Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,  

Θελω να ανοίξω λογαριασμό σε τράπεζα αλλά δεν έχω δεκο που να έχει το όνομα μου πάνω λογαριασμό δηλαδή που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας μου . Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση?  Έχει τύχει σε κανέναν σας ? 

Δημοσ.

Κάνε μία καρτοσύνδεση με 10 ευρώ στην cosmote  π.χ. και μετά ζήτησε να σου δώσουν μία βεβαίωση την οποία θα προσκομίσεις στην Τράπεζα.

Αυτό με τις Τράπεζες ότι δέχονται ένα χαρτί από cosmote για μόνιμη διεύθυνση και δεν δέχονται τη διεύθυνση από το εκαθαραστικό της Εφορίας δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Υπεύθυνη δήλωση από αυτό που σε φιλοξενεί ότι μένεις εκεί με φωτοτυπία από δίκια του ΔΕΚΟ.   

Τουλάχιστον για συζύγους και γονείς παιδιά πιάνει (Σε eurobank).   Ρώτα την τράπεζα που θες να σε κατατοπίσουν .

• Thanks 1
Δημοσ.

Η alpha bank για ανοιγμα λογαριασμου μου ζητησε να κανω καταθεση 300 ευρω και να κλεισω ραντεβου μεσω του σαιτ τους.

Ρωτησα για ebanking phone banking και χρεωστικη και λεει το κοστος ειναι 50 ευρω ισχυει σε ολες τις τραπεζες αυτο με το κοστος των 50 ευρω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε πας και σε κανένα άλλο κατάστημα γιατί μάλλον έπεσες στην περίπτωση; 5-6€ για την έκδοση χρεωστικής να το κατάλαβω αλλά 50 μου βρωμάει. Δεν είναι σύνηθες και δεν συμβαίνει γενικότερα. Το πολύ πολύ να σου κρατήσουν τα 8€ αν κανείς εγγραφή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες από το κατάστημα. Αν το κανείς μόνος σου νομίζω δεν πληρώνεις τίποτα 

τα 300€ είναι ελάχιστο όριο για άνοιγμα λογαριασμου ταμιευτηρίου. Άλλοι τύποι λογαριασμών πχ προνομιακός δεν έχει ελάχιστο ποσό. Γιατί θες ντε και καλά ταμιευτήριο;

Επεξ/σία από marmagia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...