WhiteWolfHellas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31001496-daihatsu-sirion Γεια σας, με ενδιαφέρει το παραπάνω αμάξι. Το πήγα σε συνεργείο, το έλεγξε και λαμαρινάς που ήταν παρών και μου είπαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σε συζήτηση που είχα με γνωστό όμως χθες μου είπε πως δεν υπάρχουν ιμιτασιόν ανταλλακτικά για τα Daihatsu και ότι τα ανταλλακτικά του θα είναι ακριβά. Ισχύουν αυτά που μου είπε; Ποια θα ήταν η γνώμη σας;
LongTom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, WhiteWolfHellas είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/31001496-daihatsu-sirion Γεια σας, με ενδιαφέρει το παραπάνω αμάξι. Το πήγα σε συνεργείο, το έλεγξε και λαμαρινάς που ήταν παρών και μου είπαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σε συζήτηση που είχα με γνωστό όμως χθες μου είπε πως δεν υπάρχουν ιμιτασιόν ανταλλακτικά για τα Daihatsu και ότι τα ανταλλακτικά του θα είναι ακριβά. Ισχύουν αυτά που μου είπε; Ποια θα ήταν η γνώμη σας; Εφόσον η εταιρία με το ζόρι δραστηριοποιείται εκτός Α.Ασίας από το 2012-13 στο θέμα Ι.Χ - που ποτέ άλλωστε δεν ήταν δημοφιλή σε Ευρώπη, μάλλον αυτό θα ισχύει. Μικρές έως ελάχιστες πωλήσεις τα χρόνια δραστηριοποίησης (μικρό στοκ από βανδαλισμένα οχήματα για ανταλλακτικά) και κυριολεκτικά μηδενική εταιρική παρουσία από το '13, δεν κάνουν και την καλύτερη αγορά εάν δεν είσαι μερακλής για την μάρκα.
kalmik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε χαλάνε με τίποτε αλλά αν χαλάσουν αργούν τα ανταλλακτικά. Στο λέω από πρώτο χέρι γιατί έχει ένα η πεθερά μου Cuore 2006. Πολύ αξιόπιστο αλλά για μια φούσκα ημιαξονιου περιμέναμε δύο μήνες. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από kalmik
NickTG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μιας και έχω το συγκεκριμένο μοντέλο τα ανταλλακτικά του είναι πιο ακριβά από αλλά αντίστοιχης κατηγορίας αλλά μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να περιμένω για κάτι. Ιμιτασιον στα περισσότερα δεν έχω βρει. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για ανταλλακτικά σέρβις που και φθηνά είναι και σε άμεση διαθεσιμότητα ενώ μηχανικά είναι γνωστό αμάξι. Κατά τα άλλα αν δεν τρακάρεις σπάνια θα χρειαστείς κάτι από τα ακριβά πράγματα αφού οι ζημιές είναι πρακτικά κάτι άγνωστο για τα μοντέλα αυτά. 3
WhiteWolfHellas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά παιδιά τελικά. Σας ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα