Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RAGE 2[TerrorMania DLC]

maxresdefault.jpg

Το δευτερο DLC του Rage 2 μας μεταφερει σε εναν παραλληλο κοσμο στον οποιο επικρατουν σκελετοι καθε λογης με ροπαλα ασπιδες σπαθια οπλα μπαζουκα μαζι με τους giants σκελετους σαν mini bosses. Στη διαρκεια θα παρουμε και ενα νεο οπλο-σπαθι στα προτυπα του DLC. Η ατμοσφαιρα θυμιζει halloween και η Bethesda το εβγαλε ακριβως πανω στην γιορτη. Θα προτεινα να το παιξετε μονο εφοσον εχετε τερματισει το βασικο παιχνιδι μαζι με το Rise of the ghosts και εχετε τον παικτη στο φουλ. Προσφερει ενα challenge αν και οχι τοσο δυσκολο οσο θα περιμενε κανεις. Γρηγορο gameplay pure fun πιστολιδι σε ενα 90λεπτο DLC. Ελπιζω στο επομενο DLC να δωσουν και λιγη βαση στην ιστορια. 7/10

Βγηκαν 89 φωτογραφιες στο παρον DLC να παρετε μια ιδεα

https://postimg.cc/gallery/1b2hf0pyc/

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, umbrella co. είπε

Mad max: https://store.steampowered.com/app/234140/Mad_Max/

Open world παιχνιδι με θεμα την ομωνυμη ταινια. Απο story δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και το gameplay ειναι αρκετα repetitive, ομως για καποιο λογο συνεχιζα να το παιζω ως το τελος χωρις να με κουρασει.

Εαν σας αρεσε η ταινια ριξτε του μια ματια, ειναι προσεγμενο παιχνιδι και εχει μακροσκελες campaign (εγω προσωπικα το επαιζα για 1-2 εβδομαδες απο 5-6 ωρες την ημερα και παλι δεν το τερματισα 100% γιατι εχει πολλα side missions).

Φανταστικό game και τολμώ να πω ότι είχε το ύφος της ταινίας και ακόμα καλύτερo από την ταινία σε πολλά σημεία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/12/2019 στις 12:20 ΠΜ, tsoukalasKaminia είπε

Φανταστικό game και τολμώ να πω ότι είχε το ύφος της ταινίας και ακόμα καλύτερo από την ταινία σε πολλά σημεία.

Ήταν όμως πολύ επαναλαμβανόμενο

Εμένα με κούρασε αρκετά από ένα σημείο κι έπειτα. Επίσης πλην των οχημάτων οι μάχες σώμα με σώμα ήταν πολύ χειρότερες από οτιδήποτε άλλο έχει βγάλει η wb

• Moderators
Δημοσ.
Στις 26/12/2019 στις 1:20 ΜΜ, logistoulis είπε

Ήταν όμως πολύ επαναλαμβανόμενο

Εμένα με κούρασε αρκετά από ένα σημείο κι έπειτα. Επίσης πλην των οχημάτων οι μάχες σώμα με σώμα ήταν πολύ χειρότερες από οτιδήποτε άλλο έχει βγάλει η wb

Ισχύει για την επανάληψη, αλλά για μένα η μάχη σώμα με σώμα ήταν όσο "raw" χρειαζόταν. Ο Max δεν είναι ούτε ninja, ούτε υπεράνθρωπος.

Πάντως αν και έβαλε τουλάχιστον ένα στοιχείο, δεν είναι βασισμένο στο Fury Road, αλλά γενικά στο Mad Max "lore".

• Like 1
Δημοσ.

Journey (2012)

Afbeeldingsresultaat voor journey game

Συμπαθητικο, ομορφο, χαριτωμενο αλλα μεχρι εκει. Ελαχιστο gameplay, δεν εχει πολλα πραγματα να κανεις, γενικα σε αφηνει μονο σου να βρεις και να καταλαβεις τι και πως.

Αν το συγκρινεις με αλλα indies οπως LN, RiME, Inside κλπ, τοτε το journey ερχεται στη τελευταια θεση.

Ειναι μια ωραια πινελιά στο gaming οπότε το προτεινω.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

spacer.png

Middle Earth: Shadow of War

Απλά καταπληκτικό.-
Στα χνάρια του πρώτου παιχνιδιού (shadow of mordor) με την ιστορία να συνεχίζεται και τον διπλό χαρακτήρα του Talion με τον Gelebrimbor να προσπαθούν να υποτάξουν τον άρχοντα του σκότους.
Καταπληκτικά γραφικά σε έναν κόσμο βγαλμένο απο τα βιβλία του Tolkien, υπέροχο story, ωραίος χειρισμός, πολλά upgrades, αρκετή διάρκεια με δυνατότητα  επέκτασης του gaming time μέσω των online pvp μαχών.
Παρότι η κίνηση (ακροβατικές κινήσεις και parkour) και τα quest (τράβα σκότωσε αυτόν, σύρε βρες το τάδε αντικείμενο) μοιάζουν με την διάρθρωση των Assassin Creed, δεν το βαρέθηκα στο μισάωρο όπως μου συμβαίνει με τα AC, και με απορροφούσε όλο και περισσότερο όσο εξελισσόταν η πλοκή.

Έχει μπεί κατευθείαν στα favorites και πρώτο στη λίστα των παιχνιδιών που θα ξαναέπαιζα.

Η βαθμολογία μου:
Γραφικά: 10/10
Ήχος: 10/10
Χειρισμός: 10/10
Story: 10/10
Replayability 10/10
Συνολικά: 10/10

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Evil Within

apps.27971.63898271062114554.1608e264-a500-416f-b390-5dac1c1b8a0b.jpg.daa6a8007cc8c5e1ba937c1b41efab01.jpg

Πέρασα πάρα πολύ καλά με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το story και το gameplay είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο για τα γούστα μου. Τα bosses ιδιαίτερα τρομακτικά και με ποικιλία όσον αφορά την προσέγγιση τους. Είναι αναπόφευκτο να συγκρίνω το συγκεκριμένο παιχνίδι με το Resident Evil(πχ 2 remake και 7) μιας και τα δύο είναι ανταγωνιστές και τα έχω πρόσφατα στο μυαλό μου. Αυτό που δεν έκανε γενικώς το Evil Within ήταν να με τρομάξει. Θεωρώ ότι τα RE έχουν άλλη ατμόσφαιρα και είναι αρκετά πιο ρεαλιστικά. Εκεί που λάμπει όμως το Evil Within είναι στο gameplay. Ο τρόπος αναβάθμισης του χαρακτήρα ήταν πετυχημένος όπως επίσης και η ποικιλία των όπλων. Πχ τα bolts είναι καλή προσθήκη και προσέγγιση μάχης. Τα bosses, όπως είπα παραπάνω. θεωρώ ότι είναι περισσότερο καλοστημένα από τα RE-τα οποία τα βρήκα λίγο μονότονα σε κάποιο βαθμό- και πιο "όμορφα". Πάντως έχουν αρκετές ομοιότητες σαν παιχνίδια. 

Για όποιον δεν το έχει παίξει και του αρέσει το συγκεκριμένο είδος, προτείνω να το δοκιμάσει, είναι καλή εμπειρία.

Cheers and keep playing!

Επεξ/σία από antbyron
  • Like 6
Δημοσ.
4 ώρες πριν, antbyron είπε

The Evil Within

apps.27971.63898271062114554.1608e264-a500-416f-b390-5dac1c1b8a0b.jpg.daa6a8007cc8c5e1ba937c1b41efab01.jpg

Πέρασα πάρα πολύ καλά με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το story και το gameplay είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο για τα γούστα μου. Τα bosses ιδιαίτερα τρομακτικά και με ποικιλία όσον αφορά την προσέγγιση τους. Είναι αναπόφευκτο να συγκρίνω το συγκεκριμένο παιχνίδι με το Resident Evil(πχ 2 remake και 7) μιας και τα δύο είναι ανταγωνιστές και τα έχω πρόσφατα στο μυαλό μου. Αυτό που δεν έκανε γενικώς το Evil Within ήταν να με τρομάξει. Θεωρώ ότι τα RE έχουν άλλη ατμόσφαιρα και είναι αρκετά πιο ρεαλιστικά. Εκεί που λάμπει όμως το Evil Within είναι στο gameplay. Ο τρόπος αναβάθμισης του χαρακτήρα ήταν πετυχημένος όπως επίσης και η ποικιλία των όπλων. Πχ τα bolts είναι καλή προσθήκη και προσέγγιση μάχης. Τα bosses, όπως είπα παραπάνω. θεωρώ ότι είναι περισσότερο καλοστημένα από τα RE-τα οποία τα βρήκα λίγο μονότονα σε κάποιο βαθμό- και πιο "όμορφα". Πάντως έχουν αρκετές ομοιότητες σαν παιχνίδια. 

Για όποιον δεν το έχει παίξει και του αρέσει το συγκεκριμένο είδος, προτείνω να το δοκιμάσει, είναι καλή εμπειρία.

Cheers and keep playing!

ασε το ειχα δοκιμασει πιο μικρος ,στην αρχη που σε πιανει ο αλλος  εφυγε uninstall ,το λεγομενο ποιο γρηγορο uninstall στην αγρια δυση.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jerry banana είπε

ασε το ειχα δοκιμασει πιο μικρος ,στην αρχη που σε πιανει ο αλλος  εφυγε uninstall ,το λεγομενο ποιο γρηγορο uninstall στην αγρια δυση.

το καλυτερο παιχνιδι εκανες uninstall να το ξερεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, firepc είπε

το καλυτερο παιχνιδι εκανες uninstall να το ξερεις

ρε φιλε μου δημιουργησε το συναισθημα οτι  ειμαι μονος και ειδικα με τετοιους εχθρους δεν την παλευω.Γενικα ομως horror δεν παιζω.Ξερω οτι δεν ειναι καθαροαιμο αλλα τη μοναξια που σου δημιουργει σε συνδιασμο με το φοβο δεν την παλευω.Οντως  ομως εφυγε uninstall απο αυτη τη στιγμη που λεω.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jerry banana είπε

ρε φιλε μου δημιουργησε το συναισθημα οτι  ειμαι μονος και ειδικα με τετοιους εχθρους δεν την παλευω.Γενικα ομως horror δεν παιζω.Ξερω οτι δεν ειναι καθαροαιμο αλλα τη μοναξια που σου δημιουργει σε συνδιασμο με το φοβο δεν την παλευω.Οντως  ομως εφυγε uninstall απο αυτη τη στιγμη που λεω.

Μετα το 3ο chapter το πας νερακι

τραστ μι

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Black Mesa

Αφού βγήκε και η συνέχεια με τον πλανήτη Xen το ξαναέβαλα. (Είχα τερματίσει το πρώτο μέρος πέρσι)

Έγινε πολύ καλή δουλειά,  πολύ μεγαλύτερο και διαφορετικό από το πρωτότυπο και ως ένα σημείο λίγο κουραστικό.

Παρολαυτά αξίζει με τα χίλια,  ένα remake αντάξιο ενός από τα καλύτερα pc games ever.

header.jpg

• Like 1
Δημοσ.

spacer.png

Rise of the Tomb Raider

Έχοντας παίξει το tomb raider του 2013, το οποίο μου άρεσε αρκετά, εφτασε η ώρα να παίξω και το επόμενο της σειράς.
Ομοίως ωραίο και το rise, με πολύ ωραία γραφικά, όμορφα τοπία, ομαλή κίνηση, εύκολο χειρισμό και καλό ήχο. Για άλλη μια φορά η κακομοίρα η Lara βρίσκεται σε ένα περίεργο, απομονομένο τόπο όπου ψάχνει ένα μαγικό αντικείμενο ενώ κάποιοι κηνυγάνε να την σκοτώσουν. Έτσι θα τρέξει, θα κρυφτεί, θα πέσει, θα ξανασηκωθεί, θα αποφύγει παγίδες, θα την πυροβολήσουν, θα επιβιώσει και πάμε πάλι απο την αρχή!
Η ιστορία είναι μια εύπεπτη αμερικανιά και γενικά είναι ένα παιχνίδι που παίζεται ευχάριστα. Έχει ωραία cutscenes και υπάρχουν αρκετά side quest, secondary missions και μυστικά που προσθέτουν στην διάρκεια του παιχνιδιού. Προσφέρεται ένας μικρός αριθμός αναβαθμίσεων σε όπλα και εξοπλισμό ενώ οι μάχες είναι σχετικά εύκολες.
Η γενική εμπειρία ήταν θετική και αυτό με κάνει να θέλω να παίξω σύντομα και το επόμενο της σειράς, το shadow of the tomb raider.

Η βαθμολογία μου:
Ήχος: 9/10
Χειρισμός: 9/10
Story: 8/10
Replayability:9/10
Συνολικά: 9/10

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, e-tic είπε

spacer.png

Rise of the Tomb Raider

Έχοντας παίξει το tomb raider του 2013, το οποίο μου άρεσε αρκετά, εφτασε η ώρα να παίξω και το επόμενο της σειράς.
Ομοίως ωραίο και το rise, με πολύ ωραία γραφικά, όμορφα τοπία, ομαλή κίνηση, εύκολο χειρισμό και καλό ήχο. Για άλλη μια φορά η κακομοίρα η Lara βρίσκεται σε ένα περίεργο, απομονομένο τόπο όπου ψάχνει ένα μαγικό αντικείμενο ενώ κάποιοι κηνυγάνε να την σκοτώσουν. Έτσι θα τρέξει, θα κρυφτεί, θα πέσει, θα ξανασηκωθεί, θα αποφύγει παγίδες, θα την πυροβολήσουν, θα επιβιώσει και πάμε πάλι απο την αρχή!
Η ιστορία είναι μια εύπεπτη αμερικανιά και γενικά είναι ένα παιχνίδι που παίζεται ευχάριστα. Έχει ωραία cutscenes και υπάρχουν αρκετά side quest, secondary missions και μυστικά που προσθέτουν στην διάρκεια του παιχνιδιού. Προσφέρεται ένας μικρός αριθμός αναβαθμίσεων σε όπλα και εξοπλισμό ενώ οι μάχες είναι σχετικά εύκολες.
Η γενική εμπειρία ήταν θετική και αυτό με κάνει να θέλω να παίξω σύντομα και το επόμενο της σειράς, το shadow of the tomb raider.

Η βαθμολογία μου:
Ήχος: 9/10
Χειρισμός: 9/10
Story: 8/10
Replayability:9/10
Συνολικά: 9/10

Εξαιρετικο παιχνιδι στο συνολο του και με το καλο να παιξεις και το shadow. Στο shadow εβαλαν αρκετα περισσοτερους γριφους και σκαρφαλωμα απο οτι το rise το οποιο ηταν περισσοτερο action αλλα ειχαν γινει παραπονα για αυτο και προσθεσαν παραπανω puzzles. Θα το απολαυσεις και αυτο. Απο τις πιο τιμιες τριλογιες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...