drapanakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Tι ειναι αυτο που τρεχει στη διαχειρηση εργασιων;
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Απ' ότι βλέπω εδώ μάλλον είναι crypto miner. Αν σου ανεβάζει cpu usage είναι σίγουρα τέτοιο.
drapanakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δεν ξερω, αλλα δε μου φαινεται να χρειαζεται ; Πως απεγκαθιστανται εντελως ;
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στο link που έστειλα έχει μια recommended answer που λέει να σβήσεις το αρχείο... Αναφορά σε κείμενο the file was located in the following directory : `C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_00002d` Only Kaspersky detects the virus at the moment. Here's the VirusTotal link. Deleting the file solved the problem. 1
drapanakis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 ENNOEΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ; ΜΕΤΑ ΤΟ LOCAL ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ GOOGLE .
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Εκεί που το βλέπεις στη διαχείριση εργασιών, αν κάνεις δεξί κλικ->Άνοιγμα θέσης αρχείου, που σε πάει; 1
drapanakis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Τωρα ειδα την απαντηση σου. Πουθενα , δε με παει. Μπαινω task manager απο τις τρεις τελειες πανω δεξια στον chrome., more tools, εκει μου το βγαζει. ειναι αλλο τασκ μααντζερ αυτο ; Δε με οδηγει πουθενα ουτε μου βγαζει επιλογη αν κανω δεξι κλικ επανω του . Το αλλο τασκ μανατζερ, ειναι διαφορετικο; κανω κατι λαθος;
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Σ" έχασα τώρα. Ποιο task manager από τον Chrome βλέπεις; Η διαχείριση εργασιών των Windows βγαίνει αν πατήσεις ctrl alt delete ή με δεξί κλικ στην μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα