Προς το περιεχόμενο

Τι τερμάτισα πρόσφατα και πώς μου φάνηκε (Console Games Version)

jerry banana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις πριν δυο ώρες τερμάτισα και το 4ο Trine. Είναι μια τετραλογία από παζλ πλατφόρμα. Βγαίνουν συχνά σε προσφορά και πήρα και τα 4 παιχνίδια 15€ στο switch. Τα έβαλα κάτω το καλοκαίρι και πραγματικά το διασκέδασα. Για όσους τους αρέσουν τα παζλ είναι πολύ καλά παιχνίδια. 

Μονο το Trine 3 είναι κάπως διαφορετικό -έχει πάρει και χαμηλό score στο metacritic, αλλά εγώ το διασκέδασα και αυτό.. αν και μικρό. Τα υπόλοιπα τα διασκέδασα αξιοπρεπώς! 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Xenosaga Episode I:Der Wille zur Macht.Από τα καλύτερα jrpgs που έχω παίξει.Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία,από τα καλύτερα cast χαρακτήρων σε σημείο να μην ξέρω ποιον να ανεβάσω γιατί μου άρεσαν όλοι,σύστημα μάχης και customise χαρακτήρων αρκετά σύνθετο στην αρχή αλλά μόλις καταλάβεις πως λειτουργεί μπορείς να φτιάξεις το group σου να ρίχνει τα bosses για πλάκα με ελάχιστο grind.Και έχει για εμένα ένα από τα καλύτερα soundtracks.Τώρα θα πάω κατευθείαν για το δεύτερο και τρίτο μέρος για να κλείσω με την τριλογία αυτή.

• Like 2

Στις 4/7/2022 στις 12:17 ΠΜ, ParafronGR είπε

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια που έδωσα 70€ και περιμενα το PS5, έπαιξα το Last Of Us Part 2 και ... ξενερωσα τη ζωή μου.

Απ'όταν ανακοινώθηκε το Part 2 σκεφτόμουν τί άλλο μπορεί να μας δείξουν μιας και για μένα, η ιστορία έκλεισε πολύ ωραία στο 1 και το DLC ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να πω "να ένα ωραίο παιχνίδι" και τέλος. 

Δυστυχώς, στο 2 φάνηκε σα να θέλανε να πιέσουν μια άλλη ιστορία με το έτσι θέλω. Ο θάνατος του Joel αν και με χάλασε γενικά, με χάλασε περισσότερο με τον τρόπο που έγινε, ενώ από τα μισά του παιχνίδιου και μέχρι το τέλος, ήταν εντελώς αδιάφορο μιας και όσες προσπάθειες και να έκαναν, η Abby μου φάνηκε εντελώς αδιάφορος χαρακτήρας και δεν μπορούσα να χτίσει καθόλου συναίσθημα - είτε την σκότωνε στο τέλος, είτε όχι, το ίδιο θα ήταν.

Δυστυχώς, άλλο ένα franchise καταστράφηκε για μένα στην προηγούμενη γενιά μαζί με τα ME Andromeda, Mafia 3, Just Cause 4 κτλ. 

Δυστυχώς το part 1 δεν το πλησίασε καθόλου.

Εγώ σκέψου το άφησα τελείως λίγο πριν τον τερματισμό. Το περίμενα πολύ καλύτερο.

Τελικά το πήγα μέχρι τέλους το Guardians of the Galaxy. Στην αρχή και μέχρι το Chapter 6 περίπου ήταν πολύ βαρετό για τα γούστα μου, αλλά μετά με κράτησε νομίζω το σενάριο και το τελείωσα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει κολλήσει το τελευταίο trophy (lore hoarder) και χάνω το 100% γιατί να το ξαναπαίξω όλο δεν παίζει

• Like 1

The Artful Escape. Διασκεδαστικό και ξεκούραστο Platinum.

Φοβερά jams. Ό,τι πρέπει για το τέλος μιας κουραστικής ημέρας είναι το game. Αγχολυτικό, με κόσμους γεμάτους χρώματα και τραγελαφικά σκηνικά. Εύπεπτο και με την κατάλληλη διάρκεια γι'αυτό που προσφέρει. 

Προτείνεται για λίγες ώρες διασκέδασης.

• Like 3

Τερματιστηκε το uncharted 4 στο ps5.. Πολυ ωραιο παιχνιδι δρασης, με ωραια υποθεση και χαρακτηρες. Βασικα, ακολουθει την ιδια συνταγη με ολα τα προηγουμενα της σειρας χωρις ουσιαστικες αλλαγες η προσθηκες με κυρια διαφορα τον τεχνικο τομεα. 

Μου φανηκε ευκολοτερο σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια και ισως λιγο μεγαλυτερο σε διαρκεια αλλα αρχισε να με κουραζει προς το τελος το συνεχες σκαρφαλωμα...το lost legacy θα παιχτει αργοτερα. 

Σειρα πηρε το series x οπου και τερματισα το the gunk. Αν και το παιχνιδι δεν διεκδικει δαφνες, εγω το διασκεδασα αρκετα αν και αντικειμενικα ειναι ενα απλα καλο παιχνιδακι και τιποτα παραπανω. Λιγη δραση, λιγο platforming, καμποσα upgrades που ξεκλειδωνεις κανοντας scan σε διαφορα αντικειμενα του κοσμου και αυτο ηταν. Απλο σεναριο και σχετικα μικρα και γραμμικα επιπεδα. Παραδοξως το βασικο χαρακτηριστικο του παιχνιδιου που ειναι να ρουφας με το γαντι σου την γλιτσα το βρηκα πολυ εθιστικο! 

Εφτασε η ωρα του switch στο οποιο και ξεκιναω απο σημερα το ni no kuni. 

• Like 2

Guardians of the Galaxy 7.5/10

Τόσο καλό δεν το περίμενα. Σίγουρα, δεν διεκδικεί κανένα GOTY, δεν είναι παιχνίδι κατά τη γνώμη μου που θα πρέπει να το πάρεις Day 1, αλλά και πάλι, έχει να σου προσφέρει ένα 20ωρο-25ωρο Marvelικής τρέλας, δράσης και κινηματογραφικών στιγμών!

Από άποψη ιστορίας είναι σε αρκετά καλά επίπεδα, ναι κάπως κλισέ, αλλά σίγουρα σε κρατάει μέχρι το τέλος, όπως σε κρατάει και το gameplay του με τα abilities και τα team ups που ξεκλειδώνουν κατά τη διάρκεια... Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι με κούρασε κάπως μετά από ένα σημείο αλλά δεν είναι ικανό να μου χαλάσει την εμπειρία...

Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι ένα σκαλί κάτω από αυτές των ταινιών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να είναι ισάξιες, πιάνοντας όμως τον εαυτό μου πολλές φορές να γελάει με τα αστεία και τους διαλόγου (Drax σαγαπάω και εδώ και στο MCU). 

Για το soundtrack δεν έχω να πω πολλά, όσοι έχουν δει τις ταινίες ξέρουν, εξαιρετικές επιλογές κομματιών και εδώ, περίμενα πώς και πώς να γεμίσει η μπάρα του StarLord μέσα σε κάποια μάχη να γίνει ροντέο...

Από άποψη γραφικών το έπαιξα στο performance mode, στο Series X και μετά από κάποιο σημείο που κολλούσε απελπιστικά, έβγαλα το παιχνίδι από το Quick Resume και έστρωσε...

Σε γενικές γραμμές είναι ένα παιχνίδι που παρόλο σε δύο χρόνια μπορεί να μην νοσταλγήσεις να το ξαναπαίξεις (ίσως μόνο όταν βγει το GoTG 3) σίγουρα έχει να σου χαρίσει ωραίες στιγμές κάποια βράδια καλοκαιρινής ραστώνης... 

Καλοδεχούμενο εάν και όποτε βγει δεύτερο μέρος!

(Έχω βάλει ήδη το Avengers και τα 158GB να κατεβαίνουν, ελπίζοντας ότι θα είναι ένα σκαλί κάτω...)

guardians-of-the-galaxy.webp

• Like 2

μην κατεβάσεις το avengers είναι άθλιο. Δεν έχει ιστορία, δεν έχει καμία συνοχή ούτε σοβαρο gameplay.

καμία σχέση με το guardians!

• Like 2

• Moderators
Στις 11/8/2022 στις 11:01 ΠΜ, MrZeroGR είπε

(Έχω βάλει ήδη το Avengers και τα 158GB να κατεβαίνουν, ελπίζοντας ότι θα είναι ένα σκαλί κάτω...)

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

μην κατεβάσεις το avengers είναι άθλιο. Δεν έχει ιστορία, δεν έχει καμία συνοχή ούτε σοβαρο gameplay.

καμία σχέση με το guardians!

Αυτό. Το Avengers δεν είναι μόνο ένα σκαλί κάτω, αλλά όλα τα σκαλοπάτια που έτρεχε ο Rocky κάτω. Γι' αυτό δεν πούλησε πολύ το GotG, γιατί φοβόντουσαν όλοι για Avengers 2.0.

Κι εγώ Marvelάκιας είμαι και έκανα να το πάρω Day 1, αλλά ήταν σίγουρα από τα πιο κλαμμένα λεφτά μου. Το gameplay δεν είναι χάλι, αλλά το στόρυ είναι. Δεν προτείνω το Avengers σε κανέναν.

• Like 4

stray,
ωραιο παιχνιδακι, διαφορετικο απο τα υπολοιπα, αλλα εν τελει δεν ηθελα να ναι μεγαλυτερο, θα κουραζε πολυ, με αφησε να θελω μιση ωριτσα παραπανω για ενα καλυτερο κλεισιμο της ιστοριας, αλλα και αυτο με μεγαλη προσοχη του τι θα εδειχνε. κατα τα αλλα τιμιο, αλλα δεν θα αλλαξει τη ζωη κανενος

• Like 3

Τερματιστηκε το καταπληκτικο ni no kuni wrath of the white witch στο nintendo switch. Το πηρα πριν κανα μηνα που το βρηκα σε εκπτωση στο eshop και η πλακα ειναι οτι η nintendo ειχε σε εκπτωση το 1ο μερος και το ps5 το δευτερο οπου και αγοραστηκε εκει το revenant kingdom.

Το παιχνιδι μου αρεσε παρα πολυ, πολυ καλο σεναριο και πανεμορφο κοσμο. Το quest system οχι τοσο καλο και το συστημα μαχης για μενα ολιγον...αμφιλεγομενο. Δεν ειναι ουτε turn based αλλα ουτε real time αλλα.ενα υβδιδιο μεταξυ πραγματικου χρονου και pause.  Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εισαι σχετικα γρηγορος ωστε να διαλεξεις σε real time τι θα κανεις, και μετα μπαινει σε παυση η μαχη (πχ για να διαλεξεις ποιον εχθρο θα χτυπησεις με καποιο spell). Το χειροτερο μακραν ομως στις μαχες ηταν το pathfinding των τερατων. Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. Ειδικα καποια αργα και μεγαλα τερατα δεν μπορουσαν ευκολα να βρουν τον δρομο τους για να επιτεθουν πολλες φορες. Το βασικο συστατικο του παιχνιδιου ειναι οτι συλλεγεις αλα pokemon τερατακια (familiars) και τα ριχνεις στις μαχες με πληθωρα επιλογων καθως εχεις ταυτοχρονα 3 playable μαγους συν 3 τερατα ο καθενας... Πολυ ωραιο συστημα level up για τα τερατα σου, με οπλα και πανοπλιες, φαγητα για να ανεβασεις περαιτερω τα stats , evolutions και επιλογη μεταξυ πολλων skills τους. 

Το μονο κακο ειναι οτι αν παρεις ενα συγκεκριμενο τερας το παιχνιδι γινεται πραγματικα πανευκολο...Παει λοιπον και αυτος ο τιτλος και τωρα παμε στο ps5 με ni no kuni 2 και ξαναγυρναμε στο series x οπου με περιμενει το psychonauts 2! 

Ο καταλογος παιχνιδιων μου ειναι κυριολεκτικα τεραστιος με παλια και νεα παιχνιδια. Απορω με οσους διαβαζω στο ιντερνετ η βλεπω στο youtube να παραπονιουνται για το 2022 και τα delays που εχουν ανακοινωθει φετος η που βλεπουν το god of war σταγονα στον ωκεανο. Εγω εχω καταγραψει τουλαχιστον 10 παιχνιδια του 2022 που εχω στο στοχαστρο (χωρις αυτα που χω παιξει ηδη φυσικα). Συνοπτικα τα:

Digimon Survive - The Quarry - Soul Hackers 2 - Gotham Knights - The Callisto Protocol - A Plague Tale - High on Life - Scorn - God of War - Live a Live - Xenoblade Chronicles 3 και αρκετα ακομα!

• Like 5

5 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Τερματιστηκε το καταπληκτικο ni no kuni wrath of the white witch στο nintendo switch. Το πηρα πριν κανα μηνα που το βρηκα σε εκπτωση στο eshop και η πλακα ειναι οτι η nintendo ειχε σε εκπτωση το 1ο μερος και το ps5 το δευτερο οπου και αγοραστηκε εκει το revenant kingdom.

Το παιχνιδι μου αρεσε παρα πολυ, πολυ καλο σεναριο και πανεμορφο κοσμο. Το quest system οχι τοσο καλο και το συστημα μαχης για μενα ολιγον...αμφιλεγομενο. Δεν ειναι ουτε turn based αλλα ουτε real time αλλα.ενα υβδιδιο μεταξυ πραγματικου χρονου και pause.  Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εισαι σχετικα γρηγορος ωστε να διαλεξεις σε real time τι θα κανεις, και μετα μπαινει σε παυση η μαχη (πχ για να διαλεξεις ποιον εχθρο θα χτυπησεις με καποιο spell). Το χειροτερο μακραν ομως στις μαχες ηταν το pathfinding των τερατων. Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. Ειδικα καποια αργα και μεγαλα τερατα δεν μπορουσαν ευκολα να βρουν τον δρομο τους για να επιτεθουν πολλες φορες. Το βασικο συστατικο του παιχνιδιου ειναι οτι συλλεγεις αλα pokemon τερατακια (familiars) και τα ριχνεις στις μαχες με πληθωρα επιλογων καθως εχεις ταυτοχρονα 3 playable μαγους συν 3 τερατα ο καθενας... Πολυ ωραιο συστημα level up για τα τερατα σου, με οπλα και πανοπλιες, φαγητα για να ανεβασεις περαιτερω τα stats , evolutions και επιλογη μεταξυ πολλων skills τους. 

Το μονο κακο ειναι οτι αν παρεις ενα συγκεκριμενο τερας το παιχνιδι γινεται πραγματικα πανευκολο...Παει λοιπον και αυτος ο τιτλος και τωρα παμε στο ps5 με ni no kuni 2 και ξαναγυρναμε στο series x οπου με περιμενει το psychonauts 2! 

Ο καταλογος παιχνιδιων μου ειναι κυριολεκτικα τεραστιος με παλια και νεα παιχνιδια. Απορω με οσους διαβαζω στο ιντερνετ η βλεπω στο youtube να παραπονιουνται για το 2022 και τα delays που εχουν ανακοινωθει φετος η που βλεπουν το god of war σταγονα στον ωκεανο. Εγω εχω καταγραψει τουλαχιστον 10 παιχνιδια του 2022 που εχω στο στοχαστρο (χωρις αυτα που χω παιξει ηδη φυσικα). Συνοπτικα τα:

Digimon Survive - The Quarry - Soul Hackers 2 - Gotham Knights - The Callisto Protocol - A Plague Tale - High on Life - Scorn - God of War - Live a Live - Xenoblade Chronicles 3 και αρκετα ακομα!

Αυτά που μας ενδιαφέρουν συνήθως τα παίζαμε στην ώρα τους. Φυσικά υπάρχουν άπειρα παιχνίδια αλλά πρέπει και να σε γεμίζουν κιόλας να σου κάνουν κλικ  και αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Το βασικό όμως είναι να είσαι και στο κατάλληλο mood για κάποιες κατηγορίες.

Φοβάμαι το ni no Kuni 2 θα σε απογοητεύσει σε σχέση με το πρώτο.. αλλά θα ήθελα να μας πεις μόλις το τερματίσεις 

Τέλος και με το Xenosaga Episode II.Εξαιρετικό και αυτό.Δεν υπήρχε κάτι που να μη μου άρεσε.Πάει κατευθείαν για top 10 αν είναι το ίδιο καλό και το τρίτο μέρος.Και τερμάτισα και ένα αρκετό περίεργο jrpg στο 3DS το Crimson Shroud.Δεν είχα παίξει κάτι αντίστοιχο σε table top με ζάρια.Ενδιαφέρουσα ιστορία και μου άρεσε πάρα πολύ το artwork και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων και των τεράτων.

• Like 2

Τερμάτισα και το τρίτο επεισόδιο της τριλογίας Xenosaga.Δε χρειάζεται να πω πολλά πράγματα.Υπέροχο παιχνίδι.Το καλύτερο jrpg του ps2 για εμένα.Μιλάω σαν σύνολο και για τα τρία παιχνίδια καθώς η ιστορία είναι ενιαία και δεν μπορείς να τα παίξεις μεμονωμένα.

• Like 1

Τερματισα το south park fractured but whole. Τρελο γελιο και διασκεδαση. Rpg turnbased με south park διαλογους. 20 ωριτσες μια χαρα ηταν. Ειδικα για τους φαν του south park

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...