Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόσφατα αγορασα μια 50άρα TCL, ειναι βασικά η πρώτη τετοιου τυπου συσκευη που αγόρασα μετα από μια παλιά 32άρα που αντικατεστησα, το θεμα μου ειναι ότι δεν ειμαι γνωστης πολλών θεμάτων και ίσως να ειναι και ανόητο αυτο που θα ρωτήσω, έχω ένα παλιο πιάτο από τη nova και ειπα να το χρησιμοποιήσω με τη νεα tv μιας και εχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, το θέμα μου ειναι ότι δεν μ'αφηνει -ή δεν ξερω πως να το κανω- να σκανάρω από δύο πηγές ταυτόχρονα, και κεραία και πιάτο οπότε όταν σκανάρω με κεραία χάνω μοιραία τα δορυφορικά κανάλια και το ανάποδο, η ερώτηση ειναι όλες αυτού του τυπου λειτουργούν έτσι ή η συγκεκριμένη είναι κάπως 'ιδιαίτερη" ? οπότε αν αυτό ειναι κοινό, η μόνη λύση πχ θα ήταν να βάλω το πιάτο να βλέπει κάποιο δορυφόρο από τον οποίο εκπέμπουν και τα ελληνικά κανάλια -ελπίζω πάλι να μη λέω ανοησίες- οπότε έτσι θα χρησιμοποιώ σάρωση μόνο από πιάτο και έτσι λύνω το θέμα μου? αν ναι και κάποια στοιχεία για δορυφόρο θα ήταν ευπροσδεκτα, ελπίζω να μην κούρασα

Φιλικά

Δημήτρης

Δημοσ.

Θεωρητικά σκαναρεις απο την τηλεοραση τα κανονικά καναλια και τον δορυφορικο τον βαζεις σε μια θυρα ext.Οποτε γυριζεις την τηλεοραση στο καναλι πχ ext1 και υστερα χρησιμοποιεις το χειριστηριο του δορυφορικου δεκτη για να δεις τα αλλα καναλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK ίσως δεν ημουν εντελώς σαφής όπως το έγραψα, η τηλεόραση έχει δικό της ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, δεν έχω άλλον εξωτερικό να συνδέσω επάνω της, οπότε όταν πάω να σκανάρω δεν μου δίνει τη δυνατότητα να σκανάρω από όλες τις πηγές, μου δίνει καλώδιο, κεραία, δορυφορική σε κυκλικό μενού, δεν μαφήνει να σκανάρω από περισσότερες από ,μια πηγές, οπότε αναλόγως τι θα διαλέξεις να σκανάρεις θα βρεις τα αντιστοιχα κανάλια αλλά δυστυχώς θα έχουν εξαφανιστεί τα προηγούμενα, ολα αυτά βέβαια με αυτόματη σάρωση, η αληθεια ειναι ότι δεν προσπάθησα με χειροκίνητη, δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι, 

Φιλικά

δημήτρης

Επεξ/σία από spracing

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...