Προς το περιεχόμενο

Τι τερμάτισα πρόσφατα και πώς μου φάνηκε (Console Games Version)

jerry banana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετω σας,

τερματισα το SW Jedi Survivor, λοιπον, το ευχαριστηθηκα, πολυ ωραια συνεχεια του πρωτου επεισοδιου και η περιπλανηση στους διαφορους κοσμους ηταν απολαυστικη, καλα εκαναν και κρατησαν την αυτοκρατορια στο τελος γιατι η πολυ λασπη με ειχε κουρασει, τιποτα δεν ειναι σαν τα καλογυαλισμενα αυτοκρατορικα πατωματα!

Μπορω να πω, πως συγκινηθηκα στο τελος και αυτο εκανε το παιχνιδι να λαμψει στα ματια μου, αξιο!

περιμενω πως και πως το τριτο μερος! ευγε στους δημιουργους! δεν παω για πλατινα ουτε και για τα λοιπα συλλεκτικα τροπαια καθως βαριεμαι να χαραμισω κιαλλο χρονο σε αυτο και ας ειμαι φουλ παουερ τωρα, εχω ηδη ξεκινησει το mad max στο ps4 (καλα κορυφη!)και ξεκινησα την εγκατασταση του god of war ragnarok στο ps5.

ακομη δεν εχω μαθει πως να βαζω εικονες στο κειμενο...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 ώρες πριν, koproli8os είπε

χαιρετω σας,

τερματισα το SW Jedi Survivor, λοιπον, το ευχαριστηθηκα, πολυ ωραια συνεχεια του πρωτου επεισοδιου και η περιπλανηση στους διαφορους κοσμους ηταν απολαυστικη, καλα εκαναν και κρατησαν την αυτοκρατορια στο τελος γιατι η πολυ λασπη με ειχε κουρασει, τιποτα δεν ειναι σαν τα καλογυαλισμενα αυτοκρατορικα πατωματα!

Μπορω να πω, πως συγκινηθηκα στο τελος και αυτο εκανε το παιχνιδι να λαμψει στα ματια μου, αξιο!

περιμενω πως και πως το τριτο μερος! ευγε στους δημιουργους! δεν παω για πλατινα ουτε και για τα λοιπα συλλεκτικα τροπαια καθως βαριεμαι να χαραμισω κιαλλο χρονο σε αυτο και ας ειμαι φουλ παουερ τωρα, εχω ηδη ξεκινησει το mad max στο ps4 (καλα κορυφη!)και ξεκινησα την εγκατασταση του god of war ragnarok στο ps5.

ακομη δεν εχω μαθει πως να βαζω εικονες στο κειμενο...

Μετά το τέλος του Jedi Survinor, θυμάμαι ότι είχα νιώσει και εγώ μεγάλη ευχαρίστηση από το παιχνίδι. Με μία λέξη είχα διασκεδάσει μαζί του, πράγμα που είναι και από τα πιο σημαντικά που πρέπει να καταφέρει ένα παιχνίδι να κάνει. Μεγάλη βελτίωση με το Fallen Order, που ήταν και εκείνο καλό και περιμένω το επόμενο με ανυπομονησία.

Το ότι καθυστέρησα να το παίξω κοντά ένα χρόνο από την κυκλοφορία του με γλίτωσε από θέματα επιδόσεων που ακουγόνταν ότι είχε, κάτι το οποίο δυστυχώς τελευταία το συναντάμε όλο και πιο συχνά σε μη ολοκληρωμένες τεχνικά εμπειρίες αμέσως μετά την κυκλοφορία τους. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...