Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Realme 6 8/128gb

στα 177€ + μεταφορικά από Amazon.de

https://www.amazon.de/dp/B085FF4RD7

Θα το προτεινα και εγω (ηδη εχω δυο στην οικογενεια) αλλα δεν εχει μεγαλη μπαταρια ομως ουτε αυτο. Κατα τα αλλα εχει τον δυνατοτερο επεξεργαστη,  google services, πολυ καλες καμερες, καλό  λογισμικο και καλη κατασκευή. Την βγάζει την ημέρα με έντονη χρήση. Τώρα εάν παίζεις παιχνίδια ούτε 5.000 μπαταρία δεν σου φτάνει.

---

Sorry αλλα για μπαταριες 5.000mAh πας μονο σε Xiaomi σε αυτη την κατηγορια.

Πως και έχει γλιτώσει το Nova 5T από το εμπάργκο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό έπρεπε να το ρωτήσω από πριν αλλά δεν πειράζει :P. Το Note 9 Pro τι λέει; Κάτοχος ενός Note 4X με Snapdragon έτσι αυθόρμητα αποφάσισα σήμερα να πάρω ένα καινούργιο. Για μερικά χρόνια έχω αποκοπεί από τα νέα των κινητών και δεν είχα και πολύ ιδέα οπότε είδα λίγο στο skroutz και ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο note 8 με snapdragon πάλι (έχω μείνει στο ότι οι Mediatek είναι τραγικοί, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη). Άλλα είδα ότι για 40 ευρώ διαφορά που είχαν σε άμεση παραλαβή το 9άρι έχει μεγαλύτερη μπαταρία, +2GB Ram, καλύτερο CPU και κάμερα και fast charger 30 watt μέσα στο κουτί, οπότε το τσίμπησα μπαμ μπαμ σε άσπρο, αύριο θα έρθει λογικά. Τι εντυπώσεις έχετε οι κάτοχοι;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mypagio είπε

Παιδιά αυτό εδώ πως σας φαίνεται; https://www.skroutz.gr/s/23354605/Ulefone-Armor-7E-128GB-Black.html
Είχα παλιά Ulefone και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Το πουλάει μέλος σε καλή τιμή.

Γκουμουτσα στο χέρι για ποιο λόγο?

Έχει 5.500 mAh μπαταρία δηλαδή 450mAh περισσότερο από τα Xiaomi των 200€ αλλά είναι μεγάλο και παχυ στο χέρι. Με μια καλή θήκη 360 έχεις το ίδιο rugged αποτέλεσμα σε κάθε τηλέφωνο.

Τι σημαίνει καλή τιμή?

ULEFONE σημαίνει όπως ήδη θα ξέρεις... μηδενική υποστήριξη και αυτό δεν μου αρέσει προσωπικά

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...