Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Βασικά ψάχνω καινούργια adsl usb modems που να έχουν drivers για Mandrake linux και να είναι αποδεδειγμένα καλά και αξιόπιστα. Όποιος ξέρει ας με ενημερώσει.Ψάχω για τιμές λογικές.
georgeadams Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Γιατί σε USB ?? Αυτά με Ethernet είναι καλύτερα και λόγω της μηδενικής κατανάλωσης πόρων του υπολογιστή (αντίθετα με τα usb) και λόγω της ανεξαρτησίας τους από drivers...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Άμα δηλαδή τα βάλεις στην υποδοχή δικτύου δεν θέλουν drivers?? Για λέγε κανα μοντέλο τότε....
Highlander Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δεν ξέρω να σου πω για modems ADSL, αλλα πιστεύω ότι είναι καλύτερα να δώσεις ελάχιστα euro παραπάνω για να πάρεις ένα Router. Ορίζεις τα πάντα αυτόματα με DCHP και είσαι έτοιμος.
sotsak Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 εγώ έχω το sagem800 usb,80euro αν θυμάμαι καλά, και παίζει σε oλες τις διανομές linux.Oπως γράφει και το site είναι δοκιμασμένο σε madrake ενώ εγώ το κατάφερα να παίζει σε suse8,1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Αμα θές μπες http://www.sagem.com και ψάξτο
r3b Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 alcatel 530(pstn) kai 530i (isdn) ... 57euro + fpa. Eine router(ethernet) kai ftino.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.