stellmar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να αλλάξω τα ζάντες στο αυτοκίνητό μου. Έχω ένα mercedes w203 c200 .φοράω 16 ζάντες με ελαστικα 205/55/16 (για να πω όλα τα στοιχεία) μια θελω να πάω στα 225/45/17 .εκτός το οικονομικό θέμα.. από κατανάλωση καυσίμου κτλ..έχετε κάτι να πείτε και γενικά ποια η γνώμη σας??
Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, stellmar είπε Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να αλλάξω τα ζάντες στο αυτοκίνητό μου. Έχω ένα mercedes w203 c200 .φοράω 16 ζάντες με ελαστικα 205/55/16 (για να πω όλα τα στοιχεία) μια θελω να πάω στα 225/45/17 .εκτός το οικονομικό θέμα.. από κατανάλωση καυσίμου κτλ..έχετε κάτι να πείτε και γενικά ποια η γνώμη σας?? Η διάσταση είναι σωστή αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η καινούργια ζάντα που θα βάλεις να έχει τις εργοστασιακές προδιαγραφές (αν είναι γνήσια προφανώς δεν το συζητάμε),αν είναι aftermarket να έχει το σωστό πλάτος offset κτλ (πχ αν η μαμά 17αρα είναι 7,5x17 ET41 και εσύ βάλεις 7x17 ET35 αλλάζεις την γεωμετρία).
Salvation81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μεινε στην διασταση που εχει βαλει η εταιρεια, τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Επισης οι after market ζαντες ως επι το πλειστον δεν εχουν την ποιοτητα που εχουν οι μαμα (και μαλλον σε after market θα πας). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα