Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κατα νου να αλλάξω μπαταρία στο Oneplus 7 pro μιας και σύμφωνα με το site της εταιρίας είναι πάμφθηνη στα 10€. Το ερώτημά μου είναι αν η αλλαγή θα γίνει Ελλάδα ή αν φεύγει Πολωνία/Γερμανία όπως είδα κάπου. Σε email που έστειλα έλαβα την εξής απάντηση:

As you would like to get the device serviced we will be able to help you with the repair directly from your county because we have direct services in Greece. You will be able to get the device serviced directly from our service center partner after creating the repair request. 

Όσο και να έψαξα δεν βρήκα ενα τηλ να επικοινωνησω μαζι τους. Πως γίνεται να υπαρχει service χωρις τηλέφωνο και η υπηρεσία να γίνεται μόνο μέσω αίτησης;

Γνωρίζει κανείς επι του θέματος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JOHN360GR είπε

Καλησπέρα. Έχω κατα νου να αλλάξω μπαταρία στο Oneplus 7 pro μιας και σύμφωνα με το site της εταιρίας είναι πάμφθηνη στα 10€. Το ερώτημά μου είναι αν η αλλαγή θα γίνει Ελλάδα ή αν φεύγει Πολωνία/Γερμανία όπως είδα κάπου. Σε email που έστειλα έλαβα την εξής απάντηση:

As you would like to get the device serviced we will be able to help you with the repair directly from your county because we have direct services in Greece. You will be able to get the device serviced directly from our service center partner after creating the repair request. 

Όσο και να έψαξα δεν βρήκα ενα τηλ να επικοινωνησω μαζι τους. Πως γίνεται να υπαρχει service χωρις τηλέφωνο και η υπηρεσία να γίνεται μόνο μέσω αίτησης;

Γνωρίζει κανείς επι του θέματος;

Εχουν την σωστή διαδικασία. Κανεις αίτημα και σου λένε αυτοί που θα το στείλεις. Για αλλαγή μπαταρίας όπως λένε θα πάει Ελλάδα. Για αλλη επισκευή ίσως σου έλεγαν courier και Πολωνία. Μια χαρά τους βρίσκω. Γιατί προβληματίζεσαι? Ίσα ίσα που βολεύει όλους ακόμη και αυτούς που δεν είναι δίπλα στο service στην Αθήνα ή εκτός.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...