Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα. Ξαφνικά σήμερα έχω θέμα με την κάρτα μου. Παίζω WoW και crashάρει συνεχόμενα όταν μπένω σε dungeon και έχει πολλά εφέ. Πάω να ανοίξω assassin's creed odyssey και crashάρει πριν φτάσει στο μενού. Ξαναπέρασα drivers καθαρούς με ddu uninstaller αλλά τίποτα. Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι αν πάω στο Msi Afterburner και μειώσω το Core Clock κατά 40 Mhz η κάρτα παίζει κανονικά τα παιχνίδια χωρίς κανένα θέμα. Δεν την έχω κάνει overclock είναι stock. Πεθαίνει;
bebius Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και άλλο τροφοδοτικό. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεθαίνει η κάρτα από τη στιγμή που παίζει κανονικά στα -40mhz. 2
Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, bebius είπε Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και άλλο τροφοδοτικό. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεθαίνει η κάρτα από τη στιγμή που παίζει κανονικά στα -40mhz. Θα την κουμπώσω σε ένα άλλο pc που έχει 750άρι τροφοδοτικό να δώ αν κάνει τα ίδια. Όταν άνοιξα το κουτί να τσεκάρω τα καλώδια έβαλα να τρέξει πάλι παιχνίδι και άκουσα coil whine όταν φόρτωνε, νομίζω απο την κάρτα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από Silverage
Sakiz105 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Silverage είπε Θα την κουμπώσω σε ένα άλλο pc που έχει 750άρι τροφοδοτικό να δώ αν κάνει τα ίδια. Όταν άνοιξα το κουτί να τσεκάρω τα καλώδια έβαλα να τρέξει πάλι παιχνίδι και άκουσα coil whine όταν φόρτωνε, νομίζω απο την κάρτα. coil whine σε κάρτα είναι αρκετά καλό σημάδι για τροφοδοτικό στα τελευταία του
Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 θυμήθηκα ότι πριν καμιά 15αρια μέρες εκεί που έπαιζα WoW Classic, ενώ είχα απλά τον χαρακτήρα και καθότανε χωρίς να κουνιέται, άρχισε και μου εμφάνιζε κάτι σαν γραμμες που αναβοσβήνανε και πηγαίναν πέρα δώθε στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, οι ανεμιστήρες άρχισαν να φορτώνουν, κόλλησε στιγμιαία και ξαναέφτιαξε.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Silverage είπε θυμήθηκα ότι πριν καμιά 15αρια μέρες εκεί που έπαιζα WoW Classic, ενώ είχα απλά τον χαρακτήρα και καθότανε χωρίς να κουνιέται, άρχισε και μου εμφάνιζε κάτι σαν γραμμες που αναβοσβήνανε και πηγαίναν πέρα δώθε στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, οι ανεμιστήρες άρχισαν να φορτώνουν, κόλλησε στιγμιαία και ξαναέφτιαξε. Μπορείς να την στείλεις RMA δεν έχεις να χάσεις κάτι, έχεις εγγύηση, εκτός αν την έχεις ανοίξει..
SabotazNic Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε coil whine σε κάρτα είναι αρκετά καλό σημάδι για τροφοδοτικό στα τελευταία του coil whine μπορεις να εχεις και απο καινουργιο psu. Αντι για -40 στο clock, δεν κατεβαζεις -ανα 10mv το voltage? 27 λεπτά πριν, Silverage είπε θυμήθηκα ότι πριν καμιά 15αρια μέρες εκεί που έπαιζα WoW Classic, ενώ είχα απλά τον χαρακτήρα και καθότανε χωρίς να κουνιέται, άρχισε και μου εμφάνιζε κάτι σαν γραμμες που αναβοσβήνανε και πηγαίναν πέρα δώθε στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, οι ανεμιστήρες άρχισαν να φορτώνουν, κόλλησε στιγμιαία και ξαναέφτιαξε. Τωρα το διαβασα αυτο, λογικα η καρτα εχει θεμα. Αν εισαι εντος εγγυησης (μιας και εγιναν release Σεπτεμβριο '18), την πας πισω.
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Τελικά η κάρτα έχει το πρόβλημα. Την έβαλα σε άλλο pc και έκανε τα ίδια. Δυστυχώς το amazon μου είπε να μιλήσω πρώτα με την MSI.
7nisiotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Silverage είπε Τελικά η κάρτα έχει το πρόβλημα. Την έβαλα σε άλλο pc και έκανε τα ίδια. Δυστυχώς το amazon μου είπε να μιλήσω πρώτα με την MSI. Ωραία, κρατα screenshot των συνομιλιών με το Amazon και επισυναψε τα στο τικετ που θα ανοίξεις στην υποστήριξη της MSI.
leros2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Silverage είπε Τελικά η κάρτα έχει το πρόβλημα. Την έβαλα σε άλλο pc και έκανε τα ίδια. Δυστυχώς το amazon μου είπε να μιλήσω πρώτα με την MSI. πόσα χρόνια την έχεις? Παράξενο για αμαζον.. ποιο άμαζον είναι ?
Sakiz105 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, leros2004 είπε πόσα χρόνια την έχεις? Παράξενο για αμαζον.. ποιο άμαζον είναι ? το amazon.de μετά τον ένα χρόνο σε στέλνει συνήθως στον κατασκευαστή. Όχι απαραίτητα αλλά το συνηθίζει (δεν ξέρω καν αν είναι από de η κάρτα του παιδιού)
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leros2004 είπε πόσα χρόνια την έχεις? Παράξενο για αμαζον.. ποιο άμαζον είναι ? Την είχα πάρει Ιανουάριο του 2019 απο amazon.co.uk 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε το amazon.de μετά τον ένα χρόνο σε στέλνει συνήθως στον κατασκευαστή. Όχι απαραίτητα αλλά το συνηθίζει (δεν ξέρω καν αν είναι από de η κάρτα του παιδιού) amazon.co.uk Σιγά σιγά χειροτερεύει, τώρα θέλει -100 MHz για να μην crashάρει. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από Silverage 2
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, Silverage είπε Τελικά η κάρτα έχει το πρόβλημα. Την έβαλα σε άλλο pc και έκανε τα ίδια. Δυστυχώς το amazon μου είπε να μιλήσω πρώτα με την MSI. Ναι ε; Να το ξέρουμε. Όλο ακούω για πολύ καλή υποστήριξη από το Amazon, αλλά σε συγκεκριμένα περιστατικά τελικά φαίνεται πως δεν έχει. Όταν ακούω καλά λόγια είναι γενικά σαν φήμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δεν έχει διαφορά πάντως να μιλήσεις κατευθείαν με την εταιρεία. Τι να στείλεις mail και την κάρτα στο amazon, τι κατευθείαν στην MSI. Δεν είναι ότι το amazon έχει φυσικό κατάστημα εδώ για να μην πήγαινες δια ζώσης..
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν έτσι και αλλιώς τον πελάτη, τόσο στο Amazon όσο και στην αντιπροσωπεία. Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα