Axelq Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Costume Quest 2 Layers of Fear 2 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Axelq 8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Και την άλλη βδομάδα δυνατό χαρτί πάλι..BLAIR WITCH 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmach Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Το layers of fear 2 πολύ καλό για το είδος του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Την...επικη φωτογραφια δε βλεπω και ανησυχω😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/10/2020 στις 4:12 ΠΜ, Aurumnus είπε Ακριβώς αυτό κάνω! Έχω γύρω στα 50 παιχνίδια και δεν έχω αγοράσει ούτε ένα 🤪 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Και εγώ αλλά ούτε τα έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Κι εγώ, μόνο το GTA V παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδι θρίλερ/τρόμου. Και δεν ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα απ' αυτά που βλέπω σε διάφορα βίντεο. Παρόλα αυτά λέτε να δώσω μια ευκαιρία στο Layers of Fear 2 ή θα είναι χάσιμο χρόνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, neosstoforum είπε Δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδι θρίλερ/τρόμου. Και δεν ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα απ' αυτά που βλέπω σε διάφορα βίντεο. Παρόλα αυτά λέτε να δώσω μια ευκαιρία στο Layers of Fear 2 ή θα είναι χάσιμο χρόνου; Παίξε το 1ο Dead Space και θα με θυμηθείς. Έχει λίγο"παλιά" γραφικά αλλά αξίζει. Μετά πιάσε ένα εξ αυτών: - Alien Isolation - The Evil Within - Amnesia (1o) Να μπεις στο κλίμα και δοκιμάζεις και το Layers of Fear 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasece Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, neosstoforum είπε Δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδι θρίλερ/τρόμου. Και δεν ενθουσιάζομαι ιδιαίτερα απ' αυτά που βλέπω σε διάφορα βίντεο. Παρόλα αυτά λέτε να δώσω μια ευκαιρία στο Layers of Fear 2 ή θα είναι χάσιμο χρόνου; Δεν έχω παίξει ακόμα το 2, αλλά το 1 ήταν πάρα πολύ καλό. Δεν είναι το κλασσικό fps παιχνίδι τρόμου, όπως το dead space π.χ. που σου πρότειναν πιο πάνω, αλλά πιο ψυχολογικό. Ήθελα πολύ να παίξω το 2 και ήμουν έτοιμος να το αγοράσω, να ναι καλά η επικ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Το layers of fear το 1 ήταν όντως πολύ καλό. Θα δοκιμαστεί και το δύο. Μακάρι να είναι αντάξιο. Από τις λίγες φορές που μπήκα στον κόπο να πάρω free παιχνίδι. Δεν βρίσκω λόγο να γεμίζω ένα library με παιχνίδια που δεν θα τα κάνω ποτέ install. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα