Προς το περιεχόμενο

Τι τερμάτισα πρόσφατα και πώς μου φάνηκε

firepc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, Arkin είπε

Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint[100%]

breakpoint-poster-0.jpg

Μιας και ειχα ευχαριστηθει το Wildlands δεν θα μπορουσα να μην συνεχισω με το επομενο της σειρας Breakpoint. Το κοντερ εγραψε 110 ωρες. Το παιχνιδι μας παει 4 χρονια μετα τα γεγονοτα του Wildlands. Βρισκομαστε στο νησι Auroa καπου στον Ειρηνικο ωκεανο. Η φυση ακμαζει και ο διασημος Jace Skell εχει φτιαξει την δικη του Pandora σε αυτο το πανεμορφο μερος. Μιλαμε για drones καθε λογης που διευκολυνουν την καθημερινοτητα των τουριστων/κοσμου που βρισκεται εκει. Τι θα γινει ομως οταν το προγραμμα που ελεγχει τα παντα πεσει σε λαθος χερια? Εδω ερχομαστε εμεις ενας στρατιωτης ghost που ως μοναχος λυκος θα τα βαλει με τους παντες. Στη διαρκεια της ιστοριας μας θα σωσουμε επιστημονες που θα μας βοηθησουν να ριξουμε το συστημα και να βρουμε ποιος οφειλετε για ολο αυτο οπως και τον CEO Jace Skell. Οι απλοι ανθρωποι του νησιου θα φτιαξουν ενα καταφυγιο καθαρα για την επιβιωση τους και εκει θα ειναι η βαση μας. Θα ηθελα να συνεχισω στα του story αλλα δεν θελω να δωσω spoiler γενικα πιασατε το ολο νοημα[τεχνολογια-drones-φυση-ghosts]. Σαν ιστορια το παιχνιδι ειναι μια χαρα. Στα του gameplay στα καλα εχουμε τον πανεμορφο κοσμο του παιχνιδιου που αυτο θα σας κρατησει κυριως και το stealth κομματι που μπορειτε να προσεγγισετε οποια βαση θελετε με τον δικο σας τροπο. Το παιχνιδι δυστυχως γινεται γρηγορα επαναλαμβανόμενο με το ατελειωτο looting για να ανεβουμε σε εξοπλισμο και οπλα. Στην αρχη μπορω να πω οτι χαθηκα καπως με τις αναβαθμισεις τις κλασεις τις αποστολες και τα collectibles. Μετα τις 20 ωρες μπηκα καλα στο κλιμα και εφυγε νερακι. Οποιος παει για 100% να ξερει οτι θα βαρεθει σε σημεια. Αν κανετε ταυτοχρονα και κεντρικες αποστολες μαζι με side το παιχνιδι θα σας αφησει καλη εντυπωση. Στα των side missions εχουμε διαφορες αποστολες απο το να βρουμε καποια συστατικα για εναν ψαρα μεχρι να βρουμε ατομικη βομβα και να την αφοπλισουμε. Σε ολο το νησι υπαρχουν διασπαρτα μερη απο τον 19ο αιωνα με παλια σπιτια και αγαλματα κτλ οπως και βασεις απο τον ψυχρο πολεμο του 1947. Εκανα τα παντα στο παιχνιδι σε single player επιπεδο απο collectibles/side missions/looting και μπορει να μην ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι αλλα για οσους αρεσε το wildlands θα το απολαυσουν και αυτο. Τελος θα αναφερθω στα μοναδικα αληθοφανη γραφικα του που ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε παιχνιδι μεχρι σημερα οπως και το Terminator Event με τον Terminator να με κυνηγαει νιωθοντας σαν τον John Connor. 7.5/10

Βγηκαν 1830 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απολαυστε το

https://postimg.cc/gallery/xqvgswro/

Ετσι απο περιεργια, ποσα uplay coins πηρες που το εκανες 100% ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
13 ώρες πριν, dpolal είπε

Τζίζους... 😨

O @Arkin πρέπει να είναι φωτορεπόρτερ στην κανονική ζωή του ή έχει macro να βγάζει κάθε τόσο, δεν εξηγείται αλλιώς. :D:P 

1 ώρα πριν, firepc είπε

Ετσι απο περιεργια, ποσα uplay coins πηρες που το εκανες 100% ?

Ειχα και απο πριν απο το Origins που το τερματισα και αυτο 100% και εχω πανω απο 400. Δεν εχω ιδεα αν ειναι πολλα η λιγα. 

1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

O @Arkin πρέπει να είναι φωτορεπόρτερ στην κανονική ζωή του ή έχει macro να βγάζει κάθε τόσο, δεν εξηγείται αλλιώς. :D:P 

Εχω το screen στο κουμπι στο ποντικι στο DPI το εχω αλλαξει μεσω του προγραμματος και ειναι υποθεση ουτε δευτερολεπτου. Γενικα μου αρεσει να κραταω φωτογραφιες απο οτι εχω παιξει ανεβασμα στο cloud και τις εχω μονιμα τακτοποιημενες οπως πρεπει. dpolal δες πιο πισω στο FF XV μισες ωρες απο το Breakpoint και εβγαλα 2110. 

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ειχα και απο πριν απο το Origins που το τερματισα και αυτο 100% και εχω πανω απο 400. Δεν εχω ιδεα αν ειναι πολλα η λιγα. 

με 100 coins μπορεις να παιρνεις το επομενο game 20% με εκπτωση. Συμφερει, ειδικα αν παρεις καμια συλλεκτικη, εκει γλυτωνεις πολλα.

Τσπ, εμενα εχει θεμα και δεν μου εχει βαλει απο τις τελευταιες αγορες που εκανα. Το εχει κανεις αλλος αυτο?

• Like 1

20 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχω το screen στο κουμπι στο ποντικι στο DPI το εχω αλλαξει μεσω του προγραμματος και ειναι υποθεση ουτε δευτερολεπτου. Γενικα μου αρεσει να κραταω φωτογραφιες απο οτι εχω παιξει ανεβασμα στο cloud και τις εχω μονιμα τακτοποιημενες οπως πρεπει. dpolal δες πιο πισω στο FF XV μισες ωρες απο το Breakpoint και εβγαλα 2110. 

Δεν υπάρχει θέμα, απλά το αναφέρουμε λόγο του μεγάλου αριθμού. :)

Το να βγάζεις και ανεβάζεις εσύ όσες φωτό θες είναι δικαίωμα σου αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να το streamάριζες και να τα ανέβαζες στο yt ή στο twitch;
Ποιός θα κάτσει να δεί 1000 τόσες φωτογραφίες από ένα παιχνίδι ;;

• Like 1

3 ώρες πριν, dpolal είπε

Δεν υπάρχει θέμα, απλά το αναφέρουμε λόγο του μεγάλου αριθμού. :)

Το να βγάζεις και ανεβάζεις εσύ όσες φωτό θες είναι δικαίωμα σου αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να το streamάριζες και να τα ανέβαζες στο yt ή στο twitch;
Ποιός θα κάτσει να δεί 1000 τόσες φωτογραφίες από ένα παιχνίδι ;;

Τελευταια ανεβαζω και κανενα βιντεακι μεσω του relive στο youtube απο gameplay. Τις φωτογραφιες τις βγαζω κυριως για μενα και επειτα για οποιον θελει να παρει μια ιδεα για τα γραφικα κτλ. Στο youtube τρωνε τρελη συμπιεση τα βιντεο στις φωτογραφιες αποτυπωνεται 100% αυτο που παιζω και εγω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα μεσω youtube απο τους unboxholics το "the suicide of rachel foster" προχθες. 

Spoiler

Walking simulator και storytelling το παιχνιδι, αλλα ειχε ενδιαφερον και σε κρατουσε σε αγωνια, παρολο που επι της ουσιας δεν εκανες τιποτα ιδιαιτερο.

Δεν περιμενα πως ενα τετοιο παιχνιδι θα με "κραταγε". Βεβαια ξαναλεω, δεν το επαιξα, αλλα λογικα παιζοντας το, θα εχει και ενα ενδιαφερον παραπανω.

Επεξ/σία από Brazhlias

4 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Ειδα μεσω youtube απο τους unboxholics το "the suicide of rachel foster" προχθες. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Walking simulator και storytelling το παιχνιδι, αλλα ειχε ενδιαφερον και σε κρατουσε σε αγωνια, παρολο που επι της ουσιας δεν εκανες τιποτα ιδιαιτερο.

Δεν περιμενα πως ενα τετοιο παιχνιδι θα με "κραταγε". Βεβαια ξαναλεω, δεν το επαιξα, αλλα λογικα παιζοντας το, θα εχει και ενα ενδιαφερον παραπανω.

Το «θέμα» είναι όμως πως αν το δείς έτσι και καταλάβεις το plot μετά χάνει πολύ σε εμπειρία.

• Like 1

45 λεπτά πριν, dpolal είπε

Το «θέμα» είναι όμως πως αν το δείς έτσι και καταλάβεις το plot μετά χάνει πολύ σε εμπειρία.

Ναι δεν διαφωνω καθολου. Απλα αφου δεν ειχα σκοπο να το παιξω, λεω κατσε να το δω μεχρι να με παρει ο υπνος και τελικα εξεπλαγην θετικα

6 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Είναι σαν να βλέπεις μια κοπέλα σε άλλον και άλλον να την <<παίζεις εσύ>> Image result for if you know what i mean

header.jpg?t=1567740791

Celeste. Αν και έχει αναφερθεί ξανα εδώ, ήταν πριν 2 χρόνια, οπότε είπα να το γράψω σε περίπτωση που και άλλοι το έχουν παραβλέψει. Ένα παιχνίδι που σε αφήνει με την απορία γιατί δεν υπάρχουν άλλα τέτοια παιχνίδια. Το είχα πάρει σε κάποιο Epic Store givaway αλλά δεν είχα ιδέα τι είναι, και αφού το πέτυχα να το αναφέρουν 2-3 φορές σε κάποια websites, είπα να το δοκιμάσω. Το στορυ δεν είναι και κάτι τρελό αλλα αρκετό για να σε κρατήσει σε ενδιαφέρον, το gameplay, τα animations, το soundtrack, το πόσο σε πεισμώνει να περάσεις το κάθε level, δεν ξέρω αν περιγράφεται με λέξεις. Φυσικά χρειάζεται Game pad για να το ευχαριστηθεί κάποιος.

10/10 απο μένα και δυστυχώς κράτησε λιγότερο απο όσο ήθελα.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Need For Speed Heat[100%]

need-for-speed-heat-gameplay-customizati

https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed-heat

Ειχα χρονια να ευχαριστηθω τοσο πολυ ενα NFS παιχνιδι. Καθαρη αδρεναλινη με πολυ μα παρα πολυ φτιαξιμο στα αμαξια και μια Palm City πιο ομορφη και βροχερη απο  ποτε. Συνδυαζει Underground μαζι με Most Wanted και το κανει παρα πολυ καλα. Τη μερα η Palm City ειναι μια συνηθισμενη πολη με την πανεμορφη θαλασσα της και τα καταπρασινα δαση της. Το βραδυ μεταμορφώνεται σε underground στυλ οι αστυνομιες κοβουν βολτες και ψαχνουν για supercars που κανουν παρανομους αγωνες. Αυτος ο ομορφος κοσμος ειναι γεματος απο αγωνες καθε λογης(circuit/drift/sprint) οπως και παρα πολλα collectibles τα οποια οταν τα συλλεξουμε θα μας δωσουν απο ενα ωραιο βραβειο. Μεταξυ των διαφορων δραστηριοτητων εχουμε speedtraps/drift zones/long jumps τα οποια για τα 3 αστερακια θα τεσταρουν και τον πιο καλο οδηγο. Η ιστορια μας εχει να κανει με διεφθαρμενους αστυνομικους και εμεις με τη βοηθεια 2 αδερφιων θα τους ξεσκεπασουμε. Μικρο story αλλα ηταν οσο επρεπε για τα δεδομενα του παιχνιδιου και μου αρεσε το ολο underground κλιμα. Το παιχνιδι ειναι arcade και δεν το κρυβει και ειναι κατι που προτιμω απο αυτα με πιο simulator οδηγηση. Τα αυτοκινητα μπορειτε να τα φτιαξετε οπως θελετε στην κυριολεξια απο το να βαλετε neon μεχρι αλλαγη στα λαστιχα για drift/offroad/onroad/drag κτλ θα βρειτε τα παντα. Στα των γραφικων ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε racing παιχνιδι ειδικα το βραδυ ο φωτισμος δημιουργει μια πανεμορφη ατμοσφαιρα που θα απολαμβανουμε να περιπλανιομαστε και να κανουμε τα activities και τους αγωνες. Η βροχη παιζει τεραστιο ρολο στα των γραφικων μιας και κυριολεκτικα βρεχει τα 2/3 του παιχνιδιου στις κοντα 60 ωρες που κραταει το παιχνιδι. Οι αντανακλασεις στο δρομο οπως και ο φωτισμος στα φωτα/ηλιο απο την βροχη προσδιδουν στο παιχνιδι μια πολυ ρεαλιστικη ατμοσφαιρα. Το soundtrack μου θυμισε εντονα το underground 2 ειναι σε ενα αρκετα pop/trance/house επιπεδο και μαζι με ακουστικα θα σας βαλει στο κλιμα αμεσα προσωπικα το αγαπησα. Το performance παρα πολυ καλο με υψηλα FPS θα το ευχαριστηθειτε  με ολα τα συστηματα. Εκανα τα παντα στο παιχνιδι απο τον καθε αγωνα μεχρι το τελευταιο collectibles. Το Koenigsegg Regera ειναι το πιο γρηγορο αμαξι στο παιχνιδι και θα βοηθησει πολυ στα Heat Races Level 5 οπως και σε καποια speedtraps για τα 3 αστερακια. Μπραβο στην Ghost Games το Payback μπορει να μην μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις αλλα στο HEAT εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν. 8.8/10

Βγηκαν 861 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι απολαυστε το

https://postimg.cc/gallery/wt69xtb8/
Επεξ/σία από Arkin
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hellblade - Senua's Sacrifice

Ενα απο τα σπουδαιοτερα παιχνιδια/εργα τεχνης της τελευταιας δεκαετιας. Ενα οδυνηρο ταξιδι στα πιο σκοτεινα μονοπατια ενος διαταραγμενου μυαλου. Το ταξιδι μας ξεκινα με την πρωταγωνιστρια μας Senua φτανοντας εξω απο το Helheim(Hel). Ενα μερος βγαλμενο απο τη Νορβηγική μυθολογια. Η αποστολη της να σωσει την ψυχη του αγαπημενου της Dillion ο οποιος σφαγιαστηκε απο τους Northmen, απο την Θεα Hela που την κραταει. Η Senua πασχει απο ψυχωτικα επεισοδια πιστευοντας οτι ειναι καταραμενη ακουει συνεχως φωνες αλλοτε ελπιδοφορες που την βοηθανε και αλλοτε φωνες που την αποπροσανατολιζουν και τις θυμιζουν οτι αυτη φταιει για οτι κακο εχει συμβει στην μητερα της στον Dillion και στους ανθρωπους του χωριου της, οπως και την φωνη που εχει ριζωσει στο σκοταδι του μυαλου της και ειναι ο κυριος ψυχολογικος αντιπαλος. Δεν θελω να γραψω αλλα για την ιστορια αλλα θα πω να αφεθειτε αφηστε την να σας απορροφήσει στον κοσμο της ειναι ενα πολυ "βαρυ" παιχνιδι με πολλα ψυχολογικα παιχνιδια και με πολλα νοηματα για την πραγματικη ζωη. Πανω στην βαρια ατμοσφαιρα του παιχνιδιου να πω οτι οι developers ειχαν την ιδεα στην αρχη να μας αναφερουν οτι αν χασουμε πολλες φορες στη διαρκεια του παιχνιδιου το save μας θα διαγραφει και θα πρεπει να ξεκινησουμε απο την αρχη. Ετσι πορευτικα προσεχοντας παρα πολυ και χανοντας 4 φορες μεχρι το τελος

Spoiler

για να καταλαβω οτι ηταν ακομη ενα κολπο των developers για να κανουν την εμπειρια του παικτη ακομα πιο ψυχοφθορα με φοβερο αγχος αντιστοιχο με αυτο της πρωταγωνιστριας

. Κατα καποιο τροπο προσπαθησαν να μας βαλουν μεσα στην τρελα της πρωταγωνιστριας και το καταφεραν. Το gameplay αποτελειται απο αρκετα εξυπνα puzzles που χρειαζεται παρατηρητικότητα τα λεγομενα Runes και απο τις μαχες με διαφορων λογης Northmen οι οποιες αν και παρομοιες μεταξυ τους ο καθε αντιπαλος θελει τον δικο του τροπο για να πεσει. Μεταξυ αυτων θα νικησουμε και καποια bosses του θεου της φωτιας και του θεου της ψευδαίσθησης οπως και τον τεραστιο χοιρο Garm που φυλαει τις πυλες του Helheim. Οι μαχες θελουν υπομονη και προσοχη. Σε διαφορα σημεια θα βρουμε τα Lorestones. Μεσα απο αυτα με εκφωνητη των Druth(σκλαβος των Northmen) θα μαθουμε πολλα στοιχεια για τους Northmen οπως και για τους θεους που δημιουργησαν αυτους τους κοσμους. Βρηκα 38 απο τα 44 και για οποιον τα βρει ολα ξεκλειδωνετε ενα μυστικο 2λεπτο τελος με τον Druth το οποιο ειδα μετα το τελειωμα του παιχνιδιου στο youtube. Στα των γραφικων εχουμε να κανουμε με ισως την πιο αληθοφανη εκφραστικοτητα στο προσωπο της Senua οπως και καποια υπεροχα τοπια του ουρανου και της θαλασσας μεσα σε ολη αυτη τη μαυρη ατμοσφαιρα του παιχνιδιου. Προσοχη το παιχνιδι δεν ειναι για ολους. Εχει σκληρες σκηνες και το ολο ψυχολογικο κομματι μπορει να ειναι too much για καποιους. Δεν ειναι ενα χαρουμενο παιχνιδι δεν ειναι ενα διασκεδαστικο παιχνιδι ειναι ενα μικρο εργο τεχνης που προσφερει μια ανεπαναληπτη εμπειρια σε οποιον το παιξει. Επιβάλλονται ακουστικα για την απολυτη εμπειρια και το immersion μεσα απο την τρελα της Senua και μην ξεχασω Ragnarok is coming. 9.8/10

Εβγαλα 652 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι προσοχη μερικες περιεχουν spoilers

https://postimg.cc/gallery/27p0d3pj8/
Επεξ/σία από Arkin
  • Like 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks για το review αλλά αν μπορείς βάλε spoiler στο σημείο που πρέπει, δεν το έχω παίξει ακόμα ενώ το έχω, και μόλις μου το spoilarises 😛

Επεξ/σία από Luciddream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...