Crybal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Οσο κι αν φαινεται περίεργο δεν μπορώ να βρω μπουφαν τζην.Το πρόβλημα είναι ότι α.δεν θελω να δωσω ενα 100ρικο+ για κάτι που το θελω να ταλαιπωρείται (και να μην σκεφτομαι εαν θα το χαλάσω) και β. το μεγεθος μου ειναι 3XL.Καποια φθηνα που ειδα σε μεγαλα νουμερα ειναι για ανθρωπους με κοιλια! Εγω εχω "προβλημα" στην πλάτη/ωμους και παιρνω μεγαλο νουμερο και οχι στην κοιλια.Καμια ιδέα για κανενα τοπικο μαγαζι που να εχει? (εντος Αττικης)
czarjuly Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Αυτα που ειναι για κοιλια που τα ειδες;ενδιαφερει εμενα...
Crybal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Επειδη ψαχνω εδω και καιρο σε απειρα sites δεν θυμαμαι ακριβως.Σε καποιο μαγαζι XXL και σε καποιο e-tzikas ή καπως ετσι
Salvation81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στο CosmosSport ανα καιρους εχουν και καλες προσφορες σε μπουφαν τζιν, δες και εκει.
Crybal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Στο CosmosSport ανα καιρους εχουν και καλες προσφορες σε μπουφαν τζιν, δες και εκει. Σ'ευχαριστω φιλε μου.Το εχω δει αλλά δεν εχει νουμερα ή οι τιμές ειναι πανω απο κατοσταρικο οπως και σε πολλούς άλλους.Το ρουχο "εργασίας" το εχουν κανει ρουχο "πολυτελειας"
Salvation81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 54 λεπτά πριν, Crybal είπε Σ'ευχαριστω φιλε μου.Το εχω δει αλλά δεν εχει νουμερα ή οι τιμές ειναι πανω απο κατοσταρικο οπως και σε πολλούς άλλους.Το ρουχο "εργασίας" το εχουν κανει ρουχο "πολυτελειας" Για να βρεις νουμερα και καλες τιμες πρεπει να κοιτας για μπουφαν γυρω στον Αυγουστο σε αυτα τα μαγαζια (και στο Zakcret).
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Από τις διαφημίσεις στο ράδιο , Θεσσαλονίκη όμως , bigman έχει από 60 ευρώ μερικές επιλογές , αλλά έχει και τιμές που ξεφεύγουν , εντελώς τυχαία έχει ένα 5xl στα 55 ευρώ με έκπτωση μπουφάν τζιν
tigergreg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Τασο δεν σου εχω πει να με ρωτας αν θελεις κατι?😀 Θελεις μπουφαν τζην με επενδυση η χωρις? Χρωμα? Εχω διαφορα σετ ρουχων απο τοτε που ημανε 90 κιλα 100-120-130-140-150-165😀 τωρα αδυνατισα στα 152.5.... Το καλυτερο τζην που ειχα ποτε ηταν ενα WRANGLER MADE IN USA μαλλον του 74! με συνθετικη γουνα και κοτλε καφε γιακα εντελως καουμποικο σαν παλια διαφημιση MARLBORO. Το ειχα κερδισει στα χαρτια απο εναν ροκα το 78. Το θεμα ειναι να τα βρω και σε τι κατασταση θα ειναι..... Τα υποδελοιπα με ΠΜ! Μεχρι το 82 πηγαινα και στις αμερικανικες αγορες μεταχειρισμενων στα σοκακια της οδου αθηνας. Τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα