Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500 σε Android TV

alexisss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας.

Έχω συνδέσει τα Z-500 με optical, αλλά δεν μπορώ να πάρω σωστά ήχο. 

Γνωρίζω ότι τα ηχεία προορίζονται για pc, κι έτσι τα είχα από το 2009. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ρυθμίσω να παίζουν σωστά στην tv; Με ενδιαφέρει για ps4, comote tv app και Netflix.

Αυτή τη στιγμή, στο movie mode των ηχείων, παίρνω ήχο κι από τα 5 ηχεία, η φωνή όμως έρχεται από τα πίσω και η μουσική από τα μπροστά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Z500 ή  z5500? Διότι τα z500 είναι usb speakers απο όσο ξέρω.

Αν εννοείς τα z5500 να φανταστώ έχεις αλλάξει το input του dock σε optical σωστά? επίσης δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί με το "σωστά ήχο¨ δεν μας δίνεις να καταλάβουμε.

Έχω τα z-5500 και μου δουλεύουν κανονικά.

Στις 25/10/2020 στις 10:19 ΠΜ, dj_stefan23s είπε

Z500 ή  z5500? Διότι τα z500 είναι usb speakers απο όσο ξέρω.

Αν εννοείς τα z5500 να φανταστώ έχεις αλλάξει το input του dock σε optical σωστά? επίσης δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί με το "σωστά ήχο¨ δεν μας δίνεις να καταλάβουμε.

Έχω τα z-5500 και μου δουλεύουν κανονικά.

Z-5500 με optical.

Τι εννοώ ότι δεν παίρνω σωστά ήχο. Από τη στιγμή που στη σύνδεση με optical δεν υπάρχει επιλογή effect "6 channel direct", παίζω με τα άλλα effects. Το πρόβλημα είναι πως πχ στο "Movie", οι ομιλίες προέρχονται από τα πίσω ηχεία αντί για τα μπροστά. Στο "Stereo x2" έρχεται ο ήχος από μπροστά, όμως αντί από το κεντρικό, έρχεται από το αριστερό. 

Παρόλο που δεν νομίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος στη σύνδεση, τα γύρισα και ανάποδα, και μετά αν θυμάμαι καλά ερχόταν από το πίσω αριστερά. Με λίγα λόγια, δε βγάζω άκρη.

Δεν ξέρω αν παίζει αν παίζει ρόλο που έχω εσωτερική καλωδίωση. Μήπως κάτι δε λειτουργεί σωστά.

Εσένα σου παίζουν ολόσωστα, όπως ακριβώς έπαιζαν και στο pc;

22 ώρες πριν, alexisss13 είπε

Z-5500 με optical.

Τι εννοώ ότι δεν παίρνω σωστά ήχο. Από τη στιγμή που στη σύνδεση με optical δεν υπάρχει επιλογή effect "6 channel direct", παίζω με τα άλλα effects. Το πρόβλημα είναι πως πχ στο "Movie", οι ομιλίες προέρχονται από τα πίσω ηχεία αντί για τα μπροστά. Στο "Stereo x2" έρχεται ο ήχος από μπροστά, όμως αντί από το κεντρικό, έρχεται από το αριστερό. 

Παρόλο που δεν νομίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος στη σύνδεση, τα γύρισα και ανάποδα, και μετά αν θυμάμαι καλά ερχόταν από το πίσω αριστερά. Με λίγα λόγια, δε βγάζω άκρη.

Δεν ξέρω αν παίζει αν παίζει ρόλο που έχω εσωτερική καλωδίωση. Μήπως κάτι δε λειτουργεί σωστά.

Εσένα σου παίζουν ολόσωστα, όπως ακριβώς έπαιζαν και στο pc;

Ναι ναι κανονικά. Εγω βέβαια τα καλώδια τα βλέπω οπότε μήπως έχεις κάποιο θέμα εκεί. Αν βάλεις την οπτική ίνα στον υπολογιστή σου, σου δίνει σωστό ήχο? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...