Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brazhlias είπε

Έτσι υπολογίζω να είμαι κι εγώ στα 40, αλλά χωρίς συζυγο. 🤣🤣🤣

μη το λες μη το λες ! πατάω τα 39 κ η "σύζυγος" γουστάρει αφάνταστα να χαζεύει οσο παιζω. Στο Death stranding να καταλαβεις με γκαζωσαι οταν καταλαβε οτι παιζω χωρις να τη φωνάξω. το μονο θεμα ειναι τωρα με το gntm της λεω κατσε να βαλουμε λιγο alan wake k μου λεει ναι αμε μολις τελειωσει , ε κ τελειωνει 12 κ γω νυσταζω για gaming 😂

εκει που Θέλω να καταλήξω για να μη βγω off topic εντελώς ειναι οτι ξεκίνησα το alan wake remake ps5 οπου φαινετε το ποσο παλιότερης γενιάς παιχνιδι ειναι ομως θα γραψω αφου τελειωσει κ στο off topic οτι ολες εχουν το κουμπι τους παιζουν δε παιζουν υπαρχει τροπος να το αγαπησουν το μεσο

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sndev είπε

μη το λες μη το λες ! πατάω τα 39 κ η "σύζυγος" γουστάρει αφάνταστα να χαζεύει οσο παιζω. Στο Death stranding να καταλαβεις με γκαζωσαι οταν καταλαβε οτι παιζω χωρις να τη φωνάξω. το μονο θεμα ειναι τωρα με το gntm της λεω κατσε να βαλουμε λιγο alan wake k μου λεει ναι αμε μολις τελειωσει , ε κ τελειωνει 12 κ γω νυσταζω για gaming 😂

εκει που Θέλω να καταλήξω για να μη βγω off topic εντελώς ειναι οτι ξεκίνησα το alan wake remake ps5 οπου φαινετε το ποσο παλιότερης γενιάς παιχνιδι ειναι ομως θα γραψω αφου τελειωσει κ στο off topic οτι ολες εχουν το κουμπι τους παιζουν δε παιζουν υπαρχει τροπος να το αγαπησουν το μεσο

Δώσε tips ρε αδερφέ, γιατί δεν ξέρουν να εκτιμούν το gaming

Δημοσ.

Τερμάτισα το Psychonauts 2! Από τα ωραιότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ! Φοβερά χρώματα, κόσμοι, μηχανισμοί, story, voice! Καλύτερο από το Mario Odyssey (ορίστε, το είπα)!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Τερμάτισα το Psychonauts 2! Από τα ωραιότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ! Φοβερά χρώματα, κόσμοι, μηχανισμοί, story, voice! Καλύτερο από το Mario Odyssey (ορίστε, το είπα)!

καλυτερο απο το odyssey??? οντως τωρα? δε μου γεμιζε το ματι για τοοοσο καλο, αν ειναι τοσο πολυ να το αγοράσω , το odyssey το χα λιώσει 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sndev είπε

καλυτερο απο το odyssey??? οντως τωρα? δε μου γεμιζε το ματι για τοοοσο καλο, αν ειναι τοσο πολυ να το αγοράσω , το odyssey το χα λιώσει 

Είναι καταπληκτικό! Πραγματικά μερικοί κόσμοι θα μου μείνουν για πάντα! Είναι σαν ένα τεράστιο παραμύθι! Σίγουρα θα πάω για collectibles και θα παίξω και το 1 για να δω τις συνδέσεις του story! Μιλάμε για τρομερή δουλειά! Το πήγα μονορούφι, δεν έπαιξα τίποτα άλλο στο ενδιάμεσο!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/10/2021 στις 1:45 ΜΜ, gtsoui είπε

Επισης, τερματιστηκε και το resident evil village στο series x. Γενικα πολυ καλο και μου αρεσε περισσοτερο απο το προηγουμενο, ισως λογω του setting. Αν και στην αρχη ημουν σκεπτικος με το first person, δουλεψε πολυ καλα αλλα παρ'ολα αυτα δεν ξερω ακομα αν προτιμω την κλασικη οπτικη απο αυτη. Ενα πραγμα που με ξενισε λιγο ηταν το ποσο ευκολο το βρηκα..εκτος απο την αρχη που σου την πεφτει ολο το χωριο και πεθανα 4-5 φορες, το υπολοιπο παιχνιδι ηταν πανευκολο. 

Αυτή η δύκολη αρχή με έκανε να το ξαναξεκινήσω απο Hard σε normal. Λέω με τέτοια αρχή που να πάω στο Hard. Αλλά μετά είναι αρκετά εύκολο στο normal...οπότε θέλει σίγουρα hard όσο και να κολλήσετε στην άρχη.

Δημοσ.
Στις 24/7/2021 στις 7:33 ΜΜ, Charismo είπε

Μόλις έκανα platinum το Fenyx Rising. 
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Ιδανικό υποκατάστατο μέχρι το BotW 2. Αμέτρητοι γρίφοι, vaults, δυνατό χιούμορ και όλα αυτά σε theme Αρχαίας Ελλάδας. 
Καλό παράδειγμα μιας αξιοπρεπούς αντιγραφής. Αν είναι να αντιγράψεις, κάνε το σωστά. 😁

αδερφε μου! αυτο κανω τωρα! τα golden amber ειχες κανα τρικ να τα φαρμαρεις γρηγορα?γιατι εχω κοψει οτι δεντρο υπαααααρχει στο μαπ!(ειμαι οφ αλλα θα έσκαγα αμα δεν ρωταγα!)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannakos100 είπε

αδερφε μου! αυτο κανω τωρα! τα golden amber ειχες κανα τρικ να τα φαρμαρεις γρηγορα?γιατι εχω κοψει οτι δεντρο υπαααααρχει στο μαπ!(ειμαι οφ αλλα θα έσκαγα αμα δεν ρωταγα!)

Χρησιμοποίησα το Love’s Embrace για extra drops και βρήκα ένα σημείο με πολλά δέντρα. Έκανα γύρους (Τα δέντρα κάνουν γρήγορα respawn) και δεν μου πήρε πάνω από μια ώρα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας κάνω κι εγώ ένα μπάσιμο με τα τρία τελευταία παιχνίδια που τερμάτισα! 😃

• Maquette: Πολύ τίμιο παιχνίδι. Λέει μια όμορφη, αλλά και γλυκόπικρη, ιστορία (αν δεν είστε εργένισσες κι εργένηδες ίσως πρέπει να αποφύγετε για να μην έχετε θέματα 😂). Ωστόσο, περίμενα λίγο καλύτερο παιχνίδι. Έχει μια πρωτοτυπία το concept με τις μακέτες, αλλά τα puzzles είναι ψιλό-απλοϊκά. Επίσης, βρήκα κάτι κουλά bugs (χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα στο The Wedge κεφάλαιο με μια πόρτα που μένει κλειστή για κάποιον λόγο αν κάνεις reload και η μόνη λύση είναι να ξαναρχίσεις το chapter ολόκληρο). Αν το πήρατε από PS+, δοκιμάστε το. Είναι και μικρό σε διάρκεια, οπότε δεν χάνετε και κάτι. Ειδάλλως, καλύτερα περιμένετε κάποια βαθιά έκπτωση (< 10 ευρώ).
  • Assassin's Creed Unity: Όχι, δεν είναι τυχαίο το strikethrough. Ενώ είχε πολύ ωραία στοιχεία, όπως το σύστημα αναβάθμισης, που το βρήκα αρκετά καλύτερο από το crafting των προηγούμενων παιχνιδιών, και η κίνηση του χαρακτήρα, σε όλα τα άλλα… Το combat μέτριο, ο χάρτης ΠΑΡΑφορτωμένος με ολόιδια side activities και 12345 κονκάρδες και σεντούκια για το απαραίτητο collectathon και φυσικά η ιστορία με θέματα στο pacing. Βασικά, ποια ιστορία; Πού είναι το First Civilization; Πού είναι το τρέχον timeline; Τι νόημα είχε το τέλος του Rogue εν τέλει; Πολλά ερωτήματα. Για μένα, μόνο επιφανειακή είναι η σχέση του Unity με την σειρά, τουλάχιστον όσον αφορά την πλοκή. Θα ασχοληθώ και με το DLC, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι δραματικά. Τεχνικά, δεν πέτυχα σοβαρά bugs και, για τα 900p που έτρεχε στο One S μου, είδα κάτι αρκετά όμορφο στο μάτι. Για παιχνίδι του 14, that is.

Cyberpunk 2077

Μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σεναριακά. Πιστεύω κάποιος που θα ασχοληθεί μόνο με το κυρίως μονοπάτι, πέραν ότι θα του φανεί αρκετά μικρό λόγω της διάρκειας, θα έχει χάσει αρκετή πλοκή από τις δευτερεύουσες αποστολές (τα side jobs, με το θαυμαστικό). Πραγματικά, αν και προαιρετικές, θεωρώ ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας (τουλάχιστον αυτές που αφορούν το supporting cast και ξεκλειδώνουν τα υπόλοιπα τέλη). Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές επιλογές που επηρεάζουν ουσιαστικά την εξέλιξη της ιστορίας (αν και καταλαβαίνω ότι πολλοί θέλαν παραπάνω, ως RPG που -υποτίθεται- ότι είναι). Τα GiGs, αν και είναι 5-6 ειδών και δεν διαφέρουν σχετικά πολύ, έχουν ενδιαφέρον, όσον αφορά το σενάριο. Έστω κι αν αυτό είναι για λίγα λεπτά (κάτι σαν άρθρα ολιγόλεπτης ανάγνωσης).

Μου άρεσαν επίσης ο εικαστικός σχεδιασμός και το setting (όταν το παιχνίδι δεν βάζει τρικλοποδιές στον εαυτό του με τα τεχνικά του θέματα), η μουσική (ααααχ αυτά τα βιολιά και τα synth κομμάτια προς τις τελευταίες ώρες) και οι επιλογές όσον αφορά το gameplay.

Αντιθέτως, απογοητεύτηκα πλήρως από την AI, τον άψυχο κόσμο και τον χειρισμό των οχημάτων. Γενικά, πιστεύω ότι ο ανοιχτός κόσμος, παρότι θα περίμενε κανείς να είναι το ατού του, είναι η πηγή, άμεσα ή έμμεσα, ΟΛΩΝ των προβλημάτων, πάσης φύσεως, που μπορεί να συναντήσει κανείς στο CP2077. Επίσης αυτό το stylized υφάκι ("gonk", "choom" κλπ.) έχει την πλάκα του, αλλά μετά από κάποιο σημείο κουράζει και χαλάει την επιφανειακή σοβαρότητα του παιχνιδιού.

Θέλω να πω αρκετά περισσότερα πράγματα αλλά ας μην κάνω κατάχρηση του χώρου. Ενδεχομένως, σε κάποιο από τα νήματα του παιχνιδιού… Ας κλείσω λέγοντας ότι για την τιμή που έχει πλέον, αξίζει άνετα μια ευκαιρία. Απλά πρέπει να ξέρει κάποιος που μπλέκει.

Αυτά για την ώρα, λογικά θα επιστρέψω με το Jedi Fallen Order σε λίγες ημέρες. 🙂

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Like 7
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kosmsamo είπε

Ας κάνω κι εγώ ένα μπάσιμο με τα τρία τελευταία παιχνίδια που τερμάτισα! 😃

• Maquette: Πολύ τίμιο παιχνίδι. Λέει μια όμορφη, αλλά και γλυκόπικρη, ιστορία (αν δεν είστε εργένισσες κι εργένηδες ίσως πρέπει να αποφύγετε για να μην έχετε θέματα 😂). Ωστόσο, περίμενα λίγο καλύτερο παιχνίδι. Έχει μια πρωτοτυπία το concept με τις μακέτες, αλλά τα puzzles είναι ψιλό-απλοϊκά. Επίσης, βρήκα κάτι κουλά bugs (χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα στο The Wedge κεφάλαιο με μια πόρτα που μένει κλειστή για κάποιον λόγο αν κάνεις reload και η μόνη λύση είναι να ξαναρχίσεις το chapter ολόκληρο). Αν το πήρατε από PS+, δοκιμάστε το. Είναι και μικρό σε διάρκεια, οπότε δεν χάνετε και κάτι. Ειδάλλως, καλύτερα περιμένετε κάποια βαθιά έκπτωση (< 10 ευρώ).
  • Assassin's Creed Unity: Όχι, δεν είναι τυχαίο το strikethrough. Ενώ είχε πολύ ωραία στοιχεία, όπως το σύστημα αναβάθμισης, που το βρήκα αρκετά καλύτερο από το crafting των προηγούμενων παιχνιδιών, και η κίνηση του χαρακτήρα, σε όλα τα άλλα… Το combat μέτριο, ο χάρτης ΠΑΡΑφορτωμένος με ολόιδια side activities και 12345 κονκάρδες και σεντούκια για το απαραίτητο collectathon και φυσικά η ιστορία με θέματα στο pacing. Βασικά, ποια ιστορία; Πού είναι το First Civilization; Πού είναι το τρέχων timeline; Τι νόημα είχε το τέλος του Rogue εν τέλει; Πολλά ερωτήματα. Για μένα, μόνο επιφανειακή είναι η σχέση του Unity με την σειρά, τουλάχιστον όσον αφορά την πλοκή. Θα ασχοληθώ και με το DLC, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι δραματικά. Τεχνικά, δεν πέτυχα σοβαρά bugs και, για τα 900p που έτρεχε στο One S μου, είδα κάτι αρκετά όμορφο στο μάτι. Για παιχνίδι του 14, that is.

Cyberpunk 2077

Μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σεναριακά. Πιστεύω κάποιος που θα ασχοληθεί μόνο με το κυρίως μονοπάτι, πέραν ότι θα του φανεί αρκετά μικρό λόγω της διάρκειας, θα έχει χάσει αρκετή πλοκή από τις δευτερεύουσες αποστολές (τα side jobs, με το θαυμαστικό). Πραγματικά, αν και προαιρετικές, θεωρώ ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας (τουλάχιστον αυτές που αφορούν το supporting cast και ξεκλειδώνουν τα υπόλοιπα τέλη). Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές επιλογές που επηρεάζουν ουσιαστικά την εξέλιξη της ιστορίας (αν και καταλαβαίνω ότι πολλοί θέλαν παραπάνω, ως RPG που -υποτίθεται- ότι είναι). Τα GiGs, αν και είναι 5-6 ειδών και δεν διαφέρουν σχετικά πολύ, έχουν ενδιαφέρον, όσον αφορά το σενάριο. Έστω κι αν αυτό είναι για λίγα λεπτά (κάτι σαν άρθρα ολιγόλεπτης ανάγνωσης).

Μου άρεσαν επίσης ο εικαστικός σχεδιασμός και το setting (όταν το παιχνίδι δεν βάζει τρικλοποδίες στον εαυτό του με τα τεχνικά του θέμαατα), η μουσική (ααααχ αυτά τα βιολιά και τα synth κομμάτια προς τις τελευταίες ώρες) και οι επιλογές όσον αφορά το gameplay.

Αντιθέτως, απογοητεύτηκα πλήρως από την AI, τον άψυχο κόσμο και τον χειρισμό των οχημάτων. Γενικά, πιστεύω ότι ο ανοιχτός κόσμος, παρότι θα περίμενε κανείς να είναι το ατού του, είναι η πηγή, άμεσα ή έμμεσα, ΟΛΩΝ των προβλημάτων, πάσης φύσεως, που μπορεί να συναντήσει κανείς στο CP2077. Επίσης αυτό το stylized υφάκι ("gonk", "choom" κλπ.) έχει την πλάκα του, αλλά μετά από κάποιο σημείο κουράζει και χαλάει την επιφανειακή σοβαρότητα του παιχνιδιού.

Θέλω να πω αρκετά περισσότερα πράγματα αλλά ας μην κάνω κατάχρηση του χώρου. Ενδεχομένως, σε κάποιο από τα νήματα του παιχνιδιού… Ας κλείσω λέγοντας ότι για την τιμή που έχει πλέον, αξίζει άνετα μια ευκαιρία. Απλά πρέπει να ξέρει κάποιος που μπλέκει.

Αυτά για την ώρα, λογικά θα επιστρέψω με το Jedi Fallen Order σε λίγες ημέρες. 🙂

Marquette  συμφωνώ απόλυτα κ οσοι δε το πήρατε  απο ps+ πανω απο 7 8 δεν αξίζει κ είναι κ λίγο κάπως ψυχολογικά..

Cyberpunk παλι οσο έπαιξα παλι συμφωνώ στο φουλ ειδικα για τα side missions. Το αφησα περιπου στα μισά για να το πιασω σε next gen μπας κ διορθωνοταν η AI. Πλεον το θεωρώ απίθανο να το κανουν.

Στα αλλα, έπαιξα το alan wake remaster. Δε το τερμάτισα το αφησα στα 3/4 περιπου. Με κουράσε ο χειρισμός του παρα πολύ. Ναι είναι παλιο παιχνίδι κ είναι ο χειρισμός του τότε, το δέχομαι , αλλα μου σπασε πολυ τα νεύρα. Αν εξαιρέσει ομως κάποιος αυτό εχει πολυ ωραια ιστορία κ παρα πολυ καλη αφήγηση , δε με πείραξε καθολου η επανάληψη των εχθρων κ η απουσία  "bosses". Με χάλασε επίσης ο ήχος σε ηχομπαρα 5.1 δεν έδωσε κατι εξτρα , είναι πολυ ατμοσφαιρικό κ αν το υποστήριζε ηχητικά θα ανέβαινε πολλα lvl η εμπειρία. 

Το πηρα 30 ε, εντελη τωρα δε θα δινα πάνω απο 15.

• Like 3
Δημοσ.

Deathloop (PS5)

Τελειωσα μετα απο πολλα εμποδια το Deathloop ... Αγαπημενο studio για πολλους και για εμενα φυσικα. Κρατουσα μικρο καλαθι ομως για καποιο λογο και περιμενα τα reviews. Πλεον εχουμε φτασει σε ενα σημειο που ακομα και τα user review εχουν καταντησει παραπλανητικα βλ. review bombing , γιατι ετσι ξερω γω... Βασιστηκα σε 2 ατομα εκ των οποιων ο ενας ενω του αρεσε και το προτεινε , εμεινε στο σημειο του ΑΙ (οι κοινοι εχθροι στο μεγαλυτερο μερος ειναι αδιαφοροι).

Για μενα το σκορ (για οποιους εχει σημασια) , αντικατοπτριζει 100% το ιδιο το παιχνιδι.

Μ αρεσε πολυ το σεναριο και η πλοκη του. Μ αρεσε η μουσικη αλλα και οι χαρακτηρες του (απο τον βασικο πρωταγωνιστη μεχρι και τους Visionaries - Βασικοι εχθροι σου). Το voice acting στους προαναφερθεντες ειναι αψογο και οι διαλογοι με μπολικο χιουμορ*. Το shooting του ακομα και με μοχλο απολαυστικοτατο . Ωραιο Loot για να ανεβασεις τον χαρακτηρα και τα οπλα σου. Ομως το πιο ενδιαφερον ειναι αυτο το roguelike στοιχειο που εχει και σε καθε Day Loop** πρεπει να κανεις infuse τα "skills" για σενα και τα οπλα σου , αλλιως θα τα χασεις. Επισης μαζευεις το αντιστοιχο currency για αυτο σκοτωνοντας visionaries και εδω γινεται καλυτερο . Εαν εισαι online και βγαζεις ενα Mission , μπορει να σου κανει αλλος παικτης Invade για να σε εμποδισει να ολοκληρωσεις την αποστολη. Εαν καταφερεις και τον σκοτωσεις τοτε παιρνεις ενα μεγαλο ποσο απο το Ingame currency και skills , ακομα και καποιο οπλο. Δεν ηταν μεγαλο αλλα ουτε και μικρο. Ειναι αυτο που συνηθιζει η Arkane οπως και με τα αλλα Ip's της. Εχει και αρκετα side missions απο τα περισσοτερα μαθαινεις λιγα περισσοτερα για την πλοκη και το μερος που διαδραματιζεται ολο αυτο. Χορταστικοτατο σε ολα του,  ισως απο τα καλυτερα 60€ που εχω δωσει για fps σε κονσολα τα τελευταια χρονια. 

Εν κατακλειδι , για μενα αξιζει να το παιξετε , οσοι το σκεφτοσασταν. Εαν σας βολευει στο PC , παρτε το εκει , το dualense support δεν με συγκινησε καθολου (ειναι σχεδον αδιαφορο). 

*Μην σας ξεγελασει το χιουμορ του παιχνιδιου - Ειναι δυνατο , γελασα αρκετες φορες - Το σεναριο και η πλοκη εχουν αρκετο βαθος , αρκει να διαβαζετε τα αρχεια κλπ κλπ. 

** Στο παιχνιδι επαναλαμβανεται η ιδια μερα σε 4 περιοδους : Ξημερωμα - Μεσημερι - Απογευμα - Βραδυ

• Like 6
Δημοσ.

Τέλος και για το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Καλή η ιστορία του, αν και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Ίσως φταίει ότι δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν του franchise (έχω δει, φυσικά, τις δύο τριλογίες του Lucas και, από τα φρέσκα, το The Force Awakens και το Rogue One). Το τέλος μου φάνηκε λίγο κάπως, ειδικά με εκείνη την WTF σκηνή που την πέταξαν μέσα μόνο για wow factor. Σου αφήνει και μια αίσθηση ότι όλα έγιναν μάταια, αλλά φαντάζομαι έπρεπε να κλείσει έτσι για να είναι canon το παιχνίδι. Σίγουρα ήταν μια πολύ καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία από το Battlefront II.

Σαν gameplay, μου άφησε θετική εντύπωση. Αρκετά διασκεδαστικό το κομμάτι της μάχης. Δανείζεται από πολλά είδη, αλλά το κάνει σχετικά καλά, στο σύνολο του. Με εξαίρεση, ίσως το platforming και το παζλ στοιχείο.

Επιπλέον, μου άρεσε το εικαστικό του στυλ και η μουσική. Αν είχε και λίγα παραπάνω επικά cutscenes, πιστεύω δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτα από τις SW ταινίες.

Αν κάτι πρέπει να προσάψω στο Jedi: Fallen Order είναι ο χάρτης, που παρα είναι περίπλοκος για ένα, κατά κύριο λόγο, γραμμικό παιχνίδι. Συνάντησα (στην PS4 έκδοση, μέσω back compat) κι αρκετά bugs, texture popping και πάγωμα 2-3 δευτερολέπτων για να φορτώσει την επόμενη περιοχή, αλλά δεν με "αποσυντόνισαν" εν τέλει.

Μιας και είπα PS4, έπαιξα και ~ δύο ώρες την PS5 έκδοση. Δεν θα πω ψέματα, κυρίως για την δεύτερη πλατίνα το έκανα! 😂 Δεν είδα τρομερές αλλαγές. Κυρίως, έδωσαν έμφαση στους χρόνους φόρτωσης και στις δονήσεις, ελέω Dualsense.

Συνοψίζοντας, θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς, ακόμα κι ας μην έχει την παραμικρή επαφή με το σύμπαν του Star Wars.

• Like 6
Δημοσ.
Στις 12/10/2021 στις 5:49 ΜΜ, Mitroglou7 είπε

Στην επομενη ζωη να μας πειτε και εμας που βρισκετε αυτες τις συζυγους.

Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο post εκ των προτέρων από όλους, είναι η 1η φορά που σχολιάζω σε αυτό το thread, το οποίο παρακολουθώ από την αρχή του.

Είμαι 39, και με τον άντρα μου είμαστε μαζί πάνω από 10 χρόνια. Αντί για δαχτυλίδι αρραβώνα, μου πήρε PS4 και μια από τις πιο καλές τηλεοράσεις για gaming που κυκλοφορούσαν τότε. Το εκτίμησα απείρως φορές περισσότερο από οποιοδήποτε χρυσαφικό και τη μηχανή την έχω λιώσει με ότι παιχνίδι μπορείτε να φανταστείτε. Προχθές του ανταπέδωσα το δώρο και αγόρασα (επιτέλους!) το PS5. 

Σαν ζευγάρι έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί είτε παίζοντας παιχνίδια στο διπλό (δυστυχώς είναι ελάχιστοι οι τίτλοι πλέον...) είτε χαζεύοντας ο ένας τον άλλον να παίζει. Ενίοτε, "τσακωνόμαστε" για το ποιος θα παίξει πρώτος ένα παιχνίδι. Τώρα ας πούμε παίζει αυτός το νέο Far Cry, με τη συμφωνία ότι εγώ θα παίξω το νέο Horizon Zero Dawn. 

Προς τους κυρίους του forum, θα ήθελα απλά να πω πως πλέον αρκετές γυναίκες ασχολούνται με το gaming, απλά μερικές φορές μπορεί να διστάζουν να το πουν γιατί δε θεωρείται μια παραδοσιακή "γυναικεία" ενασχόληση. Άλλες πάλι, μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το gaming για τον ίδιο λόγο. Επομένως, μην απογοητεύεστε, σίγουρα υπάρχει εκεί έξω μία gamer (ή μια εν δυνάμει gamer) και για εσάς 😀!

• Like 8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Drer είπε

Ζητώ συγγνώμη για το άσχετο post εκ των προτέρων από όλους, είναι η 1η φορά που σχολιάζω σε αυτό το thread, το οποίο παρακολουθώ από την αρχή του.

Είμαι 39, και με τον άντρα μου είμαστε μαζί πάνω από 10 χρόνια. Αντί για δαχτυλίδι αρραβώνα, μου πήρε PS4 και μια από τις πιο καλές τηλεοράσεις για gaming που κυκλοφορούσαν τότε. Το εκτίμησα απείρως φορές περισσότερο από οποιοδήποτε χρυσαφικό και τη μηχανή την έχω λιώσει με ότι παιχνίδι μπορείτε να φανταστείτε. Προχθές του ανταπέδωσα το δώρο και αγόρασα (επιτέλους!) το PS5. 

Σαν ζευγάρι έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί είτε παίζοντας παιχνίδια στο διπλό (δυστυχώς είναι ελάχιστοι οι τίτλοι πλέον...) είτε χαζεύοντας ο ένας τον άλλον να παίζει. Ενίοτε, "τσακωνόμαστε" για το ποιος θα παίξει πρώτος ένα παιχνίδι. Τώρα ας πούμε παίζει αυτός το νέο Far Cry, με τη συμφωνία ότι εγώ θα παίξω το νέο Horizon Zero Dawn. 

Πολύ χαίρομαι να διαβάζω για τέτοια ζευγάρια και εν μέρη ζηλεύω!

1 ώρα πριν, Drer είπε

Επομένως, μην απογοητεύεστε, σίγουρα υπάρχει εκεί έξω μία gamer (ή μια εν δυνάμει gamer) και για εσάς 😀!

Με την υπάρχουσα τι κάνουμε? 😜

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Πολύ χαίρομαι να διαβάζω για τέτοια ζευγάρια και εν μέρη ζηλεύω!

Με την υπάρχουσα τι κάνουμε? 😜

Προτείνω υπομονή, μετά από τόσα χρόνια σχέσης καταλήγω πως είναι η λύση για πολλά θέματα!!!

Επίσης, δοκιμάστε να βρείτε ένα παιχνίδι που να αρέσει στη σύντροφό σας για αρχή (ακόμη κι αν δεν αρέσει σε εσάς...) ώστε να "μυηθεί' στον περιβόητο κόσμο του gaming, ακόμη κι αν είναι κάτι απλό όπως το Tetris, ακόμη καλύτερα αν είναι διπλό και μπορείτε να παίξετε μαζί. Μόνο να την αφήνετε πού και πού να κερδίζει!

Επειδή όμως το thread δεν είναι για συμβουλευτική σχέσεων, βάζω εδώ μια τελεία για να μη κουράσω περισσότερο 🙂.

Υ.Γ.: Περιμένω το Marvel's Spider-Man: Miles Morales (μέρος PS5 bundle που δεν ήταν έτοιμο για παραλαβή), αξίζει τον κόπο ή να το αφήσω στη ζελατίνα του για ανταλλαγή; Έχω διαβάσει κάποιες κριτικές εδώ, και θα με ενδιέφερε ειδικά η γνώμη όσων είχαν παίξει και το Spiderman του 2018. Ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...