Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αλλάξω τα ζάντες στο αυτοκίνητό μου. Έχω ένα mercedes w203 c200 .φοράω 16 ζάντες με ελαστικα 205/55/16 (για να πω όλα τα στοιχεία) μια θελω να πάω στα 225/45/17 .εκτός το οικονομικό θέμα.. από κατανάλωση καυσίμου κτλ..έχετε κάτι να πείτε και γενικά ποια η γνώμη σας??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stellmar είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αλλάξω τα ζάντες στο αυτοκίνητό μου. Έχω ένα mercedes w203 c200 .φοράω 16 ζάντες με ελαστικα 205/55/16 (για να πω όλα τα στοιχεία) μια θελω να πάω στα 225/45/17 .εκτός το οικονομικό θέμα.. από κατανάλωση καυσίμου κτλ..έχετε κάτι να πείτε και γενικά ποια η γνώμη σας??

Η διάσταση είναι σωστή αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η καινούργια ζάντα που θα βάλεις να έχει τις εργοστασιακές προδιαγραφές (αν είναι γνήσια προφανώς δεν το συζητάμε),αν είναι aftermarket να έχει το σωστό πλάτος offset κτλ (πχ αν η μαμά 17αρα είναι 7,5x17 ET41 και εσύ βάλεις 7x17 ET35 αλλάζεις την γεωμετρία).

Δημοσ.

Μεινε στην διασταση που εχει βαλει η εταιρεια, τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

Επισης οι after market ζαντες ως επι το πλειστον δεν εχουν την ποιοτητα που εχουν οι μαμα (και μαλλον σε after market θα πας).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...