tsoug007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μια γνώμη για τα τροφοδοτικά της Inter-Tech και συγκεκριμένα το Inter-Tech Argus RGB 700W!!! σύστημα ga-h61m-s2pv cpu: intel core i5 2500k gpu: amd rx570
zx1234r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Γνώμη μου πως στην τροφοδοσία του υπολογιστή, πρέπει να προτιμούμε ποιοτικό τροφοδοτικό. Αλλιώς μπορεί σε κάποιο πρόβλημα με το ρεύμα, να κλάψουμε μητρική, δίσκο ή κάρτα γραφικών. Εγώ για μένα συηνήθως παίρνω gold τροφοδοτικά. 1
tsoug007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Θεωρείς ενα gold τροφοδοτικό σε λιγότερα (W) θα έκανε καλύτερα την δουλειά του το στύστημα που έγραψα παραπάνω ?
dpolal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, tsoug007 είπε Μια γνώμη για τα τροφοδοτικά της Inter-Tech και συγκεκριμένα το Inter-Tech Argus RGB 700W!!! σύστημα ga-h61m-s2pv cpu: intel core i5 2500k gpu: amd rx570 Δεν χρειάζεσαι 700Watt τροφοδοτικό για αυτό το σύστημα. Με ένα ποιοτικό 500ρι θα είσαι μια χαρά. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Π.χ. αυτό ή αυτό είναι εξαιρετικές επιλογές στην ίδια τιμή χωρίς το κιτς φωτισμό. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
tsoug007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και σε μελοντικη αναβαθμηση απο ι5 σε ι7 δεν θα εχω καποιο προβλημα με αυτα ? 25 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Π.χ. αυτό ή αυτό είναι εξαιρετικές επιλογές στην ίδια τιμή χωρίς το κιτς φωτισμό. Και σε μελλοντική αναβάθμιση απο ι5 σε ι7 δεν θα εχω κάποιο πρόβλημα με αυτα ? πχ θα μπορούσα να πάρω το πρώτο σε 600ρι ειναι μικρή η διαφορά σε χρήματα.. οχι ε? αλλά πάνω κάτω μπήκα στο νόημα τι πρέπει να κάνω ....ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντησή!!! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από tsoug007 1
Λύση benign Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Λύση Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Η inter - Tech ειναι μια οχι πολυ γνωστη,Γερμανικη εταιρια που σχεδιαζει τα τροφοδοτικα της,αλλα της τα κατασκευαζουν στην Κινα,οπως πλεον κανουν και μεγαλα ονοματα σαν την Enermax. Επομενως αν και αγνωστα στην Ελληνικη αγορα δεν ειναι του πανεριου σαν τα force και deer και turbo-x κ.τ.λ. ειναι καλυτερα και ασφαλη για χρηση. Αλλα οταν οπως ειπε ο Τερης,υπαρχουν επωνυμα καλης ποιοτητας σε παρομοιες τιμες,τοτε πας σε αυτα ,οπως Be Quiet. Αν ηταν αρκετα φτηνοτερα και ηθελα για ενα δευτερο ,παλιο συστημα η για ενα απλο pc που δεν θα εχει μεγαλες αναγκες θα το σκεφτομουν,αλλα οχι παραπανω απο εκει. (Εκτος και αν στο μελλον ανεβασουν τα standards παραγωγης,τους κανουν θετικα reviews αξιοπιστα sites και τα συστηνουν.) 1
tsoug007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 47 λεπτά πριν, benign είπε Η inter - Tech ειναι μια οχι πολυ γνωστη,Γερμανικη εταιρια που σχεδιαζει τα τροφοδοτικα της,αλλα της τα κατασκευαζουν στην Κινα,οπως πλεον κανουν και μεγαλα ονοματα σαν την Enermax. Επομενως αν και αγνωστα στην Ελληνικη αγορα δεν ειναι του πανεριου σαν τα force και deer και turbo-x κ.τ.λ. ειναι καλυτερα και ασφαλη για χρηση. Αλλα οταν οπως ειπε ο Τερης,υπαρχουν επωνυμα καλης ποιοτητας σε παρομοιες τιμες,τοτε πας σε αυτα ,οπως Be Quiet. Αν ηταν αρκετα φτηνοτερα και ηθελα για ενα δευτερο ,παλιο συστημα η για ενα απλο pc που δεν θα εχει μεγαλες αναγκες θα το σκεφτομουν,αλλα οχι παραπανω απο εκει. (Εκτος και αν στο μελλον ανεβασουν τα standards παραγωγης,τους κανουν θετικα reviews αξιοπιστα sites και τα συστηνουν.) OK!!!! μόλις παρήγγειλα το νέο μου τροφοδοτικό 😁😁😁😁 thanks!!!
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το οποίο είναι... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
tsoug007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 αυτο!!! εν το μεταξύ ειχα βρει και ενα μεταχειρισμένο εδω μεσα ,έστειλα δυο μηνύματα δεν μου απάντησε ποτέ και έτσι πήγα στην λύση του καινούριου αναφέρομαι για το EVGA SuperNova 650 G3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα