Προς το περιεχόμενο

Ποιό router να παρω?

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατα προτιμηση απο eshop θελω ενα ρουτερ για το εξοχικο οπου εχω γραμμη απλη vodafone 24αρα

θελω να εχει εμβελεια οταν βγαινω στο κηπο ασ πουμε καμμια 30αρια μετρα αν γινεται και τιμη εως κανα 60αρι, EYXAΡΙΣΤΩ

Στις 24/10/2020 στις 12:20 ΜΜ, blackhill66 είπε

poulinos μετεφερε το στο σωστο νημμα σορρυ και ευχαριστω

Επεξ/σία από blackhill66
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 24/10/2020 at 12:20, blackhill66 said:

κατα προτιμηση απο eshop θελω ενα ρουτερ για το εξοχικο οπου εχω γραμμη απλη vodafone 24αρα

θελω να εχει εμβελεια οταν βγαινω στο κηπο ασ πουμε καμμια 30αρια μετρα αν γινεται και τιμη εως κανα 60αρι, EYXAΡΙΣΤΩ

poulinos μετεφερε το στο σωστο νημμα σορρυ και ευχαριστω

στο σωστο ειναι. σε αυτα τα λεφτα κανα to link η κανα asus

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Συγχωρέστε, το νουμπίστικο της ερώτησης, αλλά πρέπει να προβώ σε αλλαγή ρουτερ.

Απ'οσο ειδα, το τηλέφωνο μου ειναι συνδεδεμένο πανω στο ρουτερ. Αυτο προφανώς σημαίνει πως ειναι VOIP; (σύνδεση Cosmote).

Συνεπώς, πρέπει να παρω αφτερμάρκετ VOIP ρούτερ;

μια έρευνα που έκανα μεσω σκρουτζ οι τιμές ειναι απαγορευτικές...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Υ.Γ. στο πατρικο που επίσης εχουμε Cosmote, εχω το τηλ συνδεδεμένο απευθεις στη πριζα τηλεφώνου με σπλιττερ. Εκει δηλ ΔΕΝ εχω VOIP;

36 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Συγχωρέστε, το νουμπίστικο της ερώτησης, αλλά πρέπει να προβώ σε αλλαγή ρουτερ.

Απ'οσο ειδα, το τηλέφωνο μου ειναι συνδεδεμένο πανω στο ρουτερ. Αυτο προφανώς σημαίνει πως ειναι VOIP; (σύνδεση Cosmote).

Συνεπώς, πρέπει να παρω αφτερμάρκετ VOIP ρούτερ;

μια έρευνα που έκανα μεσω σκρουτζ οι τιμές ειναι απαγορευτικές...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Υ.Γ. στο πατρικο που επίσης εχουμε Cosmote, εχω το τηλ συνδεδεμένο απευθεις στη πριζα τηλεφώνου με σπλιττερ. Εκει δηλ ΔΕΝ εχω VOIP;

Αρχικα: Αλλο ρουτερ, αλλο μοντεμ. Το ρουτερ θα το συνδεσεις πανω στο μοντεμ (αυτο που εχεις τωρα ειναι μοντεμ), ενω μοντεμ (ή αλλιως μοντεμ-ρουτερ) ειναι μονο του, και εκει συνδεεται πανω η γραμμη για να σηκωσει το ιντερνετ. Οσο για VOIP, αν το τηλ ειναι συνδεδεμενο απευθειας στο μοντεμ, ειναι VOIP, αλλιως δεν ειναι VOIP.

Τωρα, αν το θεμα σου ειναι καθαρα για λογους wifi ή παραπανω ρυθμισεων, μπορεις πολυ απλα να αγορασεις ενα ρουτερακι Tenda https://www.skroutz.gr/s/15898986/Tenda-AC10U.html το οποιου ειναι VFM απο προσωπικη χρηση. Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.

Στις 3/11/2020 στις 11:31 ΜΜ, DanielRGr είπε

Αρχικα: Αλλο ρουτερ, αλλο μοντεμ. Το ρουτερ θα το συνδεσεις πανω στο μοντεμ (αυτο που εχεις τωρα ειναι μοντεμ), ενω μοντεμ (ή αλλιως μοντεμ-ρουτερ) ειναι μονο του, και εκει συνδεεται πανω η γραμμη για να σηκωσει το ιντερνετ. Οσο για VOIP, αν το τηλ ειναι συνδεδεμενο απευθειας στο μοντεμ, ειναι VOIP, αλλιως δεν ειναι VOIP.

Τωρα, αν το θεμα σου ειναι καθαρα για λογους wifi ή παραπανω ρυθμισεων, μπορεις πολυ απλα να αγορασεις ενα ρουτερακι Tenda https://www.skroutz.gr/s/15898986/Tenda-AC10U.html το οποιου ειναι VFM απο προσωπικη χρηση. Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.

Αρχικά σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, παρόλο που άργησα να το δω.

Ζήτω συγνώμη, εννοούσα modem router, από συνήθεια τα αποκαλούμε ρούτερ σκέτο.

Οπότε λες ότι δεν υπάρχει λόγος να προβω σε αγορά νέου μόντεμ ρούτερ, παρά μόνο σε απλό/σκέτο ρούτερ.

Με προβληματίζουν οι ρυθμίσεις όμως. Ή είναι απλά plug n play;

Δηλ απλά σε ένα Ethernet του modem router, τοποθετώ το ρούτερ και τέλος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...