AntiCambeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι καλύτερες επιλογές που διάβασα απο τα προηγούμενα μέλη είναι 3: 1)Honor 9X αν δεν θέλεις οπωσδήποτε Xiaomi, αλλιώς 2)Redmi Note 9s 3)Redmi Note 9 Pro Οι επιλογές 2+3 έχουν αρκετά πιο καλό επεξεργαστή (Snapdragon 720G) και κάρτα γραφικών (Περισσότερα Gigaflops, αλλά το Honor έχει διπλάσιο frequency στην κάρτα γραφικών).Απλά το Pro που είναι λίγο πιο ακριβό έχει καλύτερη κύρια κάμερα. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10217&sSearch1=&sSearch2=&idPhone2=10147#diff- Το Honor 9X έχει τον Kirin 710F που είναι πιο αδύναμος.Καλύτερα πάρε το s η το Pro. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-720g-vs-hisilicon-kirin-710f Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR 1
vargas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Τσέκαρε κ το note 8 pro . Μέχρι το 200 ευρώ είναι εξαιρετική λύση ακόμα και τώρα . Και με πολύ πιο δυνατό επεξεργαστή από όσα αναφέρονται 1
SakafliaC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μπορώ να ρωτήσω κι εγώ στο θέμα του φίλου για προτάσεις στα ίδια χρήματα (βαριά μέχρι 200) για κινητό με κύρια χρήση το gps? Μ ενδιαφέρει δηλαδή να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο gps και μπαταρία και μεγάλη οθόνη. 1
mypagio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Μπορώ να ρωτήσω κι εγώ στο θέμα του φίλου για προτάσεις στα ίδια χρήματα (βαριά μέχρι 200) για κινητό με κύρια χρήση το gps? Μ ενδιαφέρει δηλαδή να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο gps και μπαταρία και μεγάλη οθόνη. Να πω την αλήθεια η τελευταία πρόταση με έβαλε σε σκέψεις. Το Νote 8 pro είναι σε φοβερή τιμή. Τα χαρακτηριστικά του κοιτούσα. Καλό και το Note 9 pro αλλά πιο ακριβό. Ελπίζω βέβαια σε 6 μήνες να μην βρίζω πάλι όπως παλιά.... 😁😁😁 😁😁😁 😁😁😁 😁😁😁 😁😁😁
chios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Καλό το note 8 pro αλλά θα προτιμούσα να πάω σε snapdragon. 1
mypagio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, chios είπε Καλό το note 8 pro αλλά θα προτιμούσα να πάω σε snapdragon. Δεν τα ξέρω εγώ αυτά παιδιά ούτε με νοιάζει να τα μάθω. Ένα γ@μωκινητό ποιοτικό, να μην κολλάει και σε καλή τιμή θέλω να μου κρατήσει οπως αυτό που έχω και να μη σιχτιρίζω σε 3-6-9 μήνες. Τώρα Snapdragon θα έχει, i5 9ης γενιάς θα έχει, εγκέφαλο από τριαξονικό θα έχει ποσώς με ενδιαφέρει. Γιαυτό ρώτησα εδώ μέσα τους ειδικούς. Δεν με νοιάζουν τα 5 10 Hz παραπάνω που μπορεί να έχει ο ένας από τον άλλον. FB μπαίνω, άντε και κανένα παιχνίδι μία φορά την εβδομάδα.
SakafliaC Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, chios είπε Καλό το note 8 pro αλλά θα προτιμούσα να πάω σε snapdragon. Σε ποιο κινητό δηλαδή?
adrfinance Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε sorry κιόλας αλλά έχω πάρει το Redmi Note 8 Pro εδώ και περίπου 7 μήνες και έχει βγει μια χαρά. Μια ζωή iPhone είχα προηγουμένως.... Δεν ξέρω αν τα παλαιότερα μοντέλα δεν ήταν καλά που λες μάλλον θα ισχύει. Πλέον θεωρώ τις Xiaomi και Huawei best value for money. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Google Drive στα Huawei? Περίεργο! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από adrfinance 2
mypagio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Σε ποιο κινητό δηλαδή? Λογικά εννοεί το Note 9 Pro που έχει Snapdragon 1
Neural_handshake Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 ανεβα 50€ κ παρε huawei nova 5t ,δεν καλυπτει ολες τις προδιαγραφες σου αλλα νομιζω ειναι το απολυτο vfm σε ταχυτητα κ ποιοτικη απροσκοπτη λειτουργια ,καλο bug free λειτουργικο κ κανονικα gapps με τον νομο
mypagio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε ανεβα 50€ κ παρε huawei nova 5t ,δεν καλυπτει ολες τις προδιαγραφες σου αλλα νομιζω ειναι το απολυτο vfm σε ταχυτητα κ ποιοτικη απροσκοπτη λειτουργια ,καλο bug free λειτουργικο κ κανονικα gapps με τον νομο Πολύ μικρή μπαταρία ρε συ... Να μην κυκλοφορούμε με έναν φορτιστή στα χέρια όλη την ώρα...
Neural_handshake Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mypagio είπε Πολύ μικρή μπαταρία ρε συ... Να μην κυκλοφορούμε με έναν φορτιστή στα χέρια όλη την ώρα... την μερα την βγαζει οτι χρηση κ αν κανεις στα λεω ως κατοχος ,οχι επειδη τα διαβασα
mypagio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε την μερα την βγαζει οτι χρηση κ αν κανεις στα λεω ως κατοχος ,οχι επειδη τα διαβασα οκ σ ευχαριστώ...
SeNNinhA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/10/2020 στις 11:11 ΜΜ, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/23630476/Realme-6s-64GB-Eclipse-Black.html κοίτα και αυτό Realme 6 8/128gb στα 177€ + μεταφορικά από Amazon.de https://www.amazon.de/dp/B085FF4RD7 3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε ανεβα 50€ κ παρε huawei nova 5t ,δεν καλυπτει ολες τις προδιαγραφες σου αλλα νομιζω ειναι το απολυτο vfm σε ταχυτητα κ ποιοτικη απροσκοπτη λειτουργια ,καλο bug free λειτουργικο κ κανονικα gapps με τον νομο Θα το προτεινα και εγω (ηδη εχω δυο στην οικογενεια) αλλα δεν εχει μεγαλη μπαταρια ομως ουτε αυτο. Κατα τα αλλα εχει τον δυνατοτερο επεξεργαστη, google services, πολυ καλες καμερες, καλό λογισμικο και καλη κατασκευή. Την βγάζει την ημέρα με έντονη χρήση. Τώρα εάν παίζεις παιχνίδια ούτε 5.000 μπαταρία δεν σου φτάνει. --- Sorry αλλα για μπαταριες 5.000mAh πας μονο σε Xiaomi σε αυτη την κατηγορια. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA
vargas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Σε ότι αφορά τους mediatek τα ίδια έλεγα και εγώ Αλλά η εταιρεία έχει αλλάξει πλάνο και βγαζει soc εξαιρετικά , από το rn8 pro και μετά . Και το rn10 pro mtk θα έχει που θα χτυπάει 415 k στο antutu. Γι'αυτό και μέχρι.τα 200 κ εκεί γύρω το rn8 pro είναι μονόδρομος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα