Προς το περιεχόμενο

Τι τερμάτισα πρόσφατα και πώς μου φάνηκε (Console Games Version)

jerry banana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τερμάτισα προχτές το the gunk στο gamepass. Περίμενα κλάσης ανώτερη εμπειρία στην αρχή ξεκινάει καλά μετά καταλαβαίνεις ότι ο χαρακτήρας κάνει δύο κινήσεις μια με τη σκούπα χέρι ρουφάει και μια πυροβολάει τίποτα άλλο. Εχθροί 3 διαφορετικοι μετρημένοι στα δάχτυλα και ένα το μπος τελικό 4, απογοήτευση σκέτη πάλι καλά υπάρχει και το pass φανταστείτε ξένερα να δώσεις και λεφτά 🤦🤦

apps.8957.14466083566107896.f1b98327-0240-4097-b759-cc5bd89ee66e.3d8b1105-8c25-46a9-960c-cb23627b7b6c.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τερμάτισα χθες την τριλογία του Hitman στο Gamepass. Καθαρτική εμπειρία!

Όσοι δεν έχετε παίξει τα παιχνίδια της σειράς, τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Κάθε αποστολή είναι πρωτότυπη και κυριολεκτικά έχεις δεκάδες διαφορετικούς τρόπους να οργανώσεις το σχέδιο σου για την εξόντωση των αντιπάλων σου. Αν απλά θέλετε να ολοκληρώσετε τα games ο χρόνος που θα χρειαστεί και για τα τρία δεν ξέρω αν ξεπερνά τις 15-16 ώρες. 

Ωστόσο, όλο το ζουμί είναι το replayability ώστε να δείτε την ποικιλία εκτελέσεων και mini ιστοριών που υπάρχουν σε κάθε πίστα. Για completionists τα παιχνίδια μπορούν να σας αποφέρουν δεκάδες ώρες διασκέδασης.

• Like 6

Πήραμε πλατίνα ghostrunner. Απτα καλύτερα πάρκουρ παιχνίδια first person και νιώθεις να είσαι νιντζα του μέλλοντος 👌 το απόλαυσα περιμένω sequel 👍

Ghostrunner-WP.jpg

• Like 4

Death's Door

Απο τα καλυτερα παιχνιδια του 2021 που εχω παιξει. Ανετα στο top 3 μου για τη προηγουμενη χρονια.

Ειναι ενα soulsborne lite με ο,τι αυτο συνεπαγεται. Φανταστικα responsive συστημα μαχης, οχι ιδιαιτερα δυσκολο/απαιτητικο και παρα πολυ ωραια ατμοσφαιρα.

Για μενα ανωτερο του Hades σε επιπεδο gameplay.

Σχετικα μικρο σε διαρκεια και ειναι και στο gamepass οποτε το προτεινω ανεπιφυλακτα.

• Like 4
  • Thanks 1

Προσπαθούσα να βγάλω το kena bridge of spirits στο master αλλά πραγματικά δεν παλεύεται. Έχω κολλήσει στον corrupted taro κ μάλλον εκεί θα μείνω. Ωραίο παιχνιδι κ απορώ για το ύφος του πως το έκαναν τόσο δύσκολο.

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα χθες το Mass Effect 1 (της τριλογίας) με ό,τι trophy υπάρχει, σύνολο 37 ώρες. Αν θέλεις μόνο το main story γίνεται πολύ άνετα στο μισό χρόνο. Έχει γίνει καλή δουλειά στο remaster μια και δε φαίνεται με τίποτα για παιχνίδι του 2007. Ωραία ιστορία, λίγο βαρετό το κομμάτι της οδήγησης στους πλανήτες πάνω κάτω τα κατσάβραχα αλλά κατά τα άλλα ωραίο παιχνίδι.

Τώρα πιάνουμε Yakuza 0 για αλλαγή και μετά από αυτό το Mass Effect 2.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 4

15 ώρες πριν, thagkol είπε

Τελείωσα χθες το Mass Effect 1 (της τριλογίας) με ό,τι trophy υπάρχει, σύνολο 37 ώρες. Αν θέλεις μόνο το main story γίνεται πολύ άνετα στο μισό χρόνο. Έχει γίνει καλή δουλειά στο remaster μια και δε φαίνεται με τίποτα για παιχνίδι του 2007. Ωραία ιστορία, λίγο βαρετό το κομμάτι της οδήγησης στους πλανήτες πάνω κάτω τα κατσάβραχα αλλά κατά τα άλλα ωραίο παιχνίδι.

Τώρα πιάνουμε Yakuza 0 για αλλαγή και μετά από αυτό το Mass Effect 2.

Αν σε κάλυψε το ME1 και δε σου φάνηκε ότι έχει τα χρονάκια του πήγαινε απευθείας στο ME2 να παίξεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών που στέκεται σε επίπεδο gameplay ακόμη και σήμερα. Άσε το Yakuza για μετά.

• Like 2

2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Αν σε κάλυψε το ME1 και δε σου φάνηκε ότι έχει τα χρονάκια του πήγαινε απευθείας στο ME2 να παίξεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών που στέκεται σε επίπεδο gameplay ακόμη και σήμερα. Άσε το Yakuza για μετά.

Λες ε; Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι, αλλά το είχα σχεδιάσει έτσι για ποικιλία. Δεν έχεις άδικο πάντως.

• Moderators
13 λεπτά πριν, thagkol είπε

Λες ε; Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι, αλλά το είχα σχεδιάσει έτσι για ποικιλία. Δεν έχεις άδικο πάντως.

Τα Yakuza έχουν μεγάλα sidestories/mini-arcs. Τα ME βγαίνουν πιο γρήγορα νομίζω.

Το γνωρίζω, έλεγα να πηγαινω εναλλαξ ME με Yakuza για ποικιλία (ME1, Yakuza 0, ME2, Yakuza 1, ME3, Yakuza 2 κλπ), αλλά με βάλατε σε σκέψεις. Μέχρι το βράδυ που θα ξεκινήσω το επόμενο θα έχω καταλήξει

Συμφωνώ να ξεκινήσεις το ME2 τώρα που έχεις φρέσκο το story. Από τη στιγμή που οι επιλογές του 1 επηρεάζουν το 2, καλό είναι να το παίξεις τώρα για να ζήσεις τη full εμπειρία. Το 2 για εμένα είναι το καλύτερο της σειράς και από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ στο gaming. Πολύ δυνατό!

• Like 3

Dragon Quest xi τέλος μετά απο 128 ώρες...Το ξεκίνησα Ιούλιο και κατάφερα να το τερματίσω προχτές.Βέβαια λόγω οικογενειακής κατάστασης(2 μικρά παιδιά)δεν είχα όσο χρόνο ήθελα αλλά πάλι καλά.Είμαι λίγο old school gamer και μου αρέσουν τα turn based rpgs οπότε το ευχαριστήθηκα!

Next το Final Fantasy X hd remaster...

• Like 7

Στις 6/2/2022 στις 7:22 ΜΜ, ilias78 είπε

Προσπαθούσα να βγάλω το kena bridge of spirits στο master αλλά πραγματικά δεν παλεύεται. Έχω κολλήσει στον corrupted taro κ μάλλον εκεί θα μείνω. Ωραίο παιχνιδι κ απορώ για το ύφος του πως το έκαναν τόσο δύσκολο.

Ότι πιο μέτριο έχω παίξει τα τελευταία χρόνια...απορώ με τις τόσο καλές κριτικές...δεν μου άρεσε σχεδόν τίποτα...

Στις 9/2/2022 στις 9:46 ΠΜ, SergioX είπε

Dragon Quest xi τέλος μετά απο 128 ώρες...Το ξεκίνησα Ιούλιο και κατάφερα να το τερματίσω προχτές.Βέβαια λόγω οικογενειακής κατάστασης(2 μικρά παιδιά)δεν είχα όσο χρόνο ήθελα αλλά πάλι καλά.Είμαι λίγο old school gamer και μου αρέσουν τα turn based rpgs οπότε το ευχαριστήθηκα!

Next το Final Fantasy X hd remaster...

AΑκριβώς με την ίδια σειρά τα έπαιξα και εγώ αυτα΄τα δύο με ίδιες οικογενειακε΄ς υποχρεώσεις.....Ελπίζω να παίζεις στο switch τουλάχιστον για να ξεκλέβεις καλύτερα τον χρόνο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...