Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 13/11/2024 at 21:55, Cacciatore said:

Αξίζει, ειδικά αν σου άρεσαν τα τελευταία Sherlock Holmes, προχώρησε άφοβα. 
Το game είναι διαμαντάκι 

Ευχαριστω Cacci. :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

The Cabin Factory

Ένα νέο, μικρό σε διάρκεια Indie διαμαντάκι που ανήκει στην κατηγορία του τρόμου. 

Το όλο παιχνίδι σε βάζει στον ρόλο μιας υπαλλήλου σε εργοστάσιο το οποίο κατασκευάζει καλύβες με σκοπό αυτές να χρησιμοποιηθούν σε ταινίες τρόμου κτλ. Σκοπός σου είναι να ελέγχεις κάθε καλύβα που έρχεται, και να εντοπίζεις αν είναι στοιχειωμένη ή όχι.

Το παιχνίδι στην ουσία αποτελεί ένα "Βρες τις διαφορές", το οποίο έχει γίνει μόδα τους τελευταίους μήνες και βγαίνουν με το τσουβάλι και στην ουσία πρέπει να επιλέξεις σωστά 8 συνεχόμενες φορές για να κερδίσεις το παιχνίδι. Διαφορετικά σε κάθε λάθος μηδενίζει και ξεκινάς πάλι από το 1.

Προσωπικά το λάτρεψα κυρίως για τον τρόπο που θέλει να σε τρομάξει, που ταιριάζει υπερβολικά στα γούστα μου. Δεν έχει κανένα φτηνό jumpscare ούτε είναι ένα φθηνό jump scare festival όπως η πλειοψηφία παιχνιδιών Horror. Αντίθετα σου δημιουργεί ένα άγχος, μια αγωνία μιας και δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Σε αρκετά σημεία με τρόμαζε με τόσο Creepy τρόπο, που απλά πάγωνα.

Δεν νομίζω έχει νόημα να του βάλω βαθμολογία μιας και μιλάμε για ένα μικρό παιχνίδι που κοστίζει 2.99€ στο Steam. 

Το όλο Post πιο πολύ το έκανα για να σας το προτείνω με τα χίλια.

image.jpeg.172659ca646892283fa8fabad5d5a953.jpegimage.jpeg.70272a3e893f81d45a93bba22d7d9c04.jpeg

• Like 6
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχε προσφορά όλα τα Tomb Raider στο steam και είπα να τερματίσω επιτέλους και την survivor τριλογία καθώς είναι τα μόνα παιχνίδια της σειράς που δεν είχα παίξει.Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω για το καθένα ξεχωριστά.Και τα τρία για εμένα είναι δεκάρι.Το ένα καλύτερο από το άλλο.Η προσθήκη rpg στοιχείων,side quests και έξτρα dungeons και ο εθισμός που σου προκαλούν να τα ολοκληρώσεις 100% τα τοποθετούν προσωπικά στη κορυφή της σειράς ως τα καλύτερα TR παιχνίδια.

• Like 4
Δημοσ.

Τελειωσα το indiana jones and the great circle.Θα ελεγα ειναι το καλυτερο video game με τον αγαπημενο μας ηρωα.Εχει ομως αρκετα τεχνικα θεματακια.Και ο χειρισμος δεν δουλευει σωστα παντα.
Το επομενο που ξεκινησα ειναι το a plague tale requiem.Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Το πρωτο μου αρεσε αρκετα αν και κουραζε λιγο που εκανες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The Turing Test

turing-test.png

https://store.steampowered.com/app/499520/The_Turing_Test

Ενα αξιολογο sci-fi adventure με γριφους αλα turing προφανως εμπνευσμενο απο τον μαθηματικο Αλαν Τουρινγκ οπου το Turing Test βγηκε απο τον ιδιο[Το τεστ Τουρινγκ, που αρχικά ονομαστηκε το παιχνιδι μιμησης απο τον Αλαν Τουρινγκ το 1949, ειναι μια δοκιμη της ικανοτητας μιας μηχανης να επιδεικνυει ευφυη συμπεριφορα ισοδυναμη με αυτη ενος ανθρωπου]. Πανω σε αυτο θα δοκιμαστει οποιος παιξει το παιχνιδι με καποιους πιο ευκολους αλλα και πιο δυσκολους γριφους οπου η εκθετικη δυσκολια δεν θα σας αφησει σε εφησυχασμο μεχρι το τελος. 

Η ιστορια μας λαμβανει μερος στο φεγγαρι Europa το οποιο ειναι δορυφορος του Δια. Εμεις η Ava Turing με τη βοηθεια του Τοm μιας πανεξυπνης ΑΙ οπου εχει ρολο στο να βοηθαει σε οτι χρειαστει το πληρωμα. Η ιστορια μας θα ξεκινησει οταν η Ava θα ξυπνησει με τον Tom να μας λεει οτι το πληρωμα εχει εξαφανιστει. Στην αναζητηση μας θα συναντησουμε 70 sectors 70 puzzles μεσα απο τα 7 chapters τα οποια συμφωνα με τον Tom δημιουργησε το πληρωμα για μας και ειναι κατι που πρεπει να λυσουμε ωστε να φτασουμε στον προορισμο μας και να ανακαλυψουμε τι πραγματικα συμβαινει. Ειναι τα πραγματα οπως μας αναφερει ο Tom η κατι αλλο κρυβετε απο πισω?

Το gameplay θα βρει τον παικτη με ενα οπλο ενεργειας οπου θα μπορει να ανοιγοκλεινει πορτες να ενεργοποιει μηχανισμους και οσο προχωραμε θα γινεται ολο και πιο περιπλοκο οι οποιοι γριφοι λυνονται καθαρα με τη λογικη αν και σε πολλες περιπτωσεις πρεπει να σκεφτουμε εξω απο το κουτι για την επιλυση κυριως μετα το chapter 5. 

Τα γραφικα του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα εξαιτιας του φωτισμου και του minimal σχεδιασμου ποτε δεν θα σας φανουν ασχημα. Εντονα χρωματα καθαρες γραμμες αλα Portal το παιχνιδι δειχνει ομορφο και εννοειται τρεχει εξαιρετικα. Υπαρχει cap στα FPS στα 62 αλλα μπορειτε να το ξεκλειδωσετε με την εντολη t.maxfps 165 πατωντας το κουμπι "~". 

Το παιχνιδι πασχει απο το συνδρομο της ναυτιας λιγες φορες το ξανα εχω παθει και οπως διαβασα το εχουν πολυ με το συγκεκριμενο και για να το κατευνασετε οσο γινεται προτεινω κλεισιμο motion blur/max FOV/κατεβασμα του sensitivity στο 2 και εννοειται τα μεγιστα fps του monitor σας. Και παλι δυσκολα να παιξετε συνεχομενα πανω απο 1 chapter χωρις να αισθανθειτε αδιαθεσια. 

Ο επιλογος θα μπορουσε να ειναι καλυτερος μπορουμε να κλεισουμε την ιστορια με 2 πιθανα τελη μας δινει τη δυνατοτητα το παιχνιδι δηλαδη αναλογα τι θα κανουμε στο τελος να εχουμε και αλλο επιλογο. Συνολικα ειναι ενα παιχνιδια που απολαμβανεις τους γριφους και κυριως τις συζητησεις μεταξυ Ava-Tom και οσο ξεδιπλωνεται η ιστορια τοσο καλυτερο και πιο σκοτεινο γινεται. Μπαινει μεσα αρκετα το ηθικο της ιδιας ανθρωπινης ζωης μπαινει μεσα το ανθρωπινο συναισθημα που ερχεται σε αμεση αντιθεση με την απολυτη λογικη μιας μηχανης και προφανως και το απολυτο αισθημα επιβιωσης του ανθρωπου που εκει ακριβως μπαινει το ηθικο του θεματος. Αξιζει να ασχοληθειτε περα απο το gameplay με τα puzzles θετει και αρκετους προβληματισμους στον παικτη μεσα απο την πανεξυπνη AI που ειναι ο Tom. 7.7/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/1gCF99Q

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 5
Δημοσ.

Συνέχεια με τη δεύτερη Tomb Raider "τριλογία" Legends/Underworld/Anniversary.Μετά την Survivor τριλογία είπα να θυμηθώ και τα παλιά(τα είχε μόνο 1€ στο steam και τα πήρα όλα).Το Legends και Underworld μου αρέσουν πολύ.Η συγκεκριμένη Lara είναι ίσως και η πιο ωραία και cool.Παίζει και ρόλο που στο voice acting έχουν την Keeley Hawes η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός γενικά και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.Το πρόβλημα μου ήταν το anniversary.Με κούρασε πάρα πολύ.Ήταν σαν να πήραν το παλιό παιχνίδι του έβαλαν τα γραφικά του legends και underworld και ξέχασαν να φτιάξουν το χειρισμό ώστε να κολλάει σωστά με τους γρίφους.Το 50% της διάρκειας του παιχνιδιού ήταν να προσπαθώ να κάνω σωστά ένα άλμα ή να βγάλω μια σειρά αλμάτων πιασιμάτων κτλ επειδή πολλοί γρίφοι είναι χρονομετρημένοι.Για να μη μιλήσω για το ότι οι εχθροί σε βαράνε ενώ είσαι στο έδαφος και εσύ προσπαθείς να σηκωθείς αλλά συνεχίζουν να σε ρίχνουν και να σε βαράνε.Αν συμβεί και σε κλειστό χώρο απλά κάθεσαι και περιμένεις το checkpoint.Για αυτό και μόνο ενώ στα legends και underworld θα τους έβαζα ένα 8 στο anniversary θα του βάλω ένα 5.Πολύ καλό αλλά χρειάζεσαι ηρεμιστικά για να μη χώσεις το χειριστήριο στην οθόνη του υπολογιστή.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Marvel's Spider-Man Miles Morales[100%]

Marvel-s-Spider-Man-Miles-Morales.jpg

https://store.steampowered.com/app/1817190/Marvels_SpiderMan_Miles_Morales

Μιας και πλησιαζει το release του Spider-Man 2 στον υπολογιστη επιασα τις τελευταιες μερες το Morales και μπορω να πω οτι το απολαυσα το βρηκα στο εξαιρετικο επιπεδο του πρωτου ειδικα η κεντρικη ιστορια αλλα και το swing και οι μαχες ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο. Η Insomniac Games ξερει πως να φτιαχνει παιχνιδια και διαχρονικα μας δινει μεγαλες συγκινησεις οχι μονο σαν ιστοριες αλλα και σαν συνολο στην παραγωγη των παιχνιδιων. 

Τον Miles Morales τον γνωρισαμε στο πρωτο παιχνιδι πολυ αγαπητος ως Spider-Man και επρεπε να υπαρχει μαζι με τον Peter Parker σε ενα τοσο εγκληματικο κοσμο για την προστασια των πολιτων. Ως μικροτερος σε ηλικια το παιχνιδι βγαζει μια πιο teen διασκεδαση χωρις να ειναι αρνητικο το αντιθετο θα ελεγα γινεται ακομα πιο fun αλλα δεν λειπουν και τα σκοτεινα σημεια που ειναι αναγκαια ωστε να δωσουν την αναλογη βαρυτητα στην ιστορια. Θα γνωρισουμε πολυ πολυ καλυτερα τον Morales και την οικογενεια του και μαζι θα κανουμε ενα ταξιδι δυσκολο μυστηριο αλλα και αποκαλυπτικο.

Το gameplay του ειναι στο ιδιο μηκος με το πρωτο το swing το βρηκα πιο απολαυστικο με πολλα κολπακια στις μαχες εχουμε τις νεες κινησεις με τον ηλεκτρισμο που ειναι πολυ δυνατες και γενικα μολις αποκτησουμε την εμπειρια τιποτα δεν μπορει να σταθει εμποδιο στο δρομο μας ακομα και οι πιο δυσκολοι εχθροι. Επαιξα στο Amazing επιπεδο της δυσκολιας και το βρηκα ιδανικο με μια ισορροπια challenge/διασκεδαση. Δεν λειπουν εννοειται τα collectibles τα οποια θα μας βοηθησουν να θυμηθουμε το παρελθον αλλα και να αναβαθμισουμε τα gadzet μας και μεσα απο τις πολλες στολες και τα skills μπορουμε να ακολουθησουμε τον τροπο παιξιματος που εμεις θελουμε. Εχουμε challenges αυτα ειναι τα πιο ετσι ζορικα στο παιχνιδι για το χρυσο και ευτυχως δεν εχουμε τα απειρα εγκληματα που ειχαμε στο πρωτο για να κανουμε 100% καθε district. 

Τα γραφικα ειναι καταπληκτικα ισως οχι σε καθε σημειο αλλα στο μεγαλυτερο μερος το ray tracing κανει τρομερη δουλεια στις αντανακλασεις κτιριων και οχι μονο τα βρηκα καλυτερα του πρωτου παιχνιδιου. Η ατμοσφαιρα παγωμενη οτι πρεπει για να παιχτει χειμωνα και οταν χιονιζει πολυ απλα wow. Η ευκρινεια προσωπων χαρακτηρων υποδειγματικη και το HDR του επισης απο τα καλυτερα παρακαλαει για OLED για να δωσει το 100% του. 

Δεν ειναι ενα μεγαλο παιχνιδι αν κανετε μονο τη βασικη ιστορια. Επειδη το επαιξα και δευτερη φορα σε New Game+ με πηρε λιγο πανω απο 3 ωρες πατωντας skip σε οποια cutscenes γινονταν αλλα αν πατε για 100% ωστε να δειτε τα παντα θα σας κρατησει συντροφια για κοντα 15-16 ωρες που ειναι τιμιο. 

Τελος θα ηθελα να αναφερω το συναισθημα που σου βγαζει το παιχνιδι με τους βασικους χαρακτηρες πολυ καλη χημεια και η αδρεναλινη πιανει κοκκινο οταν χρειαζεται. Αξιζει πολυ και μπραβο στην Insomniac Games αλλα και στη Sony για οτι προσφερουν στην gaming σκηνη. 9/10

Παρακατω φωτογραφιες απο το παιχνιδι

https://postimg.cc/gallery/8f5z2NQ

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Star Wars: Jedi Survivor

Απο τα καλύτερα Star Wars παιχνίδια που έχω παίξει! Δυστυχώς το game είχε πολύ κακή φήμη όταν βγήκε λόγο του κακού performance που είχε, αλλά και εξακολουθεί να έχει αν και σε αρκετά μειωμένο βαθμό. Προσωπικά στο δικό μου σύστημα με κάποιες παραχωρήσεις έτρεχε αρκετά καλά.  

Συνεχίζει την ιστορία απο το προηγούμενο της σειράς με το game play του είναι πολύ παρόμοιο. Με την διαφορά ότι παίρνει ότι έκανε το πρώτο game και το βελτιώνει σε όλους τους τομείς. Καλύτερο open world με περισσότερη και ουσιαστικότερη εξερεύνηση, καλύτερο combat με περισσότερες επιλογές, νέα powers, νέα stance κτλ. Επίσης η ιστορία μου φάνηκε καλύτερη και οι χαρακτήρες καλογραμμένοι.  

Γενικώς το Jedi Survivor είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι που παίρνει το Fallen Order και το εξελίσσει σε όλους τους τομείς. Η ιστορία σε γραπώνει και δεν σε αφήνει μέχρι να φτάσεις στο τέλος και η εξερεύνηση δεν σου δίνει την αίσθηση της αγγαρείας, αλλά σε βάζει στο τρυπάκι να θες δεις τα πάντα. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όλους! 

Edit: ξέχασα να προσθέσω ότι και η ηχητική του επένδυση είναι απο τις καλύτερες που έχω ακούσει! 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ghost of tsushima.Δεν το έχω καν τερματίσει ακόμα κ ο ενθουσιασμός είναι στα κόκκινα.Στα 33 πλέον θεωρούσα για αρκετα χρόνια ότι έχω μεγαλώσει για να παίζω .Έβαζα το παιχνίδι το έπαιζα μισή ώρα κ μετά σβήσιμο,δεν με κρατούσε παραπάνω.Αυτο το παιχνίδι απ' την εισαγωγή έχει κάτι μαγικό.Τοπια, αισθητική , ατμόσφαιρα και story είναι μοναδικά.Σε ρουφάει ολοκληρωτικά.10 στα 10 

Ζητάω την βοήθεια σας για αντίστοιχα παιχνίδια είστε με αντίστοιχα καθηλώτικο στορυ ,είτε ίσως κ με θεματολογία.Το σεκιρο πχ μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 5
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2023 στις 12:46 ΠΜ, gust είπε

DELIVER US THE MOON

ΚΑΙ

DELIVER US MARS

spacer.png

Ηθελα καιρό να τα παίξω αλλά επιτέλους αφορμή σταθηκε το τσάμπα 2ο μέρος (Deliver us Mars) που έδωσε το Epic store.

Αγόρασα και το πρώτο στο steam και βούτηξα παίζοντάς τα back to back.

Λοιπόν θα αρχίσω λέγοντας ΑΠΛΑ ΠΑΙΞΤΕ ΤΑ!

Για το πρώτο χρειάστηκα 6 ώρες και για το δεύτερο περίπου 10. Δεν θα σας κουράσει και δεν θα σας παιδέψει αφού είναι γραμμικο με υπέροχα τοπία και μία ιστορία που προσωπικά λυπάμαι που οι σινεφίλ που δεν παίζουν video games δεν θα απολαύσουν!

Πρόκειται για μία διαστημική εμπειρία χωρίς εξωγήινους, τέρατα κλπ. με μόνο κέντρικό της στοιχείο την τεχνολογία και τον άνθρωπο. Sci fi setting βεβαίως αλλά θα το χαρακτήριζα "ρεαλιστικό".

Δέθηκα με τους χαρακτήρες, ένιωσα το συναίσθημα τους, την απόγνωση, τον φόβο, την ανησυχία, τον θαυμασμό, το αβέβαιο και πολλά άλλα!

Με κράτησαν και τα δύο παιχνίδια μέχρι την τελευταία στιγμή που ρόλαραν τα credits και δεν ένιωσα ποτέ να κάνουν κοιλιά ή να έχουν περιττά filler segments.

Τέλος είναι λουκούμι για όλους τους gamers αλλά ιδιαίτερα για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για gaming λόγω υποχρεώσεων αλλά θέλουν να παίξουν κάτι που θα τους αφήσει  άριστες εντυπώσεις, τροφή για σκέψη και θα το ολοκληρώσουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χρόνο.

Προτείνω επίσης να τα παίξετε και τα δύο με τη σειρά γιατί η ιστορία συνεχίζεται στο δεύτερο και σαν σύνολο είναι άψογα!

ΥΓ. (κρυφή μου πλέον ελπίδα το Deliver us Earth)

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο παραπάνω.  Τα τερμάτισα πρόσφατα και εγώ και πραγματικά αξίζουν.

Μόνο μεγάλο αρνητικό για μένα τα σημεία που σκαρφαλώνεις στο Deliver Us Mars.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιός τα σκέφτηκε αλλά δεν ταίριαζαν καθόλου κατά τη γνώμη μου.

Ας ελπίσουμε να δούμε το Deliver Us Home το 2026 αφού χρηματοδοτήθηκε στο Kickstarter:

https://www.kickstarter.com/projects/keoken/deliver-us-home/description

Επίσης τελείωσα το εξαιρετικό Ghost Trick: Phantom Detective.

Πρόκειται για puzzle adventure. Γραμμικό με διάρκεια 12 ώρες περίπου.

Όμορφα γραφικά, εξαιρετική μουσική αλλά κυρίως ωραίο gameplay και ενδιαφέρουσα ιστορία-σενάριο.

Μου θύμισε το επίσης εξαιρετικό Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure, που είχα παίξει στο Wii.

Το προτείνω σε όλους τους φίλους των adventure και όχι μόνο.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/04/2025 at 17:20, Chrhstos said:

To Machinarium τα σπάει!!  Έχετε να μου προτείνεται κάτι αντίστοχο; με γριφους;

Το Machinarium ανήκει στην κατηγορία των point & click adventure games. Υπάρχουν πάμπολες επιλογές σε αυτή την κατηγορία που είναι πραγματικά διαμαντάκια. Μερικά που μου έρχονται άμεσα στο μυαλό είναι:

• Deponia series
  • Samorost series
  • Tsioque
  • Botanicula
  • The book of unwritten tales series
  • Broken age
  • Luminocity

Βέβαια, η χρυσή εποχή των point & click adventure games ήταν η δεκαετία του 90' με την lucasarts, την sierra και την westwood να κυκλοφορούν πολλούς τίτλους που έμειναν στην ιστορία και μπορείς και σήμερα να τα παίξεις είτε σε emultation (dosbox) είτε σε remastered εκδόσεις:

• Neverhood Chronicles
  • Monkey island series
  • Indiana Jones series
  • Sam & Max
  • Day of the tentacle
  • The Dig
  • Full Throttle
  • Legend of Kyrandia series
  • Phantasmagoria
  • Police quest series
  • Leisure suite Larry series
  • Broken sword series

Και οι επιλογές δεν σταματάνε, σίγουρα μου έχουν διαφύγει πολλά βαριά χαρτιά της κατηγορίας αυτής.
Αν θέλεις να κοιτάξεις και σε 3D adventure games τότε οπωσδήποτε The Myst Series.

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 2
Δημοσ.

Split Fiction 

image.jpeg.da2c16f817354793a922783c2a41f8b9.jpeg

Τερματίστηκε και αυτό το διαμάντι από τον τεράστιο πια Josef Fares. Ο συγκεκριμένος έχει μπει στην προσωπική μου κατηγορία των δημιουργών που δεν σκέφτομαι καν αν θα πάρω το παιχνίδι ή όχι. Με το Split Fiction πχ, μια που βγήκε και μια που το αγόρασα. Ούτε review, ούτε video στο youtube.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά, το παιχνίδι ακολουθεί ακριβώς το ίδιο μοτίβο με το It Takes Two ενώ ταυτόχρονα το εξελίσσει αρκετά στο κομμάτι του Gameplay αλλά και στον τεχνικό τομέα (δεν μιλάω τόσο για τα γραφικά, όσο για τον γενικό σχεδιασμό). 

Σε κάποια σημεία ειδικά δεν μπορούσα να καταλάβω πως το σκέφτηκαν και κυρίως, πως το προγραμμάτισαν.

Μιλάμε πια για την επιτομή του Co Op Genre, μια κατηγορία που πάσχει πολύ και ευτυχώς εμφανίστηκε η Haze Light να κάνει την διαφορά και αναμένουμε από τώρα το επόμενο τους παιχνίδι.

Προσωπικά θα ήθελα να δω και κάτι διαφορετικό, σοβαρό και πιο προσγειωμένο. Όπως ήταν για παράδειγμα το A Way out...Για να μην πω και κάτι σε θρίλερ/τρόμου.

10/10

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...