά είναι πιστεύω υψηλού επιπέδου. Πάμε τώρα στα δύσκολα. Το scorn είναι ένα παιχνίδι αμφιλεγόμενο. Κάποιοι το βαθμολόγησαν με 8 και 9 και άλλοι με 4. Τελικά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν αρέσουν σε κάποιον αυτού του είδους τα παιχνίδια αλλά με το αν θα του αρέσει η συνολική εμπειρία, αυτό που θα του προσφέρει το παιχνίδι. Και αυτό, γιατι δεν ξέρω τι παιχνίδι είναι το scorn. Δεν το θεωρώ walking simulator, καθώς έχει κάποιους γρίφους και ένα υποτυπώδες combat. Δεν έχει narrative κομμάτι, ούτε storytelling. Επίσης δεν το θεωρώ ούτε horror..ούτε κάποιου είδους adventure παιχνίδι. Είναι ένα περίεργο αμαγαλμα όλων αυτών και τελικά το αν θα αρέσει η όχι σε κάποιον, θεωρώ ότι έχει να κάνει με την ανεκτικότητα του, με το πόσο ανοιχτός είναι στο να απολαύσει κάτι που δεν εμπίπτει πουθενά, δεν έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό και δεν μπαίνει σε κάποιο καλούπι. Με όλα αυτά, προφανώς δεν εννοώ ότι το scorn είναι ένα παρεξηγημένο αριστούργημα. Το combat ναι, είναι δύσκολο αλλά κατά μια περίεργη έννοια είναι πιστευω αυτό που αρμόζει στο παιχνίδι. Τα puzzles είναι σχετικά εύκολα αλλά με αρκετή φαντασία, ειδικά αυτά του 5ου chapter. Σε γενικές γραμμές το απόλαυσα λοιπόν και πάμε στα επόμενα. Λόγω κάποιων δυσκολιών με τις μεθόδους πληρωμής στο switch το αφήνω προς το παρών και σειρά θα πάρει το ps5 με το Spiderman Miles Morales. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από gtsoui 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Τερματίστηκε το Spiderman Miles Morales στο ps5. Ένα third person action rpg στα χνάρια πολλών πλέον exclusives της sony. Πολύ καλό οπτικά, το έπαιξα στο performance rt. Το παιχνίδι δεν είναι επί της ουσίας open world, καθώς δεν έχει την εξερεύνηση και τις εκτάσεις άλλων τέτοιου είδους, αλλά ο κόσμος του είναι πολύ πιο μαζεμένος. Όπως περίπου τα arkham παιχνίδια όπου η πολη είναι το πεδίο δράσης σου. Εκτός από το main quest δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στον χάρτη, υπάρχουν κάποια activities όπως εγκλήματα και κάποια side quests, όπως επίσης και συλλογή διαφόρων αντικειμένων που σε βοηθάνε να ξεκλειδώσεις δυνατότητες η εξοπλισμό. Έχει light rpg στοιχεία, με τα κλασικά πλέον skills σε κάθε lvl up, κοστούμια που ξεκλειδώνεις καθώς και κάποια gadgets που μπορείς να αναβαθμίσεις. Πολυ ωραία εμπειρία συνολικά χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικο. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι πολύ δυνατός τίτλος και αναμένω το επόμενο της σειράς. Σειρά τώρα λοιπόν το Plague Tale Requiem στο series x. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Τερμάτισα εχτές (και σήμερα 2ο playthrough) το Silent Hill PS1. Το έπαιξα με emulator. Φανταστικό παιχνίδι, κατάλαβα απόλυτα γιατί έχει κάνει μεγάλη θραύση μέχρι και σήμερα. Χειρισμός και γραφικά.. τα αγάπησα! Αμέσως έπιασα και το δεύτερο (σε emulator πάλι). Για όσους θέλουν να κάνουν την αρχή, λόγω των πρόσφατων ανακοινώσεων της ΚΟΝΑΜΙ.. μη το σκεφτούν καν. Αξίζει!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Που να δεις τι θα πάθεις με το 2...... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Το έβαλα σε emulator εχτές να το δω λίγο και σημερα ξεπακεταρισα το PS3 να το παίξω εκεί! Έχω το silent hill HD collection. Από σύμπτωση βέβαια το είχα πάρει πριν πάνω από 5 χρονια. Καλύτερη στιγμή δεν βρήκε να δέσει να το αρχίσω επιτέλους για τα καλά! Χωρίς να θέλω να ξεφεύγω επι του θέματος (είμαι και αρχη ακόμα), έχω μια αγωνία να δω πως θα φαίνονται όλα αυτά τα τέρατα στο remake! Θα ενημερώσω πως μου φάνηκε.. Καλή εβδομάδα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Αν θέλεις άκουσέ με και παίξε το σε emulator για ps2. Το εν λόγω hd collection είναι κάκιστο port ιδιαιτέρως για το 2. Σαν εναλλακτική σου προτείνω το silent hill 2 στο pc με το μεγάλο mod που κάνει παπάδες στο restoration του παιχνιδιού αλλά και στα texures. https://enhanced.townofsilenthill.com/SH2/ 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, gust είπε Αν θέλεις άκουσέ με και παίξε το σε emulator για ps2. Το εν λόγω hd collection είναι κάκιστο port ιδιαιτέρως για το 2. Σαν εναλλακτική σου προτείνω το silent hill 2 στο pc με το μεγάλο mod που κάνει παπάδες στο restoration του παιχνιδιού αλλά και στα texures. https://enhanced.townofsilenthill.com/SH2/ Αλήθεια δεν περίμενα να μου πει κάποιος να το παίξω σε emulator! Περίμενα δηλαδή ότι στο PS3 είναι αρκετά καλύτερο λόγω των γραφικών. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει και στο PC.. έψαξα στο Google αλλά δεν βρήκα κάτι και υπέθεσα ότι έχει βγει μόνο στις κονσόλες. Χμμμ να στείλω inbox να μη βαρύνουμε το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Plague Tale: Requiem (Xbox series S) Τελείωσα το νέο παιχνίδι της σειράς Plague μιας και είχα λατρέψει το πρώτο. Σαν παιχνίδι παραμένει μια πολύ καλή παραγωγή, πολύ καλοφτιαγμένο με κάτι μοναδικά σκηνικά, ερμηνείες κτλ. Σαν Sequel το θεωρώ απλά μέτριο. Δεν έχουν αλλάξει απολύτως τίποτα στο κομμάτι του Gameplay σε σημείο που για τις πρώτες 2-3 ώρες είχα αυτό το συναίσθημα όταν αφήνεις ένα παιχνίδι και το ξαναπιάνεις μετά από κανά 4μηνο για να το ολοκληρώσεις. Ταυτόχρονα το κάνανε μεγαλύτερο κάτι που δεν βοηθάει την όλη κατάσταση μιας και το παιχνίδι στην μέση και μετά απλά καταλήγει κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. 6/10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τερμάτισα το Horizon 2 Forbidden West μετα απο περίπου 50 ωρες και έχοντας κάνει τα περισσότερα side quest. Ειλικρινά δε ξέρω πως θα το βαθμολογουσα και αν και τι μου αρεσε. Καποια στοιχεία του ειναι καταπληκτικά ενω αλλά είναι εντελως μετρια και βαρετα. To στορυ του ειναι θλιβερό και αδιάφορο. Ουτε indie dev δεν θα εκανε τοσο αδιάφορη πατατα. Τα γραφικά του και τα animations του ειναι τερματισμενα. Γνωστό αυτο και μαλλον το πιο δυνατο σημειο του παιχνιδιού. Πανέμορφος κόσμος που σε τραβάει για εξερεύνηση. Δε χρησιμοποιησα ποτε mount. Στο gameplay τωρα... Απίστευτα sloppy κινηση, ιδιαίτερα στο σκαρφάλωμα. Δεν ένιωσα ποτε οτι εχω πλήρη ελεγχο της aloy και ήμουν έρμαιο της τυχης. Το bow play ειναι καλο αλλα δεν ταιριάζει καθολου με τη φυση των εχθρων. Δε ξερω αν ηταν συνειδητή επιλογή αλλά επειδή τα ζωα κινούνται εντελώς απρόσμενα και αυτιστικά ηταν πολυ δυσκολο να εισαι consistent με τα hit, οσο καλό έλεγχο και να έχεις. Αν δλδ με ζεργκαρανε, ιδιαίτερα σε μεγαλύτερη δυσκολία, ενιωθα μια απόλυτη τυχαιότητα στα fights χωρις να μπορω να κανω κατι για αυτο περα απο το να παω full stealth , overpowered η να το παρακανω με τα special arrows. Νομιζω οτι περισσότερο απ ολα απολαυσα το κυνήγι για upgrade parts και καποια side quests αντι για τα main quests που ηταν μπλεχ. Ολη η χαρά ηρθε απο το να βρω και να αναβαθμισω καποια Legendary weapons παρα απο το κύριο παιχνίδι που ηταν πάρεργο. Overall περα απο το εξαιρετικό animation και τις λεπτομέρειες των machines ειναι ένα eye candy του 7. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Τερματίστηκε λοιπόν και το Plague Tale Requiem στο series x. Καταρχήν από τεχνικό τομέα το παιχνίδι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω από τεχνικές μηχανών γραφικών και τέτοια αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δει. Το παιχνίδι το κατατάσσω σε action adventure/stealth όπου συνεχίζει την ιστορία της amicia και του hugo από το πρώτο μέρος. Στο ίδιο περίπου μοτίβο όπου οι εχθροί σου είναι στρατιώτες και αρουραίοι με το παιχνίδι να εναλλάσσει κομμάτια του μεταξύ αυτών. Στην φαρέτρα σου έχεις αρκετές μεθόδους να ξεπεράσεις τα εμπόδια δίνοντας στον παίκτη μια ελευθερία στο πώς θα αντιμετωπίσει τις διαφορές καταστάσεις. Από την κλασική πλέον σφεντόνα μέχρι αντικειμένων που φτιάχνεις μέσω του alchemy, όπως βόμβες φωτιάς και αρκετά ακόμα. Οι περιοχές είναι σχετικά γραμμικές με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις όπου υπάρχει μια σχετική ελευθερία, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι open world. Πολύ ωραία προσθήκη είναι το ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιου και για αρκετά μεγάλα διαστηματα έχεις και την βοήθεια άλλων συμπρωταγωνιστούν που έχουν διαφορετικές ιδιότητες και δίνουν μεγαλύτερο βάθος στο gameplay. Εκτός του ότι μπορείς να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου, έχει και ένα πολύ ωραίο lvling σύστημα όπου ανάλογα με την προσέγγιση σου σε σχέση με τα stealth/action κομμάτια, αποκτάς κάποιες ιδιότητες. Ένα θεματακι που δεν μου άρεσε πολύ είναι πως όταν αποκτήσεις το upgrade για την βαλλιστρα, όπου μπορείς να ανακτας τα bolts αφού σκοτώσεις κάποιον, κάνει το παιχνίδι πολύ εύκολο και πάει περίπατο το stealth κομμάτι. Ένα άλλο μέρος που μπορεί να ξενισει κάποιους είναι η διάρκεια του. Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. Διαδραματίζεται σε 16 chapters (ουσιαστικά 17 αλλά αυτό είναι ο επίλογος) τα οποία είναι αρκετά μεγάλα σε διάρκεια. Πολύ ωραίος και ο τερματισμός του παιχνιδιού και με μεγάλη μάλιστα σχέση με την πολλές φορές σκληρη πραγματικότητα.. Σειρά τώρα λοιπόν το switch στο οποίο ξεκινάω ένα indie παιχνιδάκι το far: lone sails και μετά με περιμένει το Until Dawn στο ps5. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Τερμάτισα πριν 2μιση ώρες το ΕΠΙΚΟ Silent Hill 2 σε ps2 emulator. Ευχαριστώ όσους μου είπανε να παίξω αυτή την έκδοση του παιχνιδιού και όχι το hd collection! Έχετε νιώσει ποτε αυτό το κενό, αυτή τη στεναχώρια όταν τερματίζετε ένα παιχνίδι που ανετα βάζετε στο τοπ 10 σας; Νιώθω ένα βάρος στη καρδιά, μια στεναχώρια. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Βάζω τα λόγια του τέλους στο YouTube ξανά και ξανά. Τι να πρωτοπώ για αυτό το ΕΠΟΣ! Ιστορία; Gameplay; Γραφικά της τότε εποχής; Αριστούργημα! Χαίρομαι που δεν περίμενα το remake και αφιέρωσα τον χρόνο μου στην έκδοση του PS2… Όσοι δεν το έχετε παίξει.. πραγματικά τολμήστε το! Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ιστορία.. έναν κόσμο που όμοιο του δεν έχετε πετύχει.. (Οποιος θέλει να τον βοηθήσω να στήσει το ps2 emulator στον υπολογιστή του θα χαρώ να βοηθήσω με οδηγίες.. γιατί αυτό το ΕΠΟΣ πρέπει να παιχτεί!) Καλό βράδυ… αύριο έχει σειρά το Silent Hill 3! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Στις 30/10/2022 στις 2:23 ΠΜ, sp3cial είπε Όσοι δεν το έχετε παίξει.. πραγματικά τολμήστε το! Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ιστορία.. έναν κόσμο που όμοιο του δεν έχετε πετύχει.. (Οποιος θέλει να τον βοηθήσω να στήσει το ps2 emulator στον υπολογιστή του θα χαρώ να βοηθήσω με οδηγίες.. γιατί αυτό το ΕΠΟΣ πρέπει να παιχτεί!) Ενημερωτικά και για όποιον ενδιαφέρεται. Έχει ανακοινωθεί Remake του Silent Hill 2. Εγώ θα έλεγα υπομονή λίγο γιατί ναι μεν παραμένει παιχνιδάρα, αλλά σίγουρα τα γραφικά προφανώς δεν κρατάνε μετά από 21 χρόνια και αρκετούς θα τους χαλάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Τερματισα πριν μερικες μέρες το forgotten city με ολα τα endings. Για οποιον αρέσκεται σε ΚΑΘΑΡΑ narrative driven game με φιλοσοφικό masturbation ειναι πολυ ωραίο παιχνίδι. Μην φατε οποιοδηποτε σποιλερ και προσπαθήστε να πατε χωρίς οδηγο. Δεν ειναι και κανενα θαύμα του gaming αλλα το γραψιμο του ειναι παρα πολυ καλο και ειναι καλη εισαγωγή σε καποιες βασικες φιλοσοφικές έννοιες. Skyrim mod που εγινε standalone game (για οποιον δε ξέρει) με μηδαμινό action. Τερμα μπλα μπλα και εξερεύνηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Έχει τουλάχιστον 10 λεπτά ασταμάτητης δράσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα