Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εδώ και καιρό μου πετάει στα καλά καθούμενα αυτό το μήνυμα και μετά από λίγο ζητάει το PIN 

Είναι σαν να χάνει στιγμιαία τη σύνδεση και την ξαναβρίσκει

Το τηλέφωνο είναι καινούργιο Samsung, με διπλή SIM. Το πρόβλημα το παρουσιάζει μόνο με την μία SIM, ακόμη και αν τις αλλάξω θέσεις στη συσκευή (η δεύτερη SIM μου είναι μία αγγλική που δε χρειάζεται PIN, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο).

Πριν μερικές εβδομάδες έκανα αντικατάσταση SIM σε κατάστημα, γιατί θεώρησα ότι ήταν πρόβλημα της κάρτας, αλλά και η καινούργια SIM κάνει το ίδιο (αν και τον πρώτο καιρό δεν εμφάνισε πρόβλημα)

Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται και τι λύσεις υπάρχουν;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

A20e;

μίλα με το κατάστημα αγοράς να τους το στείλεις για σέρβις αν δεν έχει περάσει το 14ημερο του DOA.

Ναι Α20 ειναι γενικο το προβλημα; Και γιατι μου το κανει μονο με τη μια SIM; Λογικα δε θα επρεπε να βγαζει μηνυμα και για την αλλη SIM ασχετα το οτι δε χρειαζεται pin;

Δημοσ.

Αν η άλλη σιμ δεν εχει πιν, να σου βγάλει τι ακριβώς;

έχασε τη σιμ και ειναι ξεκλείδωτη, άρα εφόσον την είδε πάλι άρχισε να την χρησιμοποιεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Αν η άλλη σιμ δεν εχει πιν, να σου βγάλει τι ακριβώς;

έχασε τη σιμ και ειναι ξεκλείδωτη, άρα εφόσον την είδε πάλι άρχισε να την χρησιμοποιεί.

Το μηνυμα ''Δεν εχει τοποθετηθει SIM" 

Δημοσ.

To δεν έχει τοποθετηθεί σιμ ειναι γενικό που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, εκτός κ αν μιλάς για μέσα απο τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Μία πιθανότητα είναι η ελληνική SIM να είναι κατασκευασμενη ελάχιστα πιο λεπτή και να μην πατάει το ίδιο καλά στα πινακια. Δοκίμασε να κολλήσεις ένα δύο στρώματα ταινία μονωτική πάνω στην πίσω πλευρά της και δες. Μην βάλεις κανένα χαρτάκι και σου μείνει μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...