Προς το περιεχόμενο

Τι τερμάτισα πρόσφατα και πώς μου φάνηκε (Console Games Version)

jerry banana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια που έδωσα 70€ και περιμενα το PS5, έπαιξα το Last Of Us Part 2 και ... ξενερωσα τη ζωή μου.

Απ'όταν ανακοινώθηκε το Part 2 σκεφτόμουν τί άλλο μπορεί να μας δείξουν μιας και για μένα, η ιστορία έκλεισε πολύ ωραία στο 1 και το DLC ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να πω "να ένα ωραίο παιχνίδι" και τέλος. 

Δυστυχώς, στο 2 φάνηκε σα να θέλανε να πιέσουν μια άλλη ιστορία με το έτσι θέλω. Ο θάνατος του Joel αν και με χάλασε γενικά, με χάλασε περισσότερο με τον τρόπο που έγινε, ενώ από τα μισά του παιχνίδιου και μέχρι το τέλος, ήταν εντελώς αδιάφορο μιας και όσες προσπάθειες και να έκαναν, η Abby μου φάνηκε εντελώς αδιάφορος χαρακτήρας και δεν μπορούσα να χτίσει καθόλου συναίσθημα - είτε την σκότωνε στο τέλος, είτε όχι, το ίδιο θα ήταν.

Δυστυχώς, άλλο ένα franchise καταστράφηκε για μένα στην προηγούμενη γενιά μαζί με τα ME Andromeda, Mafia 3, Just Cause 4 κτλ. 

Επεξ/σία από ParafronGR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει παίξει κανείς το outrider να μας πει εντυπώσεις? Έπεσα τυχαία πάνω στο YouTube κ φαίνεται αρκετά καλό.

Αξίζει να παιχτεί σόλο?

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 1

4 ώρες πριν, ilias78 είπε

Έχει παίξει κανείς το outrider να μας πει εντυπώσεις? Έπεσα τυχαία πάνω στο YouTube κ φαίνεται αρκετά καλό.

Αξίζει να παιχτεί σόλο?

ναι ειναι παιχνιδαρα πολυ fun

Ειδικα αν σου αρεσουν τα gears of war ορμα

4 λεπτά πριν, firepc είπε

ναι ειναι παιχνιδαρα πολυ fun

Ειδικα αν σου αρεσουν τα gears of war ορμα

Διάβασα όμως για θέματα με τους servers κ ότι σε πετάει συχνά έξω. Ξέρεις αν τα λυσανε?

9 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Διάβασα όμως για θέματα με τους servers κ ότι σε πετάει συχνά έξω. Ξέρεις αν τα λυσανε?

το ειχα παιξει day one game pass

Το τερματισα χωρις προβληματα απ' οσο θυμαμαι

υπαρχουν γνωμες για το Diablo II ressurected? (για XBOX S αλλα και γενικοτερα)

αξιζει στο 25αρι που το βρισκω στο Eneba η ειναι ακομη ενα reskin? 

20 χρονια πληρωνουμε το ιδιο προιον ρε παιδια🙂

Στις 5/7/2022 στις 9:33 ΠΜ, ilias78 είπε

Αξίζει να παιχτεί σόλο?

ναι μια χαρά, πολύ καλό action shooter. και εγώ μόνος το έπαιξα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θέλει λίγο ψάξιμο στην αρχή για να δεις τι κλαση θα επιλέξεις (συνήθως προτείνουν devastator για σόλο παιχνίδι).

• Thanks 1

Στις 5/7/2022 στις 9:33 ΠΜ, ilias78 είπε

Αξίζει να παιχτεί σόλο?

• Thanks 1

Τερματισα πριν λιγες μερες το Eastward στο switch. 

Ενα action adventure παιχνιδακι, με φοβερο art style και πολυ ωραια υποθεση.

Δεν ειναι ιδιαιτερο μεγαλο σε διαρκεια και το βρηκα επισης σχετικα απλο. Δεν εχει την τρομερη ποικιλικα, ουτε τα πολλα secrets, η εξοπλισμο η ακομα και side quests. 

Θα μπορουσα να πω οτι κατα 50% ειναι ενα narrative παιχνιδι, καθως εχει παρα πολλους διαλογους και πολυ ιστορια που εναλλασεται με τις combat καταστασεις, οι οποιες αφορουν καποιες πολυ συγκεκριμενες περιοχες σε καθε chapter του παιχνιδιου. Εχει επισης και μερικα puzzles τα οποια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ. 

Και τωρα, καθως σε μια βδομαδα φευγω για διακοπες, θα κανω ενα break απο το gaming και θα επανελθω δριμυτερος το φθινοπωρο που γινεται χαμος απο κυκλοφοριες!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τερματίσαμε με τον αδερφό μου τα χελωνονιντζάκια στο Gamepass. 

Το λιώσαμε. Ένα game όπως το θυμόμασταν από εποχές arcade και ουφάδικων. A blast from the past και μια πολύ τίμια επιστροφή, που δε βασίζεται μόνο στη νοσταλγία, αλλά έχει γίνει καλή δουλειά σε όλους τους τομείς στο θέμα gameplay.

Από συνήθεια μόνο 50άρικα δε βάζαμε στην κονσόλα.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 4

Πρόσφατα τερμάτισα και πλατίνιασα το Artful Escapist. Χαλαρωτικό και απλό μουσικό παιχνιδάκι, εύκολη πλατίνα και γενικά τίμιο αν θέλετε κάτι να περάσετε χαζεύοντας την ώρα σας.

• Like 1

2 ώρες πριν, Nick--Musicologo είπε

Πρόσφατα τερμάτισα και πλατίνιασα το Artful Escapist. Χαλαρωτικό και απλό μουσικό παιχνιδάκι, εύκολη πλατίνα και γενικά τίμιο αν θέλετε κάτι να περάσετε χαζεύοντας την ώρα σας.

Και εγώ χθες το ξεκίνησα και ενώ η ιστορία, με τις ερμηνείες, τη μουσική και τον όλο κόσμο είναι αρκετά διασκεδαστικά, με ενοχλεί λίγο η σχεδόν πλήρης απουσία κάποιου ουσιαστικού gameplay.

Spoiler

Είμαι στο σημείο αμέσως μετά που έφτιαξα την εμφάνιση του χαρακτήρα, οπότε δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι δραματικά.

Παρόλο που μου αρέσουν τα walking simulators, εδώ νιώθω πως απλώς αυτό που υπάρχει είναι υπερβολικά φτωχό. Τουλάχιστον είναι αρκετά μικρό, οπότε δεν κουράζει.

• Like 1

13 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Και εγώ χθες το ξεκίνησα και ενώ η ιστορία, με τις ερμηνείες, τη μουσική και τον όλο κόσμο είναι αρκετά διασκεδαστικά, με ενοχλεί λίγο η σχεδόν πλήρης απουσία κάποιου ουσιαστικού gameplay.

Απόκρυψη περιεχομένων

Είμαι στο σημείο αμέσως μετά που έφτιαξα την εμφάνιση του χαρακτήρα, οπότε δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι δραματικά.

Παρόλο που μου αρέσουν τα walking simulators, εδώ νιώθω πως απλώς αυτό που υπάρχει είναι υπερβολικά φτωχό. Τουλάχιστον είναι αρκετά μικρό, οπότε δεν κουράζει.

Αν δεν κάνω λάθος είσαι κάπου στο 50-60%. Γενικά πέρα από λίγο platform και αρκετά ευχάριστο αλλά μικρό κομμάτι "παίζω κιθάρα" δεν προσφέρει κάτι το ουσιαστικό αλλά γενικά το όλο feeling που μου άφησε είναι πολύ θετικό.

Είναι από τις στιγμές που λέω "Ναι αξίζει το extra γιατί όσο και να το ήθελα να το τσεκάρω το game δεν υπήρχε περίπτωση να το αγόραζα" .

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα το πρόσφατο Stray. Ο λόγος που το περίμενα πως και πως, όπως και οι περισσότεροι υποθέτω, ήταν για τη δυνατότητα που σου δίνει να ελέγχεις μια γάτα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο από θέμα gameplay (χωράει σε μέρη που που δεν χωράει ο άνθρωπος, σκαρφαλώνει σε απίστευτα σημεία κλπ), όσο και από την ιδιαίτερη συμπεριφορά που έχουν ως ζώα. Αυτό ήταν κάτι, που το παιχνίδι αναπαράγει τέλεια και άρα από αυτή την άποψη χαρακτηρίζεται επιτυχημένο.

Θα ήμουν ικανοποιημένος μόνο και μόνο με αυτή την προσομοίωση της γάτας. Το παιχνίδι όμως συνέχισε να με εντυπωσιάζει σε σημείο που δεν περίμενα. Γύρω από τη γάτα είναι χτισμένος ένας cyberpunk κόσμος που κατοικείται μόνο από ρομπότ, τα οποία ενώ σπάνια λένε πολλά, οι διάλογοι τους είναι ωραία γραμμένοι, αστείοι, με ορισμένες συγκινητικές ιστορίες και ένα τέλος που προσωπικά βρήκα ιδανικό.

Κλείνοντας, το παιχνίδι ως σύνολο το βρήκα πολύ καλύτερο από ότι περίμενα Με μια διάρκεια 5-6 ωρών προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει κάτι σχετικά ανάλαφρο και αρκετά διασκεδαστικό, πόσο μάλλον αν αγαπάει ήδη και τις γάτες.

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...