Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zahoe69 είπε

The Witcher: Enhanced edition.

Ήταν το 5ο walkthrough. Αν το αντιμετωπίσεις σαν rpg θα βρεις ένα crude παιχνίδι. Αλλά για μένα δεν είναι έτσι. Είναι ένα dating sim με στοιχεία rpg.

Πριν το Gwent, μαζεύαμε άλλες κάρτες. :D

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Blockwick 2[100%]

blockwick-2-poster.jpg

https://store.steampowered.com/app/377660/Blockwick_2

Ως φαν παιχνιδιων γριφων εδω και μια 20ετια επιασα ισως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια σε αυτο τον τομεα. Η λογικη του απλη εχουμε κουτακια διαφορων μεγεθων και χρωματων και σε καθε level θα πρεπει να ταιριαξουμε το ιδιο χρωμα σε ολα. Ακουγετε απλο ετσι? Και ομως η πολυπλοκοτητα του παιχνιδιου που σε καθε chapter προσθετουν και κατι διαφορετικο ειναι τρομερη. Ξεκιναει απλα στα πρωτα 16 levels και οσο προχωραμε θα συναντησουμε κουτακια σιδηροδρομους που δεν κουνιουνται που ειναι σταθερα κοιμουνται και θα πρεπει να τα ακουμπησουμε με αλλο ιδιου χρωματος ωστε να μπορεσουμε να τα μετακινησουμε κουτακια που κολλανε που αν πεσουμε πανω τους φευγουν με δυσκολια(αυτα ειναι τα πιο ζορικα] κουτακια που μολις προχωραμε ενα βημα αλλαζουν χρωμα γενικα το παιχνιδι εχει απο ολα. Και αν δεν σας φτανει μονο αυτο καθε level εχει 3 συμβολα τα οποια αν θελουμε να παμε για το illumination[ειναι το απολυτο] εκει θα πεσει ατελειωτο καψιμο και σκεψη. Το παιχνιδι εχει ενα τρομερο soundtrack με διαφορων ειδων μουσικης απλα βαλτε ακουστικα και αφεθειτε ειναι τοσο zen και παραλληλα δυσκολο. Τα levels του βασικου παιχνιδιου ειναι 144 μεσα απο 9 chapters και μολις τα τελειωσουμε ολα ανοιγει το 10ο και πιο καμμενο chapter για μενα με ακομα 16 levels. Επειτα εχουμε ακομα 144 levels απο το blockwick 1 μεσα στο παιχνιδι αρκετα πιο ευκολο ομως με πιο απλα blocks. Εκανα σε ολα τα levels illuminate μετα απο κοντα 30 ωρες το καταχαρηκα περασα ομορφα η ικανοποιηση απιστευτη ειδικα σε καποια απο τα τελευταια chapters εφαγα και πανω απο μιση ωρα για να βρω τη λυση. Ισως το πιο αρτιο εξυπνο ομορφο με τρελο value puzzle παιχνιδι που εχω παιξει μεχρι σημερα. Μολις το τελειωσετε 100% θα νομιζετε οτι πηρατε 50 βαθμους IQ εννοειται δεν βλεπετε walkthrough δεν εχει νοημα και χαλαει ολη την ικανοποιηση να λυσετε μονοι σας το καθε level. 10/10

Παρακατω φωτογραφιες για καθε level σε state illumination 

https://postimg.cc/gallery/VMYM7y8

Και εδω ανεβασα ολα τα chapters και απο τα 304 levels με illuminate τα παντα για οποιον θελει να παρει μια ιδεα για τη δυσκολια του παιχνδιου

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 17
Δημοσ.
Στις 20/2/2022 στις 8:23 ΜΜ, Arkin είπε

Είσαι από τους πιο δραστήριους στο νήμα, τα πας για 100%( έστω μερικά) και παίζεις και σχετικά μεγάλα παιχνίδια. Τι ποσοστό ολοκλήρωσης σου δείχνει το στημ; Και τα υπόλοιπα σαιτ με επιτεύγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Είσαι από τους πιο δραστήριους στο νήμα, τα πας για 100%( έστω μερικά) και παίζεις και σχετικά μεγάλα παιχνίδια. Τι ποσοστό ολοκλήρωσης σου δείχνει το στημ; Και τα υπόλοιπα σαιτ με επιτεύγματα

Στο steam εχω 500 παιχνιδια τα τελευταια 2 χρονια αγοραζω ασυστολα ακομα και παιχνιδια που παλιοτερα τα ειχα τερματισει σπασμενα τα αγοραζω και δεν ξερω αν τα ξανα παιξω. Μεχρι στιγμης με βγαζει το παρακατω εχω αρκετα perfect παιχνιδια και στο uplay ομως. Επι εποχες PS3 ειχα φτασει 49 πλατινες αν θυμαμαι καλα. 

Screenshot-1.png

Τα τελευταια 3 χρονια απο οταν πηρα τον υπολογιστη εχω τελειωσει τα παρακατω και συνεχιζω δυνατα οσο μπορω. 

Spoiler

(01)Assassin’s Creed Origins 97% + Both DLCS 100%
(02)Need For Speed Payback 100% Missions
(03)Rise Of The Tomb Raider(100% Main Story And DLCS)
(04)Inside
(05)Brothers A Tale Of Two Sons
(06)Assassin’s Creed Sydicate(All DLCS)
(07)Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands 115%(+Fallen Ghosts)
(08)Far Cry 5(100%)
(09)Rime
(10)ABZU
(11)Unravel(100%)
(12)What Remains of Edith Finch
(13)Late Shift
(14)Crash Bandicoot 1(105%)
(15)Assasins Creed Unity(ALL DLCS)
(16)Assassin’s Creed Black Flag(100% + ALL DLCS)
(17)A Way Out
(18)Metro 2033 Redux
(19)Youropa[100%]
(20)Assassin’s Creed Rogue(100%)
(21)Planet Alpha
(22)Far Cry Primal(100%)
(23)Battlefield 1
(24)Unravel 2
(25)Shadow Of The Tomb Raider[100%+7 DLC 100%]
(26)Far Cry New Dawn[100%]
(27)CHUCHEL[100%]
(28)Mad Max[100% EXCEPT CHALLENGES 92%]
(29)Flower[100%]
(30)Botanicula
(31)Machinarium Definitive Version[100%]
(32)Samorost 3[100%]
(33)A Plague Tale Innocence[100%]
(34)Macrotis A Mothers Journey
(35)Rage 2[100%+Rise of the Ghosts+Terrormania]
(36)Figment
(37)Frostpunk
(38)Little Nightmares Secrets of The Maw[ALL DLCS][100%]
(39)Final Fantasy XV+[4DLCS]
(40)Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint[100%]
(41)Need For Speed Heat[100%]
(42)Hellblade - Senua's Sacrifice
(43)Deliver Us The Moon[100%]
(44)Assassin’s Creed Odyssey(100% + ALL DLCS)
(45)Bulletstorm Full Clip Edition
(46)Poly Bridge[100%]
(47)Shadow Warrior 2[100%]
(48)AER Memories of Old[100%]
(49)Kona
(50)TSIOQUE
(51)Watch Dogs[100%+Bad Blood]
(52)Rad Rodgers - Radical Edition
(53)Spec Ops The Line[100%]
(54)The Darkness II
(55)Far Cry 4[100% + ALL DLCS]
(56)Little Misfortune
(57)Deleveled[100%]
(58)Quell[100%]
(59)Nightmares from the Deep The Cursed Heart Special Collector’s Edition
(60)Hitman GO Definitive Edition[100%]
(61)Mafia Definitive Edition[100%]
(62)The Council[Complete Season]
(63)Days Gone[100%]
(64)Need For Speed Most Wanted[2012][ALL DLCS 100%]
(65)Immortals Fenyx Rising[Main Game 99%]+[A New God+Myths of the Eastern Realm][100%]
(66)Moons of Madness
(67)Close To The Sun[100%]
(68)11-11 Memories Retold[All Collectibles 100%]
(69)1954 Alcatraz
(70)Horizon Zero Dawn Complete Edition[100%]
(71)Carto
(72)SONG OF HORROR
(73)Battlefield Bad Company™ 2
(74)Superliminal[100%]
(75)The First Tree
(76)Guns, Gore & Cannoli
(77)Blockwick 2[100%]
(78)

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SNOWRUNNER (Hard mode)

maxresdefault.jpg

Είχα ξαναγράψει για το εν λόγο παιχνίδι παλιότερα εδώ στο νήμα.
Αγόρασα το Basic game από το Epic store όταν ήταν με έκτπωση και ολοκλήρωσα εκεί τις αποστολές στις 3 πρώτες περιοχές που περιέχονταν.
Τελικά, πριν λίγο καιρό το ξαναγόρασα για το Steam μαζί με τα DLC του Year 1 Pass προκειμένου να το συνεχίσω.

Όπως είχα γράψει και τότε, το παιχνίδι μόλις το μάθεις γίνεται λίγο βαρετό και επαναλαμβανόμενο, οδηγάς χωρίς αύριο ένα σωρό οχήματα, από scouts μέχρι ειδικά φορτηγά και μεταφέρεις υλικά από το ένα σημείο στο άλλο διασχίζωντας από δύσκολες μέχρι τρομερά δύσκολες περιοχές.
Βέβαια στους νέους χάρτες που προστέθηκαν στο Year 1, πλέον έχει διατεθεί και Year 2, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις είναι περισότερες και το terrain που διασχίζεις γίνεται μέχρι και εφιαλτικό ενώ έχουν προστεθεί και αποστολές με τις οποίες καλείσε να μεταφέρεις τα υλικά που απαιτούνται προκειμένου να χτιστεί το π.χ. γκαράζ των αυτοκινήτων σου πριν μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις, κλπ, κλπ.
Όλα αυτά όμως αντιμετωπίζωνται σχετικά εύκολα καθώς μόλις εντρυφήσεις στο basic game και μάθεις μερικά κόλπα μπορείς πλέον να βγάλεις πολλά χρήματα και έχεις ξεκλειδώσει ή μπορείς να αγοράσεις πολύ ποιό δυνατά φορτηγά, ενώ έχεις ήδη αναβαθμίσει τα αγαπημένα σου μέχρι τα μπούνια μετατρέπωντας τα σε monster trucks που δεν μασάνε πουθενά. :D
.

Παρόλα αυτά, το πραγματικό challenge του παιχνιδιού είναι στην επιλογή Hard Mode όπου ξεκινάς κανονικά από την αρχή και όλα εξακολουθούν να είναι ακριβώς το ίδιο απο πλευράς αποστολών και δυσκολίας αλλά με μια μικρή διαφορά.
Πλέον πρέπει να πληρώνεις για τα πάντα και το «24ωρο» του παιχνιδιού δεν μπορεί να γίνει skip, δηλαδή όταν πέσει η νύκτα δεν μπορείς να «προχωρήσεις» τον χρόνο γρήγορα μέχρι το ξημέρωμα, αναγκαστικά συνεχίζεις τις αποστολές μέσα στο μαύρο σκοτάδι.

Το παιχνίδι σου δίνει λίγα σχετικά χρήματα για αρχή και έχει ήδη ξεκλειδώσει για σένα το πρώτο γκαράζ αλλά πλέον τα πάντα κοστίζουν.
Πρέπει να πληρώνεις για τις βενζίνες σου, για τις επισκευές, για τις αναβαθμίσεις και για ότι άλλο αγοράζεις, ακόμα και για να φορτώνονται τα υλικά στα φορτηγά αυτόματα, διαφορετικά αναγκάζεσαι να κοτσάρεις γερανό (εννοείτε ότι τον αγοράζεις) και να κάνεις εσύ την φόρτωση χειροκίνητα.
Οτιδήποτε θες να πουλήσεις σου αποφέρει πίσω μόνο τα μισά χρήματα από όσο κοστίζει, τα trailers πλέον δεν επιστρέφονται ενώ τα fuel ή service trailers αγοράζωνται άδεια και πρέπει να πληρώσεις χωριστά για να τα ανεφοδιάσεις.
Με λίγα λόγια ΟΛΑ τα exploits του παιχνιδιού έχουν πάει περίπατο. :D
To ίδιο ισχύει, πλερώνεις δηλαδή και για το recovery στο γκαράζ σε περίπτωση που τα κάνεις σκ@τ@ ή ακόμα και για να μεταφέρεις ένα όχημα από το ένα γκαράζ σε άλλη περιοχή.

Αυτό σημαίνει ότι για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τους χάρτες στην πρώτη περιοχή, το Michigan, όπου τα λεφτά είναι λίγα και τα οχήματα είναι ακόμα factory default και πολύ αδύναμα,  πρέπει να παίξεις πολύ, μα πάρα πολύ, προσεκτικά και να σχεδιάσεις τις αποστολές με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο.
Το ίδιο ισχύει και για την Αλάσκα και μόνο αν καταφέρεις να φτάσεις μέχρι την μέση χωρίς σοβαρά λάθη θα μπορέσεις να πάρεις μία ανάσα και να μαζέψεις ένα σοβαρό κομπόδεμα που θα σε βοηθήσει μετά για την συνέχεια στο Taymyr.
Η μόνη «βοήθεια» που διαθέτεις είναι ότι οι αποστολές είναι ίδιες άρα θεωρητικά θυμάσαι σχετικά εύκολα τί απαιτείται κάθε φορά και δεν πας στα τυφλά.

Με πολύ κόπο και άπειρα καντήλια κατάφερα και ολοκλήρωσα της 3 πρώτες περιοχές, ότι δηλαδή περιλάμβανε το basic game στην επιλογή Hard mode αλλά με κούρασε.
Από ένα σημείο και μετά ήταν περισσότερο ψυχαναγκασμός να το ολοκληρώσω ενώ τελειώνοντας και το Taymyr έχεις πλέον στην διάθεση σου αρκετά χρήματα και κάμποσα δυνατά οχήματα για να πας παρακάτω στις περιοχές του Year 1 και 2 pass .

Θα το συνεχίσω μόλις μου έρθει πάλι η όρεξη ή αν με πιάσει ο μαζοχισμός μου. :D

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 7
Δημοσ.

Το έχω αγοράσει αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Έπαιζες με controller ή τιμονιέρα? Γενικά το έχω απορία αν τέτοιου είδους παιχνίδια παίζονται με τιμονιέρα. 

Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 4:38 ΜΜ, alfaeffe είπε

Το Beyond: Two souls μου φανηκε λιγο βαρετο

Το τελειωσα μολις και εχεις δικαιο

Ηταν βαρετο και γενικα δεν μου αρεσε. Καλουτσικο σεναριο αλλα μεχρι εκει. Οι gameplay μηχανισμοι που βαλανε εδω, meh..

Ελπιζω σε ενα πολυ δυνατο Detroit Become Human τωρα

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, firepc είπε

Το τελειωσα μολις και εχεις δικαιο

Ηταν βαρετο και γενικα δεν μου αρεσε. Καλουτσικο σεναριο αλλα μεχρι εκει. Οι gameplay μηχανισμοι που βαλανε εδω, meh..

Καλά, μπροστά στο Beyond: Two Souls (εμένα μου φάνηκε ένα απλά ΟΚ "παιχνίδι"/ιστορία, χωρίς να μου κάνει κλικ) το Detroit: Become Human είναι καμιά δεκαριά σκαλιά πάνω.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Το έχω αγοράσει αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Έπαιζες με controller ή τιμονιέρα? Γενικά το έχω απορία αν τέτοιου είδους παιχνίδια παίζονται με τιμονιέρα. 

Πληκτρολόγιο και ποντίκι. 😒

Θα πρότεινα καλύτερα να σχοληθεί κάποιος με controller διότι σε μόνιμη βάση θα πρέπει να έχει την κάμερα από έξω και ψηλά προκειμένου να βλέπει πού πάει.
Το ότι υπάρχει «κανονικός» δρόμος μπροστά σου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα σε αυτό το παιχνίδι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Tigio13 said:

Πρακτικά δεν παίζεται με τιμονιέρα διότι πρέπει να κοιτας γύρω γύρω με την κάμερα. Μόνο κοντρολερ λοιπόν.

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.
10 ώρες πριν, firepc είπε

Αν παιζεις πρωτη φορα το Detroit, να ξερεις σε ζηλευω!

(μακαρι να μπορουσα να το ξαναπαιξω για πρωτη φορα...)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/2/2022 στις 10:03 ΜΜ, dpolal είπε

SNOWRUNNER (Hard mode)

maxresdefault.jpg

Είχα ξαναγράψει για το εν λόγο παιχνίδι παλιότερα εδώ στο νήμα.
Αγόρασα το Basic game από το Epic store όταν ήταν με έκτπωση και ολοκλήρωσα εκεί τις αποστολές στις 3 πρώτες περιοχές που περιέχονταν.
Τελικά, πριν λίγο καιρό το ξαναγόρασα για το Steam μαζί με τα DLC του Year 1 Pass προκειμένου να το συνεχίσω.

Όπως είχα γράψει και τότε, το παιχνίδι μόλις το μάθεις γίνεται λίγο βαρετό και επαναλαμβανόμενο, οδηγάς χωρίς αύριο ένα σωρό οχήματα, από scouts μέχρι ειδικά φορτηγά και μεταφέρεις υλικά από το ένα σημείο στο άλλο διασχίζωντας από δύσκολες μέχρι τρομερά δύσκολες περιοχές.
Βέβαια στους νέους χάρτες που προστέθηκαν στο Year 1, πλέον έχει διατεθεί και Year 2, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις είναι περισότερες και το terrain που διασχίζεις γίνεται μέχρι και εφιαλτικό ενώ έχουν προστεθεί και αποστολές με τις οποίες καλείσε να μεταφέρεις τα υλικά που απαιτούνται προκειμένου να χτιστεί το π.χ. γκαράζ των αυτοκινήτων σου πριν μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις, κλπ, κλπ.
Όλα αυτά όμως αντιμετωπίζωνται σχετικά εύκολα καθώς μόλις εντρυφήσεις στο basic game και μάθεις μερικά κόλπα μπορείς πλέον να βγάλεις πολλά χρήματα και έχεις ξεκλειδώσει ή μπορείς να αγοράσεις πολύ ποιό δυνατά φορτηγά, ενώ έχεις ήδη αναβαθμίσει τα αγαπημένα σου μέχρι τα μπούνια μετατρέπωντας τα σε monster trucks που δεν μασάνε πουθενά. :D
.

Παρόλα αυτά, το πραγματικό challenge του παιχνιδιού είναι στην επιλογή Hard Mode όπου ξεκινάς κανονικά από την αρχή και όλα εξακολουθούν να είναι ακριβώς το ίδιο απο πλευράς αποστολών και δυσκολίας αλλά με μια μικρή διαφορά.
Πλέον πρέπει να πληρώνεις για τα πάντα και το «24ωρο» του παιχνιδιού δεν μπορεί να γίνει skip, δηλαδή όταν πέσει η νύκτα δεν μπορείς να «προχωρήσεις» τον χρόνο γρήγορα μέχρι το ξημέρωμα, αναγκαστικά συνεχίζεις τις αποστολές μέσα στο μαύρο σκοτάδι.

Το παιχνίδι σου δίνει λίγα σχετικά χρήματα για αρχή και έχει ήδη ξεκλειδώσει για σένα το πρώτο γκαράζ αλλά πλέον τα πάντα κοστίζουν.
Πρέπει να πληρώνεις για τις βενζίνες σου, για τις επισκευές, για τις αναβαθμίσεις και για ότι άλλο αγοράζεις, ακόμα και για να φορτώνονται τα υλικά στα φορτηγά αυτόματα, διαφορετικά αναγκάζεσαι να κοτσάρεις γερανό (εννοείτε ότι τον αγοράζεις) και να κάνεις εσύ την φόρτωση χειροκίνητα.
Οτιδήποτε θες να πουλήσεις σου αποφέρει πίσω μόνο τα μισά χρήματα από όσο κοστίζει, τα trailers πλέον δεν επιστρέφονται ενώ τα fuel ή service trailers αγοράζωνται άδεια και πρέπει να πληρώσεις χωριστά για να τα ανεφοδιάσεις.
Με λίγα λόγια ΟΛΑ τα exploits του παιχνιδιού έχουν πάει περίπατο. :D
To ίδιο ισχύει, πλερώνεις δηλαδή και για το recovery στο γκαράζ σε περίπτωση που τα κάνεις σκ@τ@ ή ακόμα και για να μεταφέρεις ένα όχημα από το ένα γκαράζ σε άλλη περιοχή.

Αυτό σημαίνει ότι για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις τους χάρτες στην πρώτη περιοχή, το Michigan, όπου τα λεφτά είναι λίγα και τα οχήματα είναι ακόμα factory default και πολύ αδύναμα,  πρέπει να παίξεις πολύ, μα πάρα πολύ, προσεκτικά και να σχεδιάσεις τις αποστολές με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο.
Το ίδιο ισχύει και για την Αλάσκα και μόνο αν καταφέρεις να φτάσεις μέχρι την μέση χωρίς σοβαρά λάθη θα μπορέσεις να πάρεις μία ανάσα και να μαζέψεις ένα σοβαρό κομπόδεμα που θα σε βοηθήσει μετά για την συνέχεια στο Taymyr.
Η μόνη «βοήθεια» που διαθέτεις είναι ότι οι αποστολές είναι ίδιες άρα θεωρητικά θυμάσαι σχετικά εύκολα τί απαιτείται κάθε φορά και δεν πας στα τυφλά.

Με πολύ κόπο και άπειρα καντήλια κατάφερα και ολοκλήρωσα της 3 πρώτες περιοχές, ότι δηλαδή περιλάμβανε το basic game στην επιλογή Hard mode αλλά με κούρασε.
Από ένα σημείο και μετά ήταν περισσότερο ψυχαναγκασμός να το ολοκληρώσω ενώ τελειώνοντας και το Taymyr έχεις πλέον στην διάθεση σου αρκετά χρήματα και κάμποσα δυνατά οχήματα για να πας παρακάτω στις περιοχές του Year 1 και 2 pass .

Θα το συνεχίσω μόλις μου έρθει πάλι η όρεξη ή αν με πιάσει ο μαζοχισμός μου. :D

Ασχολούμαι με το συγκεριμένο παιχνίδι απο το πρώτο κιόλας το Spintires. Αν το μάθεις, είναι πάρα πολυ ωραίο και για κάποιο ανεξήγητο λογο κολλάς μαζί του :) 

Εχοντας παίξει και τα τρία παιχνίδια, και μετά απο αρκετές ώρες ενασχόλησης με το τρίτο (snowrunner) τολμώ να πώ οτι γενικά με έχει απογοητεύσει. Το πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι ειναι στην δυσκολία του ως προς τους προκατόχους του. Υπάρχουν χάρτες βατοί και φυσιολογικά δύσκολοι με περίεργες διαδρομές, κλπ που όμως δεν επιβαρύνουν το νευρικό σου σύστημα και παίζονται ευχάριστα. 

Ομως σε μερικούς χάρτες, ειδικα τους επιπλέον μετά το βασικό παιχνίδι, τα πράγματα ξεφευγουν με δύσκολες σχεδόν ακατόρθωτες διαδρομές . Η Kola Peninsula περιοχή, με τους δυο χάρτες της, είναι παράδειγμα αυτού που αναφέρω. Προσωπικά την παράτησα, και προχώρησα στην επόμενη περιοχή. 

Εχει ενα ενδιαφέρον το σενάριο διότι δεν μεταφέρεις μόνο κορμούς , όπως στα προηγούμενα, αλλα και πάλι καταντάει κουραστικό ορισμένες φορές. 

Τελος υπενθυμίζω οτι υπάρχει και το http://www.mudrunnermods.com/  με πάρα πολλα mods, χαρτες, οχηματα ,τρειλερς κλπ... 

Με την προσθήκη αυτή το παιχνίδι γίνεται πραγματικά ατελείωτο. Νομίζω για ωραιες βόλτες στα μαγευτικά τοπία που έχει , συστήνεται ανεπιφύλακτα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Omno: Omno on Steam (steampowered.com)

Πολυ καλο puzzle - platformer με ευχαριστη ατμοσφαιρα και καποιο υποτυπωδες story. Διαρκεια 4-6 ωρες περιπου. Προτεινεται εαν χρειαζεστε ενα διαλειμμα απο τα first person shooters.

Επεξ/σία από umbrella co.
  • Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DiRT Rally

firt-rally-free-humble-bundle.jpg

https://store.steampowered.com/app/310560/DiRT_Rally

Ανετα ενα απο τα καλυτερα simulator/arcade ραλακια που εχουν βγει μεχρι σημερα απο τους μετρ στο ειδος Codemasters. Το παιχνιδι το ξεκινησα Αυγουστο του 2020 και επαιξα μια βδομαδα γιατι μου φανηκε πολυ δυσκολο ακομα και στην πιο χαμηλη κατηγορια championship εχανα στην αρχη αλλα καταφερα να περασω το open. Επειτα το αφησα στην ακρη και το ξανα επιασα πριν κανα μηνα. Καταλαβα οτι το παιχνιδι δεν θελει ο παιχτης να ειναι απλα γρηγορος αλλα πολυ περισσοτερο προσεκτικος. Ετσι σιγα σιγα καταφερα και περασα το ενα championship μετα το αλλο με τα αμαξια του 1980 και εφτασα αισιως στο πιο δυσκολο στο masters.

Καπου εδω εχοντας 4 μηχανικους να βοηθανε για τα upgrades αφησα το πρωταθλημα και ξεκινησα τα custom events ωστε να παιξω και με αμαξια τα οποια αξιζουν αρκετα σε χρηματα για αγορα αλλα και να νικησω ολους τους χρονους delta[ειναι οι μεσοι χρονοι ολων των παιχτων που εχουν παιξει σε καθε πιστα μεχρι σημερα]. Οι πιστες ειναι 80 απο 12 σε καθε μεγαλη χωρα απο τις 6 που υπαρχουν και 8 ακομα που ειναι σε στυλ hillclimb ανεβασμα σε λοφους με αμαξια ειδικης κατηγοριας. Δεν ηταν δυσκολο και μετα απο 10 περιπου ωρες και με αμαξια του 2010 καταφερα να τα περασω ολα. 

Στα των πιστων εχουμε Ελλαδα με τους πολυ στενους δρομους στα κατσαβραχα στα βουνα και το χαλικι Γερμανια με τις απειρες 180 μοιρων στροφες της Σουηδια με το χιονι 2 μετρα Φιλανδια με το καταπρασινο της και δρομους σε χωμα υψηλης ταχυτητας το Μονακο με τον παγο που δεν θα κρατηθει κανενα αμαξι και Ουαλια με τα τεραστια δαση της και τους περιεργους γεματο παγιδες δρομους της. 

Γενικα υπαρχει ποικιλομορφια αναμεσα στις 6 μεγαλες χωρες συν οτι εχουμε μερα νυχτα απογευμα μπορει να βρεχει να χιονιζει να εχει ομιχλη δεν εγινε repetitive λεπτο. Η καθε πιστα εχει σημεια παγιδες που θα τα μαθετε μετα απο αρκετες φορες που θα παιξετε την καθε μια. 

Το παιχνιδι εχει το καλυτερο learning curve που εχω δει σε racing παιχνιδι. Ξεκινησα τελειως αρχαριος τρακερνα συχνα γυρνουσε το αμαξι κτλ αλλα οσο επαιζα μεχρι το τελος περνουσα δυσκολα σημεια χωρις κανενα θεμα. Το παιχνιδι δεν θελει γκαζι θελει φρενο για μενα τουλαχιστον οσο μαθαινουμε ενα αμαξι η μια πιστα. Προς το τελος και στα πιο δυσκολα πρωταθληματα κυριως elite και πανω θελει γκαζι και το σταυρο σας σε καποια δυσκολα σημεια. 

Επαιξα αποκλειστικα με πληκτρολογιο και μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα την οδηγηση που μου προσφερε με το καθε terrain να θελει το δικο του τροπο οδηγησης. Αψογη ultrawide υποστηριξη εξαιρετικα τα γραφικα του αμαξιου ειδικα με βροχη ειναι real life. Τα υπολοιπα γραφικα δεν ειναι ασχημα αλλα ουτε αξια λογου υποστηριζουν ομως αψογα το παιχνιδι και καμια στιγμη δεν ειπα οτι κατι δειχνει ασχημο. 

Αν θελετε ενα δυσκολο racing παιχνιδι στο οποιο θα εχετε μια πολυ δυνατη εμπειρια της πραγματικης οδηγησης σε τετοια terrain εχετε υπομονη ειστε διατεθειμενοι να χασετε ειδικα στην αρχη να παιξετε με αρκετο φρενο και συγκρατηση τοτε το Dirt Rally θα σας ανταμειψει στο επακρο. 45 ωρες μεσα στο παιχνιδι και μπορω να πω οτι εγινε το αγαπημενο μου sim/arcade racing παιχνιδι που εχω παιξει ποτε μου. Για να κανετε upgrade ολα τα αμαξια θα χρειαστει τεραστιο grind μιλαμε για πανω απο 150 ωρες πιστευω ομως οτι εκει στις 45-50 το παιχνιδι εχει προσφερει στον παιχτη οτι ειχε να προσφερει ετσι ενιωσα εγω τουλαχιστον μολις νικησα ολες τα delta times και το elite πρωταθλημα. Μπραβο Codemasters για το μερακι να φτιαξεις ενα τοσο δυνατο γεματο ενταση ρεαλιστικο racing παιχνιδι που χρειαζεται το 500% συγκεντρωσης απο τον παιχτη η ικανοποιηση της νικης ομως ειναι στο 500% και αυτη. 9/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/gjw8vpG

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cyberpunk 2077

Storywise, έιναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, από ένα σημείο και έπειτα. Δεν μπορώ να πω και πολλά spoilerfree. 

Graphicswise, θέλεις δυνατό hardware για να το απολαύσεις. Οι διαφορές που κάνει το FSR Ultra Quality (προσθήκη μετά το 1.5 patch) είναι λίγο aliasing και 15-20 FPS πάνω. ΙΣΩΣ και να χάνεται λίγο το sharpness αλλά, δεν φαίνεται ιδιαίτερα. Δηλαδή αν είναι κάποιος στα 50 FPS Average, το FSR είναι σωτήριο. Σαν κι εμένα στα High Settings. Με πεσμένα settings έδειχνε χειρότερο από ότι με FSR Ultra Quality.

Gameplaywise, επαναλαμβάνεται αρκετά αλλά έχει αρκετές μεθόδους προσέγγισης για την κάθε αποστολή. Το πήγα κατά 80-85% stealthy και αποζημιώθηκα.

Έχει ορισμένους χαρακτήρες που θα θυμάστε.

Έφτασα 47 Level, 50 Street Cred, τερμάτισα μία μόνο φορά έως τώρα και είμαι στις 85 ώρες (θέλω να δω και κάναν δύο τερματισμούς ακόμη). Δεν τελείωσα όλα τα gigs και έμειναν μόλις 4 side jobs (όχι σημαντικά - beat the brat για όποιον τα έπαιξε). 

Συνολικά το παιχνίδι άξιζε τα μόλις 14€ που έδωσα. Για ~20€, αγοράστε άφοβα.

Έχει στρώσει σε μεγάλο βαθμό. Υπήρξαν 2-3 bugs στα οποία χρειάστηκα load game. Και μερικά visual bugs. Κατά τα άλλα, κανένα crash σε πολλές συνεχόμενες ώρες. :) 

Τέλος, πολλή η λεπτομέρεια σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, αυτά απαιτούν άπειρες εργατοώρες. ΑΠΕΙΡΕΣ όμως. Ακόμη και το πως εξελίσσονται κάποια side jobs, είναι φοβερό, σε κάνει να νιώθεις part της πόλης.

Spoiler

Cyberpunk2077_2022_03_05_19_44_30_983.jpg.2c16328d3dd3fb55f2abacd925f59255.jpgCyberpunk2077_2022_03_06_20_54_59_859.jpg.9324895a6d11d9e1fa2cf8061b117309.jpg

Ξέχασα να πω πως πήγα το Corpo Path, αλλά νομίζω ότι οι διαφορές είναι μόνο στην εισαγωγή (μιας και είχα δοκιμάσει παραπλεύρως παλιά το Nomad Path). Και σε κάποιους διαλόγους. 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...