Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Έχω μια απορία όμως πως και δεν χρησιμοποιείς το router της forthnet ? (γιατί τα στοιχεία που δείχνεις είναι απο speedport και λέει κλειδώνει στα 50) αλλάξανε router στην forthnet? 

Το ρουτερ ειναι της Nova ZTE  H288A

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Το ρουτερ ειναι της Nova ZTE  H288A

ναι με λίγο ψάξιμο είδα ότι αλλάξανε τώρα σε αυτά και έχουν ίδιο παράθυρο με στοιχεία γραμμής με τα speedport :P λέω και εγώ τι παίζει.. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Έχω μια απορία όμως πως και δεν χρησιμοποιείς το router της forthnet ? (γιατί τα στοιχεία που δείχνεις είναι απο speedport και λέει κλειδώνει στα 50) αλλάξανε router στην forthnet? 

Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή τώρα;

Προφανώς και θα αλλάξει τα σαπάκια της forthnet και της κάθε forthnet. 

Το μόνο που αξιζει από forthnet είναι το 288Α και είναι αυτό που έχει :P 

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 1
Δημοσ.

Εντελως θεωρητικα και αν ολα και στις 2 περιπτωσεις ειναι ακριβως ιδια (αποσταση -τροπος που παιρνεις bandwidth, καλωδια, κ.λ.π.) αν στειλεις προς ack 2 ιδια πακετα θα εχεις ακριβως το iδιο ping.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2020 στις 8:46 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Γεια σας θα ήθελα όποιος έχει την δυνατότητα (πχ αν έχετε VDSL και έχετε  γείτονα στην ίδια πολυκατοικία ή τετράγωνο με ADSL - η το αντίστροφο - ή αν ο ίδιος έχετε και τα δύο είδη συνδέσεων ) 

Να τρέξετε το γνωστό speedtest της ookla  https://www.speedtest.net/ αναφέροντας και για τις δύο συνδέσεις αν ειναι fastpath ή interleaved  και να γράψετε τα αντίστοιχα ping.

Για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά αποτελέσματα παρακαλώ να κάνετε το αντίστοιχο Ping στον server του ΟΤΕ στην Αθήνα. 

Ευχαριστώ 

edit Εγώ δεν έχω και τις δύο δυστυχώς αλλά εδώ επισυνάπτω τι περίπου περιμένω απο εσάς :)

7f02c4559574b02fb82ae43fe24abfb1.png

10300059107.png

edit2 

Εδώ σήκωσα βίντεο σχετικά με το πως να εμφανίσετε το αποτέλεσμα του speedtest στο insomnia ! Είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ πραγματικά μην αγχώνεστε !  :) 

Interleaved . Οταν ημουν ADSL με fastpath ειχα γυρω στα 9ms

IMG_20201027_144812.jpg

IMG_20201027_144839.jpg

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ.

Έτσι παιδιά μπράβο κάντε λίγο τον κόπο να σηκώνετε τέτοια για να μαζευτούνε μετρήσεις να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει γιατί όπως έγραψα υπάρχουν εκατοντάδες ποστ που να παραπονιόνται για αυτό αλλά χωρίς μετρήσεις πριν και μετά κτλ έχει σηκωθεί και εδώ https://www.adslgr.com/forum/threads/1177881-ADSL-vs-VDSL-Ping?p=6914876&highlight=adsl+vs+VDSL+ping#post6914876 οπού βρέθηκε δυστυχώς μονο  ένας  έλα να μαζευόμαστε να δούμε τι παίζει... 

ενα λεπτό θα σας πάρει παιδιά μην βαριέστε! :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...