Arkin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Marvel's Spider-Man Miles Morales[100%] https://store.steampowered.com/app/1817190/Marvels_SpiderMan_Miles_Morales Μιας και πλησιαζει το release του Spider-Man 2 στον υπολογιστη επιασα τις τελευταιες μερες το Morales και μπορω να πω οτι το απολαυσα το βρηκα στο εξαιρετικο επιπεδο του πρωτου ειδικα η κεντρικη ιστορια αλλα και το swing και οι μαχες ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο. Η Insomniac Games ξερει πως να φτιαχνει παιχνιδια και διαχρονικα μας δινει μεγαλες συγκινησεις οχι μονο σαν ιστοριες αλλα και σαν συνολο στην παραγωγη των παιχνιδιων. Τον Miles Morales τον γνωρισαμε στο πρωτο παιχνιδι πολυ αγαπητος ως Spider-Man και επρεπε να υπαρχει μαζι με τον Peter Parker σε ενα τοσο εγκληματικο κοσμο για την προστασια των πολιτων. Ως μικροτερος σε ηλικια το παιχνιδι βγαζει μια πιο teen διασκεδαση χωρις να ειναι αρνητικο το αντιθετο θα ελεγα γινεται ακομα πιο fun αλλα δεν λειπουν και τα σκοτεινα σημεια που ειναι αναγκαια ωστε να δωσουν την αναλογη βαρυτητα στην ιστορια. Θα γνωρισουμε πολυ πολυ καλυτερα τον Morales και την οικογενεια του και μαζι θα κανουμε ενα ταξιδι δυσκολο μυστηριο αλλα και αποκαλυπτικο. Το gameplay του ειναι στο ιδιο μηκος με το πρωτο το swing το βρηκα πιο απολαυστικο με πολλα κολπακια στις μαχες εχουμε τις νεες κινησεις με τον ηλεκτρισμο που ειναι πολυ δυνατες και γενικα μολις αποκτησουμε την εμπειρια τιποτα δεν μπορει να σταθει εμποδιο στο δρομο μας ακομα και οι πιο δυσκολοι εχθροι. Επαιξα στο Amazing επιπεδο της δυσκολιας και το βρηκα ιδανικο με μια ισορροπια challenge/διασκεδαση. Δεν λειπουν εννοειται τα collectibles τα οποια θα μας βοηθησουν να θυμηθουμε το παρελθον αλλα και να αναβαθμισουμε τα gadzet μας και μεσα απο τις πολλες στολες και τα skills μπορουμε να ακολουθησουμε τον τροπο παιξιματος που εμεις θελουμε. Εχουμε challenges αυτα ειναι τα πιο ετσι ζορικα στο παιχνιδι για το χρυσο και ευτυχως δεν εχουμε τα απειρα εγκληματα που ειχαμε στο πρωτο για να κανουμε 100% καθε district. Τα γραφικα ειναι καταπληκτικα ισως οχι σε καθε σημειο αλλα στο μεγαλυτερο μερος το ray tracing κανει τρομερη δουλεια στις αντανακλασεις κτιριων και οχι μονο τα βρηκα καλυτερα του πρωτου παιχνιδιου. Η ατμοσφαιρα παγωμενη οτι πρεπει για να παιχτει χειμωνα και οταν χιονιζει πολυ απλα wow. Η ευκρινεια προσωπων χαρακτηρων υποδειγματικη και το HDR του επισης απο τα καλυτερα παρακαλαει για OLED για να δωσει το 100% του. Δεν ειναι ενα μεγαλο παιχνιδι αν κανετε μονο τη βασικη ιστορια. Επειδη το επαιξα και δευτερη φορα σε New Game+ με πηρε λιγο πανω απο 3 ωρες πατωντας skip σε οποια cutscenes γινονταν αλλα αν πατε για 100% ωστε να δειτε τα παντα θα σας κρατησει συντροφια για κοντα 15-16 ωρες που ειναι τιμιο. Τελος θα ηθελα να αναφερω το συναισθημα που σου βγαζει το παιχνιδι με τους βασικους χαρακτηρες πολυ καλη χημεια και η αδρεναλινη πιανει κοκκινο οταν χρειαζεται. Αξιζει πολυ και μπραβο στην Insomniac Games αλλα και στη Sony για οτι προσφερουν στην gaming σκηνη. 9/10 Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι https://postimg.cc/gallery/8f5z2NQ 7
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Star Wars: Jedi Survivor Απο τα καλύτερα Star Wars παιχνίδια που έχω παίξει! Δυστυχώς το game είχε πολύ κακή φήμη όταν βγήκε λόγο του κακού performance που είχε, αλλά και εξακολουθεί να έχει αν και σε αρκετά μειωμένο βαθμό. Προσωπικά στο δικό μου σύστημα με κάποιες παραχωρήσεις έτρεχε αρκετά καλά. Συνεχίζει την ιστορία απο το προηγούμενο της σειράς με το game play του είναι πολύ παρόμοιο. Με την διαφορά ότι παίρνει ότι έκανε το πρώτο game και το βελτιώνει σε όλους τους τομείς. Καλύτερο open world με περισσότερη και ουσιαστικότερη εξερεύνηση, καλύτερο combat με περισσότερες επιλογές, νέα powers, νέα stance κτλ. Επίσης η ιστορία μου φάνηκε καλύτερη και οι χαρακτήρες καλογραμμένοι. Γενικώς το Jedi Survivor είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι που παίρνει το Fallen Order και το εξελίσσει σε όλους τους τομείς. Η ιστορία σε γραπώνει και δεν σε αφήνει μέχρι να φτάσεις στο τέλος και η εξερεύνηση δεν σου δίνει την αίσθηση της αγγαρείας, αλλά σε βάζει στο τρυπάκι να θες δεις τα πάντα. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όλους! Edit: ξέχασα να προσθέσω ότι και η ηχητική του επένδυση είναι απο τις καλύτερες που έχω ακούσει! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από >-Nosakos<- 5 1
alimentas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ghost of tsushima.Δεν το έχω καν τερματίσει ακόμα κ ο ενθουσιασμός είναι στα κόκκινα.Στα 33 πλέον θεωρούσα για αρκετα χρόνια ότι έχω μεγαλώσει για να παίζω .Έβαζα το παιχνίδι το έπαιζα μισή ώρα κ μετά σβήσιμο,δεν με κρατούσε παραπάνω.Αυτο το παιχνίδι απ' την εισαγωγή έχει κάτι μαγικό.Τοπια, αισθητική , ατμόσφαιρα και story είναι μοναδικά.Σε ρουφάει ολοκληρωτικά.10 στα 10 Ζητάω την βοήθεια σας για αντίστοιχα παιχνίδια είστε με αντίστοιχα καθηλώτικο στορυ ,είτε ίσως κ με θεματολογία.Το σεκιρο πχ μου φάνηκε ενδιαφέρον. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από alimentas 4
polonos1313 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 9 hours ago, alimentas said: Ghost of tsushima.Δεν το έχω καν τερματίσει ακόμα κ ο ενθουσιασμός είναι στα κόκκινα.Στα 33 πλέον θεωρούσα για αρκετα χρόνια ότι έχω μεγαλώσει για να παίζω .Έβαζα το παιχνίδι το έπαιζα μισή ώρα κ μετά σβήσιμο,δεν με κρατούσε παραπάνω.Αυτο το παιχνίδι απ' την εισαγωγή έχει κάτι μαγικό.Τοπια, αισθητική , ατμόσφαιρα και story είναι μοναδικά.Σε ρουφάει ολοκληρωτικά.10 στα 10 Ζητάω την βοήθεια σας για αντίστοιχα παιχνίδια είστε με αντίστοιχα καθηλώτικο στορυ ,είτε ίσως κ με θεματολογία.Το σεκιρο πχ μου φάνηκε ενδιαφέρον. Να δοκιμάσεις μετά το Witcher 3 το οποίο για μένα ειναι πολύ ανωτερο του Tsushima Επίσης Red Dead Redemption 2 (το game με τον πιο immersive κόσμο) Last Of Us Part 1 Horizon Zero Dawn Metro Exodus 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα