Doc1355 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Τερμάτισα πρόσφατα παρέα με τη γυναίκα το It Takes Two και μόνο μπράβο μπορεί να πει κανείς στην δουλειά που έχουν κάνει! Πραγματικά φανταστικό και τρομερά διασκεδαστικό. Καλοστημένο, φοβερό περιβάλλον σε όλα τα στάδια και είναι από τα παιχνίδια που λες κρίμα που τελείωσε θα μπορούσα να συνεχίσω άλλες τόσες ώρες gameplay άνετα. Τώρα σειρά έχουν τα Last of Us remastered και Days Gone μιας και μας τα έχει δώσει τσαμπέ το PS Plus Collection. Και έχω σε αναμονή και το Little Nightmares 2 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Τερματιστηκε χθες το horizon zero dawn μαζι με το dlc το οποιο ειχα παρατησει πιο παλια γιατι δεν μου ειχε κανει κλικ αλλα του εδωσα μια νεα ευκαιρια καθως αναθερμανθηκε το ενδιαφερον μου μετα την αγορα του sequel. Και ευτυχως που το κανα. Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο. Καταρχας δεν ξαναπαιζω σε παιχνιδι πλεον πρωτα το sequel ( το οποιο αφησα στην ακρη μεχρι που τερματισα το πρωτο). Θυμαμαι οτι στο forbidden west για παραδειγμα ελεγε η πρωταγωνιστρια μολις εμπαινε σε καποια περιοχη τερατων "μακαρι να εβρισκα ενα cauldron". Και εψαχνα εγω χωρις να βρισκω τιποτα, συνεχως σκεπτομενος "μα τι σχεση μπορει να εχει ενα καζανι με τις μηχανες"? Για οποιον εχει παιξει προσφατα καποιο απο τα γνωστα open world games, το forbidden west μαλλον θα του φανει μικρο στον χαρτη η και σε πραγματα να κανεις. Και ειναι αληθεια, αλλα δεν ειναι κατι κακο για μενα. Το παιχνιδι εχει φανταστικη ατμοσφαιρα, φοβερη υποθεση και μια ηρωιδα που πραγματικα δινει ρεστα. Απο αποψη gameplay δεν εχει κατι το καινουριο και ειναι αρκετα επηρεασμενο απο αλλα παιχνιδια παρομοιου στυλ σαν τα assassin's creed, οπως το σκαρφαλωμα μεταξυ αλλων. Φοβερο συναισθημα που δυσκολα εχω συναντησει σε open world game ειναι να περπατας το βραδυ και να βλεπεις τα αποκοσμα φωτα των μηχανων, η να ακους τους γδουπους λιγο πιο περα ενος τεραστιου εχθρου, η ακομα και να σκαρφαλωνεις πανω στα longneck. Δυο μονο πραγματα δεν με ξετρελαναν. Το πρωτο ειναι οτι μετα και απο το τελος του dlc , συνεχισα το main story και επειδη ημουν περιπου 51lvl ειχα παρει ολα τα skills που ηθελα και τον εξοπλισμο με αποτελεσμα να μην ασχοληθω με κατι αλλο που ειχε μεινει στον χαρτη, κυριως side quests. Το δευτερο ειναι οτι βρηκα το τελος λιγο anti-climactic που λενε και στο χωριο μου, λογω της τελευταιας μαχης. Εκει λοιπον, δεν ερχεσαι αντιμετωπος με καποιο καινουριο εχθρο, αλλα μια μηχανη που εχεις ξαναβρει και η οποια ακομα και την πρωτη φορα που την αντιμετωπισα την βρηκα πολυ ευκολη. Και καπακι λοιπον ξεκινησα σημερα απο την αρχη το Forbidden West. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, gtsoui είπε Τερματιστηκε χθες το horizon zero dawn μαζι με το dlc το οποιο ειχα παρατησει πιο παλια γιατι δεν μου ειχε κανει κλικ αλλα του εδωσα μια νεα ευκαιρια καθως αναθερμανθηκε το ενδιαφερον μου μετα την αγορα του sequel. Και ευτυχως που το κανα. Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο. Καταρχας δεν ξαναπαιζω σε παιχνιδι πλεον πρωτα το sequel ( το οποιο αφησα στην ακρη μεχρι που τερματισα το πρωτο). Θυμαμαι οτι στο forbidden west για παραδειγμα ελεγε η πρωταγωνιστρια μολις εμπαινε σε καποια περιοχη τερατων "μακαρι να εβρισκα ενα cauldron". Και εψαχνα εγω χωρις να βρισκω τιποτα, συνεχως σκεπτομενος "μα τι σχεση μπορει να εχει ενα καζανι με τις μηχανες"? Για οποιον εχει παιξει προσφατα καποιο απο τα γνωστα open world games, το forbidden west μαλλον θα του φανει μικρο στον χαρτη η και σε πραγματα να κανεις. Και ειναι αληθεια, αλλα δεν ειναι κατι κακο για μενα. Το παιχνιδι εχει φανταστικη ατμοσφαιρα, φοβερη υποθεση και μια ηρωιδα που πραγματικα δινει ρεστα. Απο αποψη gameplay δεν εχει κατι το καινουριο και ειναι αρκετα επηρεασμενο απο αλλα παιχνιδια παρομοιου στυλ σαν τα assassin's creed, οπως το σκαρφαλωμα μεταξυ αλλων. Φοβερο συναισθημα που δυσκολα εχω συναντησει σε open world game ειναι να περπατας το βραδυ και να βλεπεις τα αποκοσμα φωτα των μηχανων, η να ακους τους γδουπους λιγο πιο περα ενος τεραστιου εχθρου, η ακομα και να σκαρφαλωνεις πανω στα longneck. Δυο μονο πραγματα δεν με ξετρελαναν. Το πρωτο ειναι οτι μετα και απο το τελος του dlc , συνεχισα το main story και επειδη ημουν περιπου 51lvl ειχα παρει ολα τα skills που ηθελα και τον εξοπλισμο με αποτελεσμα να μην ασχοληθω με κατι αλλο που ειχε μεινει στον χαρτη, κυριως side quests. Το δευτερο ειναι οτι βρηκα το τελος λιγο anti-climactic που λενε και στο χωριο μου, λογω της τελευταιας μαχης. Εκει λοιπον, δεν ερχεσαι αντιμετωπος με καποιο καινουριο εχθρο, αλλα μια μηχανη που εχεις ξαναβρει και η οποια ακομα και την πρωτη φορα που την αντιμετωπισα την βρηκα πολυ ευκολη. Και καπακι λοιπον ξεκινησα σημερα απο την αρχη το Forbidden West. ωραίος, ημουν σίγουρος ότι θα αλλαζες γνωμη. Αν θες τη γνωμη μου, ασε το 2ο στην ακρη λιγο καιρο πιασε κατι αλλο (προς θεου οχι το elden ring 😂, κατι αλλου στυλ) θα μπουχτίσεις κ δε θα χαρεις τα side quest. η δωσε τουλαχιστον 1 2 βδομάδες κενο.. επίσης τωρα που μπηκες στο κλίμα ειδικα με τα οπλα παγιδες σκιλλς, στο 2ο γυρνατο ένα τσικ πιο δύσκολο κ άνοιξε το aim με το γυροσκόπιο του χειριστηριου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Ghostrunner 🖤🥷🥷 υποτιμημένη παιχνιδαρα τώρα με το PS plus δοκιμάστε το άφοβα, θα σας προκαλέσει αρκετά άλλα θα το γουστάρετε στο έπακρο γίνεσαι νιντζα σε εποχή cyberpunk. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, sndev είπε ωραίος, ημουν σίγουρος ότι θα αλλαζες γνωμη. Αν θες τη γνωμη μου, ασε το 2ο στην ακρη λιγο καιρο πιασε κατι αλλο (προς θεου οχι το elden ring 😂, κατι αλλου στυλ) θα μπουχτίσεις κ δε θα χαρεις τα side quest. η δωσε τουλαχιστον 1 2 βδομάδες κενο.. επίσης τωρα που μπηκες στο κλίμα ειδικα με τα οπλα παγιδες σκιλλς, στο 2ο γυρνατο ένα τσικ πιο δύσκολο κ άνοιξε το aim με το γυροσκόπιο του χειριστηριου . τωρα ειναι αργα, το εχω ξεκινησει ηδη! δεν με κουραζουν καθολου τα side quests και γενικα το exploration αλλα θα το κανω μονο εφοσον βρισκω καποιο αμεσο οφελος. Αν πχ εχω παρει ολα τα skills εκτος απο καποια που μου ειναι αδιαφορα, η ειμαι max lvl η εχω τον καλυτερο δυνατο εξοπλισμο (και μιλαω γενικα στα παιχνιδια) τοτε δεν θα μπω στη διαδικασια να κανω καποια αλλη δραστηριοτητα. Εστω και αλλιως, ολα τα παιχνιδια που εχω στη λιστα να παιξω ειναι επισης μεγαλα-χρονοβορα. Elden ring, triangle strategy, pathfinder: wrath of the righteous..το μονο που μπορει να επαιρνα και να εβαζα στην ακρη το forbidden west και δεν θεωρω οτι θα ειναι μεγαλο σε διαρκεια ειναι το νεο shadow warrior. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Και εγώ όπως φίλος πριν δεν είχα πιάσει καθόλου uncharted. Μόλις χθες τερμάτησα το 1. Αρκετή επανάληψη αλλά μου λένε όλοι ότι σε βάζει σε ένα κλίμα και τα 2+3 είναι πολύ ανώτερα. Δεν είχε κάτι ιδιαίτερο από γρίφους αλλά ήταν ωραίο παιχνίδι ΟΣΟ ακριβώς χρειαζόμουν. Λογικά θα ξεκινήσω το 2 από το τέλος της βδομάδας καθότι τα παιχνίδια του Plus για άλλη μια φορά ήτο απογοήτευση...Α τι α καμς. ΥΓ:είδαμε κι τη ταινία στο σινεμά η οποία...αν καταλαβαίνω μπαίνει πιο κοντά στο uncharted 2(η απλά είναι αυτόφωτη). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, shadowfax-1- είπε Και εγώ όπως φίλος πριν δεν είχα πιάσει καθόλου uncharted. Μόλις χθες τερμάτησα το 1. Αρκετή επανάληψη αλλά μου λένε όλοι ότι σε βάζει σε ένα κλίμα και τα 2+3 είναι πολύ ανώτερα. Δεν είχε κάτι ιδιαίτερο από γρίφους αλλά ήταν ωραίο παιχνίδι ΟΣΟ ακριβώς χρειαζόμουν. Λογικά θα ξεκινήσω το 2 από το τέλος της βδομάδας καθότι τα παιχνίδια του Plus για άλλη μια φορά ήτο απογοήτευση...Α τι α καμς. ΥΓ:είδαμε κι τη ταινία στο σινεμά η οποία...αν καταλαβαίνω μπαίνει πιο κοντά στο uncharted 2(η απλά είναι αυτόφωτη). Ισχύει, σαν παιχνίδι το πρώτο είναι ελάχιστα σκαλιά κάτω από τα υπόλοιπα. Όχι ότι τα 2 και 3 κάνουν και τίποτα διαφορετικό στο gameplay, αλλά έχουν καλύτερους γρίφους, πιο epic σκηνικά κ.λπ. Χωρίς να έχω δει την ταινία (ισως πάω την Τετάρτη ή την Πέμπτη πριν την Νυχτερίδα), από όσο ξέρω, έχουν πάρει από όλα τα παιχνίδια (π.χ. εμφανίζεται main χαρακτήρας του 4) παραμένοντας prequel στο timeline. Έχοντας τον πήχη στο πάτωμα, δεν έχω απαιτήσεις. 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Τερματισα το hitman 3 σε Xbox series x. Πολύ καλα τα γραφικά του ενώ το gameplay μου θύμησε τα αρχικά χιτμαν με μικρές αλλά πρωτυπες και περιεκτικες αποστολες. Λίγο μικρό σε διάρκεια βέβαια αλλά όταν το τελείωνεις μπορείς να παίξεις κάποιες επιπλέον αποστολές. Θεωρώ όμως μεγάλο λάθος τα elusive targets. είναι αποστολές που αν πεθάνεις χάνονται πληρώς. δεν υπάρχει επίσης δυνατότητα save που δυσκολεύει.ακομσ περισσότερο τη ζωή του gamer. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονταν σε αυτό το ζήτημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, The_Judas είπε Θεωρώ όμως μεγάλο λάθος τα elusive targets. είναι αποστολές που αν πεθάνεις χάνονται πληρώς. δεν υπάρχει επίσης δυνατότητα save που δυσκολεύει.ακομσ περισσότερο τη ζωή του gamer. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονταν σε αυτό το ζήτημα.. Οι elusive targets έχουν τη λογική ότι τους κάνεις, όταν έχεις απόλυτη γνώση των level του παιχνιδιού. Αν έχεις παίξει 10 ώρες δηλαδή για παράδειγμα μια πίστα και ξέρεις τα πάντα σε αυτήν, τότε βάζεις για μια νέα πρόκληση το elusive target. Επίσης, χωρίς τα save και έχοντας μια ευκαιρία μόνο, σε αναγκάζει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός και να συνεχίζεις ακόμα και μετά από κάποια στραβή, κάνοντας την αποστολή πιο "ρεαλιστική". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) κατανοητό, αλλά όταν ολόκληρο το παιχνιδι το τερματίζεις σε 8 ώρες, δεν έχει λογική να αφοσιώνεσαι σε μια επιπλέον πίστα για ώρες. Απευθύνεται μόνο σε hardcore gamers η επιλογή των elusive targets. Οταν πεθαίνεις χάνεται η αποστολή μια για πάντα (ή την βγάζει ξανά μετά από μήνες). Δύσκολα θα κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με το παιχνίδι μετά από 2-3 αποτυχίες σε targets για τις οποίες αφιέρωσε ώρες και απέτυχε. Καλή η ιδέα των μεμονωμένων targets, αλλά κακή η εκτέλεση από την IO Interactive. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The_Judas είπε κατανοητό, αλλά όταν ολόκληρο το παιχνιδι το τερματίζεις σε 8 ώρες, δεν έχει λογική να αφοσιώνεσαι σε μια επιπλέον πίστα για ώρες. Χωρίς προφανώς να σημαίνει, ότι δεν μπορείς όμορφα και ωραία να παίξεις από μια φορά την κάθε πίστα και να τελειώσεις μέσα σε 8 ώρες, το παιχνίδι έχω την αίσθηση πως φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε η επανάληψη να είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν τόσα διαφορετικά challenges σε κάθε level, ενώ και στην αρχή όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1, η κυκλοφορία ήταν επεισοδιακή, με ένα level κάθε μερικούς μήνες. Εγώ προσωπικά για παράδειγμα, σίγουρα έχω αφιερώσει 8 ώρες μόνο και μόνο για τις tutorial πίστες, πόσο μάλλον για τις υπόλοιπες. Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό δεν πάει να πει πως δεν έπαιξες καλά εσύ το παιχνίδι. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από stevenfins 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Γι' αυτό άλλωστε και στα απλά επεισόδια υπάρχει επιλογή δυσκολίας professional /master κλπ Στα elusive σε αναγκάζει να παίξεις σε επίπεδο master είτε το θέλεις είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Resident evil village.. Δυνατό sequel του 7 με λυκανθρωπους ζόμπι τέρατα και καινούριους villains, σε ps5 γραφικά ατμόσφαιρα εμπειρία τέλεια 4κ 45 fps Ray tracing. Θα τιμηθούν και τα προηγούμενα resident evil καθώς θα πάρουν δωρεάν αναβάθμιση ps5 😉 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Συνεχίζουμε στα καπάκια the medium. Θυμίζει πολύ το θρυλικό silent hill ps2, με ακουστικά ή εμπειρία ήταν πολύ δυνατή. Ιστορία εφόσον καταλαβαίνεις αγγλικά και μαζεύεις όλα τα collectibles να καταλάβεις την πλοκή είναι ωραία και φινάλε καλό. Αξίζει να του δώσουν όλοι μια ευκαιρία ειδικά αυτοί που γουστάρουν horror games 👍 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Shin Megami Tensei Persona 4.Γενικά ωραίο παιχνίδι αλλά το life sim και τα social links από ένα σημείο και μετά κουράζουν(ειδικά αν σκεφτείς οτι το παιχνίδι φτάνει τις 70 ώρες αν ασχοληθείς με side quests και fusions).Το 80% είναι life sim και μόνο ένα 20% dungeons και εξέλιξη της ιστορίας.Και ο τρόπος που είναι σχεδιασμένα τα dungeons καταλήγεις κάθε φορά να φτάνεις στο boss καμία δεκαριά lvl παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα