KyloRen Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Hades... Ένα rogue like έπος που ξεχωρίζει απόλα τα άλλα. Επική ιστορία με ελληνική μυθολογία θεούς του Ολύμπου και τέρατα. Παρόλο που παίζεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια επίπεδα δεν το βαριέσαι καθόλου εφόσον με κάθε run γίνεσαι πιο δυνατός, ξεκλειδώνει όπλα αναβαθμίσεις και συναντάς διάφορους θεούς διαφορετικοί διάλογοι κάθε φορά και ιστορία που σε κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους να δεις που θα καταλήξει όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο game of the year και στα 15 ευρώ που έχει πέσει με κλειστά μάτια σας το προτείνω 👍 1080 60fps σε ps4 και native 4k 60fps ps5 6
VonLoutsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Τελείωσα το Fallout 4. Το είχα αγοράσει day 1 αλλά δεν κατάφερα να το παίξω, με ζάλιζε αρκετά. Πλέον πιο ώριμος το ξεκίνησα και το τελείωσα όμορφα και ωραία. Είδα και τα 4 διαφορετικά τελειώματα που θεωρητικά έχει και τώρα απλά βολτάρω. Όταν βγει σε καλη τιμή το expansion pass (που το είχαμε πάρει δωρεάν όσοι θυμούνται και η Sonara ακυρωσε την συναλλαγή) ίσως το τσιμπήσω για να δω το υπόλοιπο. 4
KyloRen Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Cod vanguard. Συμπαθητικό campaign θυμίζει αρκετά wolfenstein που σκοτώνεις με μίσος ναζί και γουστάρεις τρελά 😀 το multiplayer του μέτριο όπως και οι πίστες του. Πολύ φάση τα zombie mode ειδικά αν το παίζεις με φίλους γέλιο αρκετό και παίρνεις bonus xp. Αρκετό grind για τα τρόπαια online αλλά το veteran campaign πανεύκολο. Σε μια νορμάλ τιμή από 30 και κάτω το προτείνω 🙂 1
thagkol Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μετά από 141 ώρες (2 μήνες και κάτι σε real time) τελείωσα επιτέλους το Yakuza 0 με 100% completion. To μόνο που μου έχει μείνει είναι ένα run στη δυσκολία legend, το οποίο και θα κάνω άμεσα. Το παιχνίδι όπως έχουν πει πολλοί πριν από μένα είναι τρομερό. Άπειρα πράγματα να κάνεις, πολύ πλούσιο combat system και πανέμορφη ιστορία. Μου άρεσαν ιδιαίτερα το Mahjong και το μπιλιάρδο από δραστηριότητες, και σιχάθηκα το batting. Απλά θα κάνω ένα ολιγόμηνο διάλειμμα πριν πάω στο kiwami για να μην καώ τελείως! 3
gtsoui Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Τερματιστηκε το μαγικο lost in random στο series x. Οπως παθαινω με αρκετα παιχνιδια αμα μου ξυνισει κατι, στην αρχη δεν το ευχαριστιομουν. Κυριως επειδη δεν ειμαι fan των παιχνιδιων με καρτες αλλα και το συστημα μαχης μου φανηκε αργο. Ευτυχως που του δωσα χρονο ομως.. Το παιχνιδι ειναι σαν να βλεπεις ταινια του tim burton, ενα φοβερο παραμυθι που σε μαγευει. Σκοτεινος και ταυτοχρονα χιουμοριστικος κοσμος,πολυ ωραια και πρωτοτυπη ιστορια, καλοφτιαγμενα γραμμικα επιπεδα.. Αρκετα απλοιοκο βεβαια, μην περιμενει κανεις πληθωρα side quests, αντικειμενων κτλ. Αξιζει να το παιξει ο οποιοσδηποτε. Εγω το επαιξα μεσω gamepass αλλα θα το αγοραζα ετσι και αλλιως. Απο οτι φαινεται θα εχει και συνεχεια το παιχνιδι! Παντως αυτο που σκεφτομουν στο τελος ηταν οτι θα εκανε μια πολυ ωραια ταινια! Απο χθες εχω ξεκινησει το cosmic star heroine στο switch, ενα turn based rpg και μετα συνεχιζω με το 2ο μερος του uncharted στο ps5. Εντυπωσεις οσονουπω. 2
firepc Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, gtsoui είπε Τερματιστηκε το μαγικο lost in random στο series x. Οπως παθαινω με αρκετα παιχνιδια αμα μου ξυνισει κατι, στην αρχη δεν το ευχαριστιομουν. Κυριως επειδη δεν ειμαι fan των παιχνιδιων με καρτες αλλα και το συστημα μαχης μου φανηκε αργο. Ευτυχως που του δωσα χρονο ομως.. Το παιχνιδι ειναι σαν να βλεπεις ταινια του tim burton, ενα φοβερο παραμυθι που σε μαγευει. Σκοτεινος και ταυτοχρονα χιουμοριστικος κοσμος,πολυ ωραια και πρωτοτυπη ιστορια, καλοφτιαγμενα γραμμικα επιπεδα.. Το ιδιο ακριβως συνεβη και σε εμενα. Στην αρχη ειχα ξενερωσει με τις καρτες και οτι παει τοσο αργα αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν ξεκολλας. Ειναι διαμαντακι το game 1
gtsoui Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Τερματιστηκε το Uncharted 2 Among Thieves στο ps5. Ενα παρα πολυ καλο action adventure με συνεχη δραση. Πολεμας απο μικρα group στρατιωτων, μεχρι ολοκληρες στρατιες, ελικοπτερα, καταδιωξεις με τζιπ, ανθρωπομορφα τερατα κ.ο.κ. Κυριολεκτικα, η δραση του παιχνιδιου ειναι ασταματητη σε σημειο που καποιες φορες ειχα κουραστει και χρειαζομουν διαλειμματα. Είναι σαφεστατα ενα σκαλι παραπανω απο τον προκατοχο του σε ολα τα σημεια. Τα γραφικα θυμιζουν μεν παλαιοτερη γενια ακομα, αλλα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και δεν εχουν και καμια μεγαλη αποκλιση απο σημερινα παιχνιδια. Το παιχνιδι ειναι (οπως ειχα πει και σε αλλα ποστ μου) γραμμικο και δινει και μια διαφορετικοτητα στην εμπειρια μου τουλαχιστον, οπου η πλειοψηφια των "μεγαλων" τιτλων πλεον τεινουν προς το open world κομματι. Για μενα, δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση το open world για να δικαιολογηθει το χρηματικο αντιτιμο του παιχνιδιου. Ενας τιτλος με καλο σεναριο, εξελιξη ιστοριας, μεστο gameplay και πολυ καλο τεχνικο τομεα μου ειναι αρκετος για να το ευχαριστηθω! Μαλιστα, οπως ειχα πει και πριν, μου ανοιξε η ορεξη για τα gears of war που ειναι αρκετα παρομοια παιχνιδια, και θα τα βαλω στο προγραμμα μου και αυτα, για δευτερο playthrough. Τωρα λοιπον, ξεκιναμε απο το σημειο μηδεν παλι και επιστροφη στο series x με το trek to yomi που ξεκινησα χθες. Εχω ηδη αγορασει σε εκπτωση το Scott pilgrim versus the world στο switch (το βρηκα σε εκπτωση και το τσιμπησα) που μετα παιρνει σειρα, και φυσικα ο κυκλος τελειωνει παλι με το ps5 και το 3ο uncharted! Θα επανελθω! 4
alexcas777 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Τερμάτισα χθες το martha is dead...νομίζω ότι αν δεν είχε γίνει ο ντόρος με τις σκηνές που λογοκριθηκαν δεν θα ακουγόταν τόσο...Horror παιχνίδι που να μην τρομάξω ούτε μια στιγμή δεν θυμάμαι...Ωραία ιστορία που όμως χάνεται κάπου, μέτριο sound design(που σε horror το θεωρώ no1 χαρακτηριστικό) και αρκετά crashes(στο ps5 τουλάχιστον) 3
gtsoui Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Τελειωσα χθες το trek to yomi στο series x. Το παιχνιδι εχει ενα κινηματογραφικο στυλ που δεν εχω ξαναδει ομοιο του ποτε, πραγματικα νομιζεις σε αρκετες στιγμες οτι βλεπεις μια παλια ταινια μικρου μηκους. Εχει ωραια ιστορια, πολυ ομορφα γραφικα και φοβερο animation. Δεν ειναι μεγαλης διαρκειας, νομιζω πρεπει να μου πηρε 4 με 5 ωρες. Στα αρνητικα του τωρα,το βρηκα λιγο επαναλαμβανομενο απο ενα σημειο και μετα και ο αρχικος μου ενθουσιασμος αρχισε να φθινει απο σχετικα νωρις. Επισης, μαλλον λογω του οτι ειναι ασπρομαυρο, με κουραζε λιγο στα ματια.. Ισως γιατι δεν εχω συνηθισει. Παντως ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι και αξιζει να ασχοληθει κανεις. Τωρα μιας και η γυναικα μου εχει κανει καταληψη στο switch, θα το προσπερασω προς στιγμη και θα ξεκινησω το uncharted 3. 2
stevenfins Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Έπαιξα το BioShock 2. Παρόλο που η μαγεία της πόλης της Rapture είναι εξασθενημένη, αφού είναι πια γνωστή, η μοναδικότητα του setting παραμένει σημαντικό ατού. Η ιστορία όπως και στο πρώτο είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με ωραίες ερμηνείες, ενώ μου άρεσε η αντίθεση στον τρόπο με τον οποίο ο κάθε κακός (Ryan στο πρώτο και Lamb εδώ) οραματίζεται το ιδανικό μέλλον της πόλης, κάνοντας τις πιο σκληρές επιλογές για να το επιτύχουν. Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού. Παρά τα 12 χρόνια του παραμένει πανέμορφο, με τη διαφορά με το πρώτο να είναι αισθητή, παρόλο που και εκείνο όπως είπα τις προάλλες κρατιέται πολύ καλά. Βελτίωση βρήκα και στο σύστημα μάχης, το οποίο ενώ δεν διαφέρει στα βασικά, μου φάνηκε αρκετά πιο ομαλό και μου θύμισε το DOOM (2016) στο πως σε προτρέπει να δοκιμάσεις όλα τα όπλα και μαζί με τα διάφορα plasmids (φωτιά, ηλεκτρισμός, μέλισσες!), δημιουργούν έναν ευχάριστο χαμό στην οθόνη. Γενικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και θεωρώ πως είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα sequel που έχω παίξει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ποιου παιχνιδιού αποτελούσε συνέχεια. Σειρά έχουν οι ουρανοί με το Infinite. 2
gtsoui Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Τερματιστηκε και το uncharted 3 στο ps5. Δεν εχω να πω πολλα, ειναι ενα παρα πολυ ωραιο linear παιχνιδι με ασταματητη δραση. Η διαφορα του με το δευτερο μερος βεβαια, δεν ειναι τοσο αισθητη οσο μεταξυ των δυο πρωτων παιχνιδιων, απλα το παιχνιδι κεφαλαιοποιησε ολα τα καλα στοιχεια του uncharted 2. Φυσικα. τα vibes indiana jones and the last crusade, με το κυνηγι των οχηματων ηταν εμφανεστατη και μου αρεσε πολυ! Στον τεχνικο τομεα το παιχνιδι ειναι ακομα καλυτερο του δευτερου αλλα η διαφορα παλι δεν ειναι τοσο αισθητη οσο μεταξυ των πρωτων. Τα βασικα στοιχεια του gameplay ειναι ακριβως τα ιδια, με λιγους παραπανω (και ελαφρως δυσκολοτερους) γριφους. Και τις μαχες επισης τις βρηκα λιγο δυσκολοτερες ειδικα προς το τελος. Και τωρα λοιπον που συνεχιζεται η καταληψη του switch, ξεκινησα το eiyuden chronicle στο series x. Μετα απο αυτο, δεν ξερω αν θα παρω και το επομενο uncharted η θα κανω ενα μικρο break απο την σειρα.. Ισως παρω το πρωτο ratchet and clank που το εχει εκπτωση. 1
Mr_Terror Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Κριμα να μη παιξεις το καλυτερο uncharted της σειρας που ειναι το 4.Για μενα ξεκινα τωρα που εχεις μπει στο νοημα της σειρας.
thagkol Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Μετά από 141 ώρες (2 μήνες και κάτι σε real time) τελείωσα επιτέλους το Yakuza 0 με 100% completion. To μόνο που μου έχει μείνει είναι ένα run στη δυσκολία legend, το οποίο και θα κάνω άμεσα. Το παιχνίδι όπως έχουν πει πολλοί πριν από μένα είναι τρομερό. Άπειρα πράγματα να κάνεις, πολύ πλούσιο combat system και πανέμορφη ιστορία. Μου άρεσαν ιδιαίτερα το Mahjong και το μπιλιάρδο από δραστηριότητες, και σιχάθηκα το batting. Απλά θα κάνω ένα ολιγόμηνο διάλειμμα πριν πάω στο kiwami για να μην καώ τελείως! 100% το Yakuza 0 και συνεχίζουμε με το Mass Effect 3 μπας και το βγάλουμε στο insanity mode (καλά πάει μέχρι στιγμής) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από thagkol 4
gtsoui Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Τερματισα χθες το eiyuden chronicle στο series x. Ενα παιχνιδι μιξη platform με rpg στοιχεια με πανεμορφα γραφικα και φοβερο art style. Επισης ειναι παρα πολυ ευκολο. Αν και μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες το ευχαριστηθηκα αρκετα, απο ενα σημειο και μετα επαιζα αρκετα μηχανικα και λιγο αγγαρεια. Καταλαβαινω οτι το παιχνιδι εχει τον σκοπο του προαγγελου του hundred heroes και αν και ειμαι αρκετα επιεικης με το quest system γενικα (πχ δεν με ενοχλουν σε γενικες γραμμες τα λεγομενα fetch quests), το παιχνιδι το παρακανε.. Το quest system λοιπον του παιχνιδιου ειναι απο τα χειροτερα που θυμαμαι εγω τουλαχιστον και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειναι αμετρητα (ειναι σιγουρα πανω απο 100) και το backtracking που πρεπει να κανεις συνεχως, με αναγκασαν να κανω skip ολους τους διαλογους, κατι που δεν συνηθιζω. Χαρακτηριστικο παραδειγμα, οπου πηρα ενα quest απο καποιον στην πολη να μιλησω σε εναν αλλον, ο οποιος ηταν κυριολεκτικα διπλα του. Αν δεν κανω λαθος και τα εχασα εγω, το παιχνιδι ξεκλειδωνει τα υπολοιπα side quests αφου το τερματισεις, τα οποια φυσικα και δεν ακουμπησα. Γενικα ειναι αρκετα απλοϊκο, με λιγες και μικρες σε μεγεθος περιοχες να επισκεφτεις, αλλα παραδοξως αρκετα μεγαλυτερο σε διαρκεια απο οτι υποδηλωνουν αυτα που ειπα, εξαιτιας των τοσων πολλων side quests. Το παιχνιδι μπορει να διαρκεσει ακομα περισσοτερο για καποιους, αν αποφασισουν να max-αρουν τα πολλα upgrades που σου παρεχει το παιχνιδι και για τα οποια φυσικα, θα πρεπει να επισκεφτεις πολλες φορες τις ιδιες περιοχες για να κανεις farm τα απαιτουμενα υλικα. Τωρα λοιπον σειρα παιρνει το switch και ειμαι αναμεσα στα Evil Tonight και Lamentum, δυο φοβερα (απο οτι εχω δει) indie παιχνιδια, το ενα με επηρροες resident evil και το αλλο με εντονο το lovecraft στοιχειο. Μετα επιστρεφουμε στο ps5 και συνεχιζουμε τα uncharted με το 4ο μερος της σειρας. 2
gtsoui Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Τερματιστηκε χθες το φοβερο Lamentum στο nintendo switch. Ενα survival horror παιχνιδι με action, exploration και survival στοιχεια. Έχει φοβερά pixel style γραφικά και οπως ειχα πει και πιο πριν, εντονα επηρεασμένο από lovecraft. Εχει αρκετους γριφους να λυσεις, οι οποιοι δεν διαφερουν και πολυ μεταξυ τους απλα πρεπει να καταγραφεις τα στοιχεια που σου δινονται στο παιχνιδι (ειτε διαβαζοντας καποια logs ειτε παρατηρωντας τον περιβαλλοντα χωρο). Επηρεασμενο φυσικα απο παιχνιδια στυλ resident evil 1, οπου αρκετοι γριφοι εχουν σαν ανταμοιβη κλειδια διαφορετικου στυλ τα οποια χρησιμοποιεις να ανοιξεις πορτες και να αποκτησεις προσβαση σε νεα τμηματα της τεραστιας επαυλης, που δεν μπορουσες πριν. Ο τερματισμος του δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο αλλα με βαση τις επιλογες σου, το παιχνιδι εχει και διαφορετικο τελος. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι μεγαλο σε διαρκεια και ουτε ιδιαιτερα δυσκολο. Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον αρεσουν τετοιου τυπου indie παιχνιδια. Και ειχα πει λοιπον , οτι μετα ερχεται το ps5 με το 4o uncharted αλλα τελικα εκανα κωλοτουμπα (προς το παρων βεβαια) και αγορασα αντ' αυτου το πρωτο Ratchet & Clank το οποιο και ξεκινησα δειλα δειλα απο χθες. Ερωτημα παραμενει τι επεται για το series x μετα, καθως εχω ψιλοστερεψει απο επιλογες που ειχα στο game pass (εκτος και αν ξεκινησω παλι τα gears of war) και μαλλον θα παω σε καποια νεα κυκλοφορια. Ιδωμεν! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα