Billyrouf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Έχω σύνδεση forthnet ADSL στην περιοχή της Ελευσίνας και πριν 2 εβδομάδες ακριβώς βγήκε ζημιά σε σταθερό και ίντερνετ. Ήρθαν τεχνικοί και τελικά βρήκαν ζημιά στο δίκτυο του ΟΤΕ. Το πρόβλημα είναι ότι μου έδωσαν ημερομηνία ελέγχου(όχι αποκατάστασης) στις 17/11 😡. Μπορώ να ζητήσω φορητότητα στον ΟΤΕ μπας και πιέσω για γρηγορότερη αποκατάσταση της βλάβης; Επίσης, μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο αζημιως; Δεν είναι θέμα τα 100 ευρώ πρόστιμο αλλά το γμτ που ούτε μπορώ να δουλέψω ούτε να παρακολουθήσω τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής μου. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Billyrouf είπε Καλημέρα σε όλους. Έχω σύνδεση forthnet ADSL στην περιοχή της Ελευσίνας και πριν 2 εβδομάδες ακριβώς βγήκε ζημιά σε σταθερό και ίντερνετ. Ήρθαν τεχνικοί και τελικά βρήκαν ζημιά στο δίκτυο του ΟΤΕ. Το πρόβλημα είναι ότι μου έδωσαν ημερομηνία ελέγχου(όχι αποκατάστασης) στις 17/11 😡. Μπορώ να ζητήσω φορητότητα στον ΟΤΕ μπας και πιέσω για γρηγορότερη αποκατάσταση της βλάβης; Επίσης, μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο αζημιως; Δεν είναι θέμα τα 100 ευρώ πρόστιμο αλλά το γμτ που ούτε μπορώ να δουλέψω ούτε να παρακολουθήσω τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής μου. Ευχαριστώ Ρωτησε πρωτα στο ΟΤΕ για την ζημια.....
Petros24ath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μην ζητήσεις φορητότητα ως μοχλό πίεσης. Δεν θα καταφέρεις τίποτα και θα βρεθείς να πληρώνεις ρήτρα αποδέσμευσης. Αν σε καλύπτει αυτή η ανακοίνωση https://www.nova.gr/el/timologiakes-allages-05092020 τότε άλλαξε πάροχο. Πριν κανεις αίτημα να φύγεις σε άλλον πάροχο, ενημέρωσέ τους μέσω mail οτι καταγγέλεις την σύμβαση και μετά φύγε.
Billyrouf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Petros24ath είπε Μην ζητήσεις φορητότητα ως μοχλό πίεσης. Δεν θα καταφέρεις τίποτα και θα βρεθείς να πληρώνεις ρήτρα αποδέσμευσης. Αν σε καλύπτει αυτή η ανακοίνωση https://www.nova.gr/el/timologiakes-allages-05092020 τότε άλλαξε πάροχο. Πριν κανεις αίτημα να φύγεις σε άλλον πάροχο, ενημέρωσέ τους μέσω mail οτι καταγγέλεις την σύμβαση και μετά φύγε. Δυστυχώς έχω όλα τα σταθερά και κινητά δωρεάν οπότε δε με καλύπτει. Δεν είναι τόσο το κόστος της ρήτρας όσο ότι έχω θέμα με τη δουλειά και τη σχολή. Ειδικά με τη δουλειά που με έχουν υποχρεωτική τηλεργασια και δεν μπορώ να δουλέψω.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 5 hours ago, Billyrouf said: Δυστυχώς έχω όλα τα σταθερά και κινητά δωρεάν οπότε δε με καλύπτει. Δεν είναι τόσο το κόστος της ρήτρας όσο ότι έχω θέμα με τη δουλειά και τη σχολή. Ειδικά με τη δουλειά που με έχουν υποχρεωτική τηλεργασια και δεν μπορώ να δουλέψω. για. αν εχουν δωσει 17 11 μαλλον πεφτεις σε καλωδιακη οποτε δεν θα αλλαξει κατι και να αλλαξεις παροχο. δεν γινεται να βγηκε ελεγχος στις 17 11.μαλλον αποκατάσταση καλωδιακης μου κανει. παιζει να φτιαχτει νωριτερα βεβαια για κανα κεντρικο καλωδιο κομμενο μου κανει
Billyrouf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, poulinos είπε για. αν εχουν δωσει 17 11 μαλλον πεφτεις σε καλωδιακη οποτε δεν θα αλλαξει κατι και να αλλαξεις παροχο. δεν γινεται να βγηκε ελεγχος στις 17 11.μαλλον αποκατάσταση καλωδιακης μου κανει. παιζει να φτιαχτει νωριτερα βεβαια για κανα κεντρικο καλωδιο κομμενο μου κανει Χθες το βράδυ ήρθε ένα συνεργείο με καλαθοφορο όχημα και έψαχναν τα καλώδια αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Το γμτ είναι ότι στο μήνυμα της forthnet λέει ότι ημερομηνία ελέγχου είναι η 17/11 και όχι ημερομηνία αποκατάστασης οπότε κανείς δεν μου εγγυάται ότι τότε θα έχω δίκτυο.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 3 hours ago, Billyrouf said: Χθες το βράδυ ήρθε ένα συνεργείο με καλαθοφορο όχημα και έψαχναν τα καλώδια αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Το γμτ είναι ότι στο μήνυμα της forthnet λέει ότι ημερομηνία ελέγχου είναι η 17/11 και όχι ημερομηνία αποκατάστασης οπότε κανείς δεν μου εγγυάται ότι τότε θα έχω δίκτυο. kai ξαναλεω.αμα εχει χαλασει καλωδιο το φτιαχνει ο οτε και η forthnet θα σου πει την ημερομηνια που της ειπε ο οτε η οποια ειναι η ιδια ειτε εισαι forthnet ειτε vodafone ειτε οτε. μπορει και σε 5 μερες να παιζει μπορεί και οχι. σε καθε περίπτωση οτι παροχο και να εχεις το καλώδιο θα φτιαχτεί απο τον οτε οταν το φτιαξει. αν δεν σου ειναι κοπος στειλε μου με ενα pm το τηλεφωνο ενεργοποιησης σου. εχω δει καλωδιακες να λενε 20.μερες και να φτιαχνονται σε 5 εχω δει να λενε οτι. θα φτιαχνουν σε 5 και μια μερα πριν να λενε θα φτιαχτει σε αλλες 10
chrisdevilx3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Στις 24/10/2020 στις 6:47 ΜΜ, poulinos είπε για. αν εχουν δωσει 17 11 μαλλον πεφτεις σε καλωδιακη οποτε δεν θα αλλαξει κατι και να αλλαξεις παροχο. δεν γινεται να βγηκε ελεγχος στις 17 11.μαλλον αποκατάσταση καλωδιακης μου κανει. παιζει να φτιαχτει νωριτερα βεβαια για κανα κεντρικο καλωδιο κομμενο μου κανει Αυτό ακριβώς. Χρειαζεται υπομονή σε τέτοιες περιπτώσεις. Βρες κάπως να κάνεις την δουλειά σου με data. Αυτά συμβαίνουν παντού. Κ δω κέντρο Αθήνας, έχουν σηκώσει πεζοδρόμια πολλές φορές για 10 μέρες μπορεί να τα δείς ανοιχτά.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 καθε μερα υπαρχουν πολλες καλωδιακες απλα ο κοσμος βλεπει μεμονομενα την δικη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα