Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο πααααρα πολυ σκεψη και συλλεγοντας τοσες πληροφοριες που στο τελος νιωθω ετοιμος να ανοιξω δικο μου καναλι στο youtube για τηλεορασεις!! 

Πατησα την σκανδαλη για το μικρο μου σαλονι... Χρηση για gaming και ταινιες

Η εκλεκτη ειναι η 48αρα A9... Πηγα πιο πολυ για ποιοτητα εικονας χωρις να με νοιαζει το hdmi 2.1. 

Θελω να πιστευω θα με αποζημιωσει και συντομα θα ποσταρω εντυπωσεις! 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gtsoui είπε

Μετα απο πααααρα πολυ σκεψη και συλλεγοντας τοσες πληροφοριες που στο τελος νιωθω ετοιμος να ανοιξω δικο μου καναλι στο youtube για τηλεορασεις!! 

Πατησα την σκανδαλη για το μικρο μου σαλονι... Χρηση για gaming και ταινιες

Η εκλεκτη ειναι η 48αρα A9... Πηγα πιο πολυ για ποιοτητα εικονας χωρις να με νοιαζει το hdmi 2.1. 

Θελω να πιστευω θα με αποζημιωσει και συντομα θα ποσταρω εντυπωσεις! 

Καλοριζικη να ειναι ,και να την εχεις με προδερμ και αγαπη ειδικα στο gaming.....αν επιτρεπεται σε τι τιμη τη τσιμπησες?

Δημοσ.

Τσουχτερότατη, 1850... Γενικά είναι ακριβές οι 48άρες (και της LG περίπου 1700 και κάτι κάνει, δεν ξέρω για την phillips). 

Πιστεύω πως αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου οι 55άρες είναι πολύ πιο value for money. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Τσουχτερότατη, 1850... Γενικά είναι ακριβές οι 48άρες (και της LG περίπου 1700 και κάτι κάνει, δεν ξέρω για την phillips). 

Πιστεύω πως αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου οι 55άρες είναι πολύ πιο value for money. 

παρατηρω κατι περιεργα ..Μεχρι τη προηγουμενη βδομαδα η lg cx 55 ειχε 1500 και η 49''' ειχε 1600..Αυτη τη βδομαδα οι ατιμοι ανεβασαν τη 55αρα στα 1700. Ημουν ετοιμος να τη τσιμπησω αυτη την εβδομαδα και μολις ειδα 200 ευρω πανω ξενερωσα με αυτα που κανουν.

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.

Γενικά εγώ είδα ότι έχουν πολύ μεγάλη έλλειψη σε στοκ.... άλλες φορές τις δείχνουν διαθέσιμες, άλλες όχι...  Αν δεν κάνω λάθος, οι 55άρες είναι αρκετό καιρό εδώ οπότε ίσως αξίζει να περιμένεις black friday... 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jimtriol είπε

παρατηρω κατι περιεργα ..Μεχρι τη προηγουμενη βδομαδα η lg cx 55 ειχε 1500 και η 49''' ειχε 1600..Αυτη τη βδομαδα οι ατιμοι ανεβασαν τη 55αρα στα 1700. Ημουν ετοιμος να τη τσιμπησω αυτη την εβδομαδα και μολις ειδα 200 ευρω πανω ξενερωσα με αυτα που κανουν.

Παίζουν με τις τιμές και τις προσφορές. Μπήκε επιστροφή; Ανεβάζουν τιμές. Τέλος επιστροφή; Κατεβάζουν τιμές. Συνήθως κερδισμένος βγαίνεις, αλλά τα ποσοστά που κερδίζεις είναι ό,τι να'ναι.

Πάντως οι 49 Oled είναι ζόρικη περίπτωση. Στο εργοστάσιο, με βάση τα μεγέθη που έχουν τα τζάμια πριν τα κόψουν, οι 49ρες βγαίνουν από τα "ρετάλια" όταν κόβουν 77ρες. Αποτέλεσμα, τα τεμάχια να είναι σχετικά περιορισμένα, και οι τιμές γιούχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...